Ma moziztam egy kicsit, az utóbbi időben nagyon keveset filmeztem, vissza kell rázódnom.
A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt (2013)
Munkatársam ajánlotta, mondta hogy neki nagyon tetszett, nézzem meg. Így is tettem, összességében nekem is tetszett, kellemes film vasárnap estére. A történet elég abszurd és vicces, főleg a végére mosolyogtam nagyokat, kissé túlzásba is vitték szerintem a fordulatokat.

De egyébként király film.
7,5/10
Gravity (2013)
Ezzel pedig vártam, amíg meg lett az új gépem, hogy FHD-ban tudjam megnézni.

Be kell állnom a sorba, nagyon jó film, iszonyatosan tetszett. Látványos, izgalmas, feszült és elgondolkodtató.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugye a végén a legnagyobb manőver nyilván az volt, hogy a kínai állomásra jusson, és onnan valahogy a Földre, de ha belegondolunk a Földön is elég sok para értheti, ha landolás után életben marad. Pl, hogy óceánba esik, akkor esélye sincs, de mint a filmben egy tóba esett, de majdnem meg is fulladt. Vagy mondjuk az Antarktiszra érkezik, az is sima halál, de elég ha mondjuk krokodilok vagy bármilyen veszélyes állatok köze esik. Szóval érdekes, hogy az ember azt gondolná, hogy ha már földet ér, akkor sima túlélés, de igazából rohadtul nem.
9/10