Aztán jöhet a többi: Bale,(Isco),csatár,1-2 kp

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 21., péntek 15:53
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 21., péntek 15:51
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 21., péntek 15:50
Nem, akkor kibaszunk Iscoval és Jesével is. Isco vagy Bale, el kell dönteni.Cr7 írta:Remélem bejelentik legkésöbb hétfőn vagy kedden és Iscot-is!! Utánna kell még 1 csatár és rá kell menni Bale-re!!!!!
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. június 21., péntek 15:45
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. június 21., péntek 15:40
ideje lenne, hogy legyen edzőnk, lassan az igazolások is jöhetnek. kezdjük iscóval.El sem hiszem. Talán úgy néz ki, hogy megoldódik a dolog. Jó lenne...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 21., péntek 15:34
El sem hiszem.
Új edző van, simán lehet, hogy változik 1-2 dolog. RvP-vel már eleve talán közelebb álltak a 4-2-3-1-hez, Rooney már a középpályán volt. Thiago technikai tudását ismerve pedig csodálkoznék, ha nem tolnák feljebb.A MU alabol 4-4-2 jatszik. Azert ott Scholes fizikalisan joval erosebb volt, Thiago kevesnek erzem ott kozepen abban a rendszerben.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 21., péntek 15:20
A vedelmet most nem akartam irni. A Modric-Thiago moge egy Pogbat v Kondogbiat tudnek elkepzelni. Szerintem rosszul teszi, h a MUba megy az a rendszer nem fog fekudni neki. Egy Ancelotti fele taktikaban nalunk a csucsra erhetne.Victor írta:faxa, de csak akkor, ha mögöttük lenne valami normális ember, és nem khedira. tudom, megint őt szídjuk jogtalanul, de csoki pl kifejtette párszor a dolgot.Lucas-Thiago-Modric-Benzema-CR milyen tamado sor lehetne.....
HozzászólásSzerző: zsil » 2013. június 21., péntek 15:18
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. június 21., péntek 15:12
ezt osztom, ráadásul isco feleannyira nem irritáló, mint az a páva neymar (gondolok itt a játékéra, az ahhoz való hozzáállására és a kinézetére is)Amugymeg Neymar sokkal többre van tartva mint ami jelenleg. Semmivel sem jobb mint pl Isco. Utóbbi már azért 1-2szer megmutatta magát komoly szinten is. Simán lehet h jobb játékos lesz belőle.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 21., péntek 15:09
azt nem ő írtaAtticus írta:Szóval ez így sehogy se jó, megint R.M.C.F. világvége-hangulatú aláírásával értek egyet.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 21., péntek 15:08
Vagy mert a Baleből befolyó összegből úgy erősíthet ahogy kedve szottyan, azért azt ne várjuk el se a Spurs vezetésétől se AVBtől h lenyilatkozzák h igeen Béla megy madridba és elengedtük a "PL arcát". Szval értitek, erősítenek ők biztosan a szurkolók felé is, hogy nem adják őt egykönnyen... Csak lenne már edzőnk, hogy na ugyan mégis mik az elképzelések.. ha ez vagy az kiesik a kalapból..Atticus írta:Gyerekek, engem sokkal jobban zavar, hogy ez a bale-es sztori, AVB állításával ("azért utasítottam vissza a PSG-t, és maradok itt, mert megtarthatom Bale-t") sajnos nagyon hihetőnek hangzik.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. június 21., péntek 15:05
faxa, de csak akkor, ha mögöttük lenne valami normális ember, és nem khedira. tudom, megint őt szídjuk jogtalanul, de csoki pl kifejtette párszor a dolgot.Lucas-Thiago-Modric-Benzema-CR milyen tamado sor lehetne.....
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 21., péntek 14:55
HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. június 21., péntek 14:41
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 21., péntek 13:39
talán egyike voltam azoknak akik nagyon nagyon örültek volna neki és ennek egyfolytában hangot is adtam. esély valóban kevés volt rá -szinte semmi- de ő nem őskatalán, nem puyol meg xavi.___Samy___ írta:mert szerinted mennyi esélye lett volna, hogy ős katalánként ide szerződjön?
ez meg megint micsoda már?lucifer írta:e aztán igazán többet tehettél a Madridért mint Perez ha ennyire szapulod.
milyen szülőváros?lucifer írta:Bár a pénz jó pár dologra megoldás,de szerintem ha megutál a szülővárosod,emberek millió és esetleg a baráti,haveri kör is elfordul tőled egy ilyen döntéstől,az még mindig reális?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 21., péntek 12:56
hát figyelj, ha ennyire kell de nem akartok érte sokat fizetni, akkor van egy megoldás. Sőt, még ti kaptok mellé pénzt“Higuaín? Nem akarok semmit mondani, mert még sok idő van, bármi megtörténhet” – nyilatkozta Giuseppe Marotta.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 12:33
Khedira nem jó.De ezt annyiszor kitárgyaltuk már.Lassú,rossz ütemben,késèssel ér oda,vagy nem ér oda egyàltalán....Ahhelyett hogy levenné Alonso válláról a védekezést,simán átjátszàk mindig.A baszk meg csúszhat-mászhat.Elhiszem hogy 12 km-ert fut egy meccsen,de minek.Akkor legyen atléta...ha meg odakeveredik a kapu elé,nincs az az isten hogy ne bUgyanaz, mint a Khedira fóbia. 1-2 nagyhangú ember utálja, a többi meg utánozza. De egyéni véleménye sokaknak nincs, csak a gyerekes frusztráltság beszél belőlük, mert a Real megint nem nyert semmit, és valakin el kell verni a port. Aztán mikor belök egy övön aluli mondatot Higu/Khedira felé, másvalaki meg zöld arccal bólogat, vagy megtoldja egy poénnal, akkor a frusztráltság oldódik, ugyanis tudat alatt ez úgy fordítódik le nekik: "na megint nagy arc voltam".
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 21., péntek 12:31
istenem, de tudtam volna neki örülni.mohaola írta:Ramires meg elismerte, hogy Mourinho szerette volna anno az Inter-be és a Real Madrid-hoz is leigazolni.
miró írta:bravóóóó pereeeez!!!!!!!
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 21., péntek 12:19
+1Unalmas...
HozzászólásSzerző: Sastre » 2013. június 21., péntek 11:55
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem