ezt írhattad volna hamarabb is. akkor valami pannonbajor finomságot is bele írtam volna neki :Đziro4vr írta:azért sajnos tudnotok kell, hogy egy BM fan munkáját támogatjátok ezzel![]()

OFF
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: OFF

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszönöm urak.
Ígérem legközelebb csak akkor zargatlak titeket ilyesmivel, amikor indulok a Balaton Szépe bikiniversenyen. 
(azért sajnos tudnotok kell, hogy egy BM fan munkáját támogatjátok ezzel
)

(azért sajnos tudnotok kell, hogy egy BM fan munkáját támogatjátok ezzel

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kitöltöttem, egye-fene.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Egy dezodorhasználatról szóló kérdőív azért jobban adná.

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Töltve!ziro4vr írta:Nem szoktam ilyet csinálni, de légyszi támogassátok meg pár kitöltéssel egyetemista cimbimet. Aki nem szokott fürödni, hazudhat. Köszi előre is.![]()
https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com ... xc0tudV9vD

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem szoktam ilyet csinálni, de légyszi támogassátok meg pár kitöltéssel egyetemista cimbimet. Aki nem szokott fürödni, hazudhat. Köszi előre is.

Nem illik.
Inkább úgy mondanám, hogy a legtöbb helyen protokoll, de persze van, ahol tényleg van is értelme. Mivel nem írtál konkrét munkakört, inkább az előbbit feltételeztem, de ha olyan a munka, nyilván lehet tétje is.Jah akkor tuti, hogy felvesznek, csak ez ilyen protokoll jellegű? Mert még nem papíroztunk le semmit.
A színtévesztésem annyiban probléma, hogy nem végezhetek el egy-két munkafolyamatot. A HR-s hölgy mondta hogy náluk van egy gyakornok, aki színtévesztő és ő pl. vágányzárt nem végezhet el.
Ha már orvosira küldtek akkor fel vagy véve.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jah akkor tuti, hogy felvesznek, csak ez ilyen protokoll jellegű? Mert még nem papíroztunk le semmit.CS0ki írta:Semmi különös, asszem kötelező elküldenie kivizsgálásra, nem az eredmények érdeklik. Inkább örülj, hogy legalább ki leszel vizsgűálva, bár túl komoly dolgokra nem kell számítani.
A színtévesztésem annyiban probléma, hogy nem végezhetek el egy-két munkafolyamatot. A HR-s hölgy mondta hogy náluk van egy gyakornok, aki színtévesztő és ő pl. vágányzárt nem végezhet el.
Vérvétel nem valószínű hogy lesz. A tüdőt is megszokták hallgatni, esetleg még a gerincoszlop gyors átkopogtatása, remeg e a kezed krónikusan, stb. A színtévesztés kizáró ok szokott lenni bizonyos munkahelyeken/munkakörökben, nem egyértelmű hogy most az vagy-e.rashidm írta:Első munkaadóm elküldött üzemorvoshoz. Mire lehet számítani? Vérvétel, vérnyomás, szemvizsgálat (a fehér tábláról kell olvasnom a betűket/számokat), stb.? Ez gondolom egy alkalmassági kivizsgálás. Ha mondjuk színtévesztő vagyok, de minden más leletem jó (vérnyomásom jó szokott lenni, nem vagyok beteg, többször voltam vérplazmát adni, mindig mondták hogy jók az eredmények, jó a szemem), akkor az az alkalmassággal kapcsolatban jó gondolom.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kérdés, hogy mi a munkakör. Néhány esetben elég cinkes, ha kevered a színeketrashidm írta:Első munkaadóm elküldött üzemorvoshoz. Mire lehet számítani? Vérvétel, vérnyomás, szemvizsgálat (a fehér tábláról kell olvasnom a betűket/számokat), stb.? Ez gondolom egy alkalmassági kivizsgálás. Ha mondjuk színtévesztő vagyok, de minden más leletem jó (vérnyomásom jó szokott lenni, nem vagyok beteg, többször voltam vérplazmát adni, mindig mondták hogy jók az eredmények, jó a szemem), akkor az az alkalmassággal kapcsolatban jó gondolom.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Első munkaadóm elküldött üzemorvoshoz. Mire lehet számítani? Vérvétel, vérnyomás, szemvizsgálat (a fehér tábláról kell olvasnom a betűket/számokat), stb.? Ez gondolom egy alkalmassági kivizsgálás. Ha mondjuk színtévesztő vagyok, de minden más leletem jó (vérnyomásom jó szokott lenni, nem vagyok beteg, többször voltam vérplazmát adni, mindig mondták hogy jók az eredmények, jó a szemem), akkor az az alkalmassággal kapcsolatban jó gondolom.
Semmi különös, asszem kötelező elküldenie kivizsgálásra, nem az eredmények érdeklik. Inkább örülj, hogy legalább ki leszel vizsgűálva, bár túl komoly dolgokra nem kell számítani.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Első munkaadóm elküldött üzemorvoshoz. Mire lehet számítani? Vérvétel, vérnyomás, szemvizsgálat (a fehér tábláról kell olvasnom a betűket/számokat), stb.? Ez gondolom egy alkalmassági kivizsgálás. Ha mondjuk színtévesztő vagyok, de minden más leletem jó (vérnyomásom jó szokott lenni, nem vagyok beteg, többször voltam vérplazmát adni, mindig mondták hogy jók az eredmények, jó a szemem), akkor az az alkalmassággal kapcsolatban jó gondolom.

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
miért van az, hogy tableten egyik pillanatról a másikra nem jönnek be a videók? akárhol nézem (youtube, vagy más online) rögtön a legvégére ugrik, majd ha elindítod manuálisan akkor csak a hang megy.

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Amúgy tök egyszerűen lehetne tenni ellene, nem kéne lájkolgatni meg követni őket, amelyik nem azzal foglalkozik, amit elvállalt. Csak hát a legtöbb ember akkor is követi őket, az meg nekik jó. Nekem mondjuk nincs gondom senkivel. Amit nézek ahhoz rögtön jön a felirat szinte, egyedül a Supernatural volt olyan sorozat, amit kb feltöltés után is megakartam nézni, de Deino és Falatka elég szépen csinálták a munkájukat. Általában, 10, 12 óra alatt megcsinálják, ha nem akkor előre szólnak, hogy bocs, az egyikünknek rohadt sok dolga van, csak másnap délelőtt lesz kész, de általában ennek is az szokott a vége lenni, hogy mihelyst végeznek a saját dolgukkal nekiállnak és mégiscsak kész éjfélre. Szóval minden tiszteletem feléjük.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jol leszopta magat

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es a celeb bruzsy a class fm-en

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema