1milliora már hoz 170 ezret...jobb mint a questorR.M.C.F írta:'shutterisland írta:nagyon komoly ez a valencia idén, iszonyat nehéz lesz ellenük hétvégén, még otthon is.
keveslem is az 1.17x-es szorzót a barcára...
Akkor fogadj másra.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 14., kedd 10:45
1milliora már hoz 170 ezret...jobb mint a questorR.M.C.F írta:'shutterisland írta:nagyon komoly ez a valencia idén, iszonyat nehéz lesz ellenük hétvégén, még otthon is.
Akkor fogadj másra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 22:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 22:27
'shutterisland írta:nagyon komoly ez a valencia idén, iszonyat nehéz lesz ellenük hétvégén, még otthon is.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 13., hétfő 22:24
R.M.C.F írta:Cherisev hol lesz? Mert hozzánk nem fog beférni.....![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 13., hétfő 22:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 21:46
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 13., hétfő 13:49
Sajnos pénzügyileg nioncsenek ott, hogy tartósan ott legyenek a két nagy mögött. Az Atletico meg a Valencia talán egész jól áll újabban, van bőven szurkolói bázis. A Villarreal futhat egy-két jó idényt, de azonnal el is viszik a legjobbjaikat. Idén is egész jól mentek, de pl Vietto és Cherishev már nem lesz ott jövőre valószínűleg.Villarreal 4 forduló óta először talált be és már 5 kör óta nyeretlenek. Én csípem azt a csapatot amúgy, kukázhatnának pár ügyesebb kölyköt valahonnan, aztán inkább ők jöjjenek a 2 nagy mögött mint az Atleti pl.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 11:42
Roosi is aprított akkor,asszem a klub történetében ő szerezte a legtöbb gólt is.Jó csapat vokt,de egyfajta kis aranygenerácio volt az,egyhamar nem igen lesz az a csapat azon a szinten.KAG írta:nmate írta:Villarreal 4 forduló óta először talált be és már 5 kör óta nyeretlenek. Én csípem azt a csapatot amúgy, kukázhatnának pár ügyesebb kölyköt valahonnan, aztán inkább ők jöjjenek a 2 nagy mögött mint az Atleti pl.
Én is még szerettem a Senna féle csapatot.
Szép és eredményes játék. Pellegrini oda pont tökéletes volt.
Csóri Matteo
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 12., vasárnap 18:31
nmate írta:Villarreal 4 forduló óta először talált be és már 5 kör óta nyeretlenek. Én csípem azt a csapatot amúgy, kukázhatnának pár ügyesebb kölyköt valahonnan, aztán inkább ők jöjjenek a 2 nagy mögött mint az Atleti pl.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 12., vasárnap 18:31
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. április 12., vasárnap 18:25
nemjótopik, mindegy.COPE | Atlético are hoping for Real Madrid to play 4-3-3 with Bale starting.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 12., vasárnap 13:59
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. április 12., vasárnap 13:03
Kellemetlenebbnek tűnik a Barca sorsolása, bár az is igaz, hogy az Atleti ellen ebben a szezonban hozzák a győzelmeket. De kellemes egy játéknap volt a tegnapi, Atleti is, Barca is döntetlenezett, mi nyertünk. Csudi.dzsi91 írta:Nekem szeptember óta ez az érzésemikarus93 írta:Egyre inkább az az érzésem hogy mi fogunk a bajnokság végén örülni és nem a Barca.április 26.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 12., vasárnap 12:52
Még jó hogy nem tettem meg,mondom ez lehet a meglepetés,abból kiindulva ahogy a rayo ellenünk játszott.Kerlon írta:Most nézem, hogy a Celta tegnap berámolt egy 6-ost a Rayonak. Mina mester4-es.Remélem több hazai meccset nem akarnak nyerni idén.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 12., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 12., vasárnap 0:31
Nekem szeptember óta ez az érzésemikarus93 írta:Egyre inkább az az érzésem hogy mi fogunk a bajnokság végén örülni és nem a Barca.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. április 12., vasárnap 0:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 11., szombat 22:00
Annak csak a felétRealista24 írta:Most nyertél 70K-t, calma
Ha már franciák, nem ma van a kupadöntő?
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. április 11., szombat 21:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 11., szombat 21:59
Ligakupa döntő megy, 0-2, piros a Bastiánál, meg két Ibra gól amott.miro írta:Azt nem a PSG nyerte szerdán?Realista24 írta:
Ha már franciák, nem ma van a kupadöntő?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem