A BL miatt nem tudom, múltkor fogadtam az Atma meccsére a Kusen ellen, és simának hittem, ugyanezzel a line-nal, szinte ugyanezen spori statokkal, és épphogy jött. Azóta BL-re inkább nem teszek, ott máshogy játszanak a sporik, bár ugye a madridi derbi jellege és előélete miatt jöhet, jönnie kéne.sucre írta:pítör, te vagy a nagy zsugás lapok tekintetében. Szerinted mennyire fogadható a 6.5ös line az atma-real meccsre holnap? Engem csábít, bár sok a veszélyeztetett, és a bíró se nagy pókeres, de azért madridi derbi...![]()
Jóval nagyobb érték van inkább az Atma (0) lap hendiben, 1.9-ért, eddig egy kivételével egy viszonylag nagyobb mintán mindig az Atma hozott több lapot, ami Simeone és Ancelotti karaktere közti különbség alapján sem meglepő, 3-2, 4-2, 4-3 szerű arányt simán el tudok képzelni.
Aztán meglátjuk.
Holnapra egyébként beten szép odds van a Blackpool meccs over 4.5 és 5.0 gólokra, a Derby az egyik legjobb támadó csapat, a Pool meg simán be tud nyelni 4-eseket, onnan már egy köpés az 5 és 5 felett, pláne a két csapat előélete alapján.