OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 13., hétfő 12:47

ziro4vr írta:azért sajnos tudnotok kell, hogy egy BM fan munkáját támogatjátok ezzel :mrgreen:
ezt írhattad volna hamarabb is. akkor valami pannonbajor finomságot is bele írtam volna neki :Đ
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 13., hétfő 12:41

Köszönöm urak. :agree: Ígérem legközelebb csak akkor zargatlak titeket ilyesmivel, amikor indulok a Balaton Szépe bikiniversenyen. :lol:

(azért sajnos tudnotok kell, hogy egy BM fan munkáját támogatjátok ezzel :mrgreen: )
Nem illik.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 13., hétfő 12:37

kész nekem is :)
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 12:33

Kitöltöttem, egye-fene.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 13., hétfő 12:22

Kitöltve, mondjuk hazudnom kellett, sosem vásárolok. Karácsonykor jön mindig a kreatív rokonoktól a kolipakk kiszerelés, azzal ki lehet húzni az évet. :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 13., hétfő 12:21

El Maestro írta:Egy dezodorhasználatról szóló kérdőív azért jobban adná. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Na olyat majd csinálok én. :mrgreen:

Köszi amúgy nektek. :agree:
Nem illik.

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. április 13., hétfő 12:19

Egy dezodorhasználatról szóló kérdőív azért jobban adná. :mrgreen:

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 13., hétfő 12:13

ziro4vr írta:Nem szoktam ilyet csinálni, de légyszi támogassátok meg pár kitöltéssel egyetemista cimbimet. Aki nem szokott fürödni, hazudhat. Köszi előre is. :mrgreen:

https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com ... xc0tudV9vD
Töltve! :)
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 13., hétfő 12:11

Nem szoktam ilyet csinálni, de légyszi támogassátok meg pár kitöltéssel egyetemista cimbimet. Aki nem szokott fürödni, hazudhat. Köszi előre is. :mrgreen:

https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com ... xc0tudV9vD
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 13., hétfő 11:45

Jah akkor tuti, hogy felvesznek, csak ez ilyen protokoll jellegű? Mert még nem papíroztunk le semmit.

A színtévesztésem annyiban probléma, hogy nem végezhetek el egy-két munkafolyamatot. A HR-s hölgy mondta hogy náluk van egy gyakornok, aki színtévesztő és ő pl. vágányzárt nem végezhet el.
Inkább úgy mondanám, hogy a legtöbb helyen protokoll, de persze van, ahol tényleg van is értelme. Mivel nem írtál konkrét munkakört, inkább az előbbit feltételeztem, de ha olyan a munka, nyilván lehet tétje is.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 13., hétfő 11:01

Ha már orvosira küldtek akkor fel vagy véve.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 13., hétfő 11:00

CS0ki írta:Semmi különös, asszem kötelező elküldenie kivizsgálásra, nem az eredmények érdeklik. Inkább örülj, hogy legalább ki leszel vizsgűálva, bár túl komoly dolgokra nem kell számítani.
Jah akkor tuti, hogy felvesznek, csak ez ilyen protokoll jellegű? Mert még nem papíroztunk le semmit.

A színtévesztésem annyiban probléma, hogy nem végezhetek el egy-két munkafolyamatot. A HR-s hölgy mondta hogy náluk van egy gyakornok, aki színtévesztő és ő pl. vágányzárt nem végezhet el.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 13., hétfő 10:57

rashidm írta:Első munkaadóm elküldött üzemorvoshoz. Mire lehet számítani? Vérvétel, vérnyomás, szemvizsgálat (a fehér tábláról kell olvasnom a betűket/számokat), stb.? Ez gondolom egy alkalmassági kivizsgálás. Ha mondjuk színtévesztő vagyok, de minden más leletem jó (vérnyomásom jó szokott lenni, nem vagyok beteg, többször voltam vérplazmát adni, mindig mondták hogy jók az eredmények, jó a szemem), akkor az az alkalmassággal kapcsolatban jó gondolom. :mrgreen:
Vérvétel nem valószínű hogy lesz. A tüdőt is megszokták hallgatni, esetleg még a gerincoszlop gyors átkopogtatása, remeg e a kezed krónikusan, stb. A színtévesztés kizáró ok szokott lenni bizonyos munkahelyeken/munkakörökben, nem egyértelmű hogy most az vagy-e.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 10:56

rashidm írta:Első munkaadóm elküldött üzemorvoshoz. Mire lehet számítani? Vérvétel, vérnyomás, szemvizsgálat (a fehér tábláról kell olvasnom a betűket/számokat), stb.? Ez gondolom egy alkalmassági kivizsgálás. Ha mondjuk színtévesztő vagyok, de minden más leletem jó (vérnyomásom jó szokott lenni, nem vagyok beteg, többször voltam vérplazmát adni, mindig mondták hogy jók az eredmények, jó a szemem), akkor az az alkalmassággal kapcsolatban jó gondolom. :mrgreen:
Kérdés, hogy mi a munkakör. Néhány esetben elég cinkes, ha kevered a színeket :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 13., hétfő 10:55

Első munkaadóm elküldött üzemorvoshoz. Mire lehet számítani? Vérvétel, vérnyomás, szemvizsgálat (a fehér tábláról kell olvasnom a betűket/számokat), stb.? Ez gondolom egy alkalmassági kivizsgálás. Ha mondjuk színtévesztő vagyok, de minden más leletem jó (vérnyomásom jó szokott lenni, nem vagyok beteg, többször voltam vérplazmát adni, mindig mondták hogy jók az eredmények, jó a szemem), akkor az az alkalmassággal kapcsolatban jó gondolom.

Semmi különös, asszem kötelező elküldenie kivizsgálásra, nem az eredmények érdeklik. Inkább örülj, hogy legalább ki leszel vizsgűálva, bár túl komoly dolgokra nem kell számítani.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 13., hétfő 10:51

Első munkaadóm elküldött üzemorvoshoz. Mire lehet számítani? Vérvétel, vérnyomás, szemvizsgálat (a fehér tábláról kell olvasnom a betűket/számokat), stb.? Ez gondolom egy alkalmassági kivizsgálás. Ha mondjuk színtévesztő vagyok, de minden más leletem jó (vérnyomásom jó szokott lenni, nem vagyok beteg, többször voltam vérplazmát adni, mindig mondták hogy jók az eredmények, jó a szemem), akkor az az alkalmassággal kapcsolatban jó gondolom. :mrgreen:

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 13., hétfő 8:03

miért van az, hogy tableten egyik pillanatról a másikra nem jönnek be a videók? akárhol nézem (youtube, vagy más online) rögtön a legvégére ugrik, majd ha elindítod manuálisan akkor csak a hang megy. :vivo:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 13., hétfő 7:56

Amúgy tök egyszerűen lehetne tenni ellene, nem kéne lájkolgatni meg követni őket, amelyik nem azzal foglalkozik, amit elvállalt. Csak hát a legtöbb ember akkor is követi őket, az meg nekik jó. Nekem mondjuk nincs gondom senkivel. Amit nézek ahhoz rögtön jön a felirat szinte, egyedül a Supernatural volt olyan sorozat, amit kb feltöltés után is megakartam nézni, de Deino és Falatka elég szépen csinálták a munkájukat. Általában, 10, 12 óra alatt megcsinálják, ha nem akkor előre szólnak, hogy bocs, az egyikünknek rohadt sok dolga van, csak másnap délelőtt lesz kész, de általában ennek is az szokott a vége lenni, hogy mihelyst végeznek a saját dolgukkal nekiállnak és mégiscsak kész éjfélre. Szóval minden tiszteletem feléjük.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 7:30

Jol leszopta magat :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 7:23

Es a celeb bruzsy a class fm-en :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: