Az meg hogy Moué volt a csapat alapja, ne már...A 10. is azért lett meg mert Mou felépítette a csapatot, övé volt az alap...DE rohadtul nem tudott nyerni és nem a csapat miatt, a saját arroganciája miatt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 13., hétfő 12:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 12:08
Tényleg mindegy, mert mind a kettő ugyanolyan nevetséges.BBeno írta:használhatom a géniusz szót is. nekem mindegy.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 13., hétfő 12:07
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 13., hétfő 12:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 13., hétfő 12:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 11:58
Tavaly velünk...ja nem az a Don voltZseniális Mou mikor nyert utoljára BL-t?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 11:55
Di Matteóra gondolsz, ugye?az egész onnan kezdődik és anno kezdődött hogy pénzből nem lehet BL-t nyerni vagy TOP klub lenni. újgazdag klubokról van szó.
pedig lehet csak kell egy koponya is hozzá.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 11:50
Sőt,ha csak egyedül a chelsea indul a sorozatban,egész biztos megnyerik...mert Mou egy zseni.BBeno írta:sőt a chelsea évekkel ezelőtt sokkal közelebb volt a tűzhöz mint akkor mikor megnyerte. döntőbe juthatott volna mikor övrebő szétcsalta a meccset a barcának. megnyerhette volna ha terry nem csúszik el vagy anelka nem 1 lépésből lövi a tizit. de ők akkor nyerték meg mikor senki esélyt nem adott nekik ettől is lettek tagjai a top kluboknak. nem kellenek tradíciók egy BL megnyeréséhez. csak megfelelő rutinnal rendelkező játékosok. egy top edző aki megteremti az alapokat. és amúgy 1 valami hiányzik a cityből pl. min. egy központi ember akinek szava van, mindenki felnéz rá.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 13., hétfő 11:44
a real nem olajmágnás csapat és tradíciói is vannak történelme tehát nem téma a real.Realista24 írta:Olyan vagy, mint a legtöbb Barcás, aki azt hiszi, hogy ők találták ki a "totális futball" nevű dolgot. Volt ám foci Mourinho előtt is.BBeno írta:magyarul megdőlt a dolog a chelseavel hogy pénzből nem lehet csapatot csinálni. innentől nincs miről beszélni. csak egy akkora karakter kell mint josé. aki megteremti az alapot, a csapat alapját, gerincét. a pénz meg nem számít bárkit is zavar. őket pont nem érdekli mennyiért jutnak el a csúcsig. csak egy megfelelő zseni kell mint josé.
Ez nem a Chelseavel meg a zseni Mouval dőlt meg, hanem a Real Madriddal, még sok-sok tíz évvel ezelőtt, amikor - ha jól emlékszem - elsőként őrölt összegeket kezdtek el kifizetni egy-egy játékosért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 11:40
Olyan vagy, mint a legtöbb Barcás, aki azt hiszi, hogy ők találták ki a "totális futball" nevű dolgot. Volt ám foci Mourinho előtt is.BBeno írta:magyarul megdőlt a dolog a chelseavel hogy pénzből nem lehet csapatot csinálni. innentől nincs miről beszélni. csak egy akkora karakter kell mint josé. aki megteremti az alapot, a csapat alapját, gerincét. a pénz meg nem számít bárkit is zavar. őket pont nem érdekli mennyiért jutnak el a csúcsig. csak egy megfelelő zseni kell mint josé.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 13., hétfő 11:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 13., hétfő 11:35
Meg úgy 8-9 év és egy rakás szerencse. Amúgy nem sok minden valóban.BBeno írta:csak egy megfelelő zseni kell mint josé.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 13., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 11:06
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 11:03
Nem idénről beszéltem,hanem amikor beszálltak a nagy buliba,jött a sírás, hogy mi lesz itt,meg a city agyonver majd mindenkit nem lesz esély másoknak....voltak hírek hogy mennyi pénzt fognak beleölni stb.......és elég sokan voltak nem 1-2.IkerCasillas írta:R.M.C.F írta: sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
Oké, hogy Te megmondtad, de ki volt az, aki ennek ellenkezőjét állította? Emlékszem szerint elvétve akadt 1-2 ember, aki azt mondta, hogy ez a city komoly eredményeket fog felmutatni idén a nemzetközi porondon.
Jó látni,hogy emlékeznek még arra amit írtam évekkel korábban,de a tradició,koncepciót pont a cityre írtam.sonic írta:De ugyanezt elmondtad a Chelsea-nel is, hogy a penz lofasz, nincs multjuk meg tradiciojuk, ez a BL-ben keves, esatobbi...R.M.C.F írta:Mekkora heteken át tartó vitáim voltak anno még amikor tolták bele a pénzt,és sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
Aztan megnyertek.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 13., hétfő 10:30
Szerintem már van néhány hajó meg annyi nő, hogy megunta őket.Azon se lennék meglepve, ha megunná az arab a real life fifa managerkedést, aztán otthagyná a Cityt és inkább venne magának egy bazi nagy hajót meg nőket hozzá
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 12., vasárnap 23:08
De ugyanezt elmondtad a Chelsea-nel is, hogy a penz lofasz, nincs multjuk meg tradiciojuk, ez a BL-ben keves, esatobbi...R.M.C.F írta:Mekkora heteken át tartó vitáim voltak anno még amikor tolták bele a pénzt,és sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. április 12., vasárnap 23:03
R.M.C.F írta: sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 22:43
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem