Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. április 12., vasárnap 21:59

Dub FX - Everythinks A Ripple

Bocs,már korábban meghallgattam,de elfelejtettem értékelni,ma pedig olyan történt ami miatt nem tudtam koncentrálni,szóval rövid leszek. Viszonylag tetszett,nem minden szám,de lementettem Spotifyon az albumok közé. Élőben mindenképp kiváncsi lennék rá,majd csak belefér egyszer. Nevet ismertem a számokat nem,szóval ajánlásnak is jó volt.

7/10
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. április 12., vasárnap 21:57

Megosztó. Pár számra nagyon rá tudtam hangolódni, azok nagyon bejönnek, szerintem rá is dobom telóra őket. ( The Rain Is Gone, Sooth Your Pain, Not cool) Volt viszont pár szám, amit muszáj volt továbbnyomnom, mert az alaptól felállt a szőr a hátamon. (Society gates, Wandering love). Hangja nekem eléggé tetszett az elején, de a végére az egészből már elegem volt. Durva, hogy hogyan rakja össze a számait, tehetséges srác nagyon.

Élőben volt szerencsém belehallgatni a koncertjébe, de akkor sajnos nem győzött meg. Most már szerintem több ideig maradnék, ha odatévednék. :D

7/10
.

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2015. április 12., vasárnap 21:06

Bocsesz én is, szeminárium bekavart kicsit.

Nekem nem igazán jött be az album. Semleges volt, semmi érzelmet nem tudott kiváltani a számok többsége. Az elején inkább zavartak is, aztán volt egy-két egészen jó az album közepén, a végére viszont csak úgy lefolytak a fennmaradó részek és ennyi.
Hallani hallottam már róla, egy-két számával találkoztam is már, de ahogy eddig sem fogott meg, úgy most sem és ezután sem fog valószínűleg. Nagyon lágy nekem és így nem tudtam átérezni, ami bejött az is inkább a komolyabb alapokkal pörgősebb reggae-s számok voltak.
5/10

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. április 12., vasárnap 20:02

Dub FX - Everythinks a riplle

Ismét a késők között vagyok, szégyellem magam miatta :(

Remek ajánlás, végre megszakította a rock-rap vonalat :) Sokat nem tudok írni a lemezekről, már régebb óta ismerem az előadót, bár részletesen nem követem az egyedi munkásságát. Elhiszem, hogy páran elmenekültek az album elől, de igen jó ez :)

8/10
"And my heart will leave you never."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. április 12., vasárnap 20:01

bocsi a csúszásért, szakdoga most kicsit megszopatott, a filmklubban is késésben vagyok.
Kép

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 12., vasárnap 19:55

Mondjuk ennek így nincs túl sok értelme, hogy minden héten csúszás van. Most meg 2-3 nappal a határidő után sincs értékelés sok embertől...
hát igen, engem is nagyon idegesít. aki nem tudja vállalni ezeket az egy hetes határidőket, az inkább lépjen ki, minthogy miatta várjon 10 másik.
Mondom úgy, hogy néhányszor én is megcsúsztam vele, de szerintem nem ártana egy kicsit szigorúbb és határozottabb keret a klubnak, ezt már régen is mondtam. Ez a túl sok határidő/ajánlás időpont változás nem biztos, hogy jó.
+1

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 12., vasárnap 19:42

pheco írta:Mondjuk ennek így nincs túl sok értelme, hogy minden héten csúszás van. Most meg 2-3 nappal a határidő után sincs értékelés sok embertől...
Mondjuk ez részben azért is lehet, vagyis magamból kiindulva, mert nincs állandó határidő/ajánlásidő. Sokszor vagyok úgy, hogy fogalmam sincs, hogy épp mi a helyzet, hogy mikor ajánlottak, mikorra kell stb, mert mindig változó. Tudom, hogy fel lehet jönni és megnézni, de nem mindig jut eszembe, ellenben, ha lenne egy fix nap, akkor azt tudja mindenki, és előtte pár nappal, vagy legkésőbb aznap is észbe tud kapni, hogy hoppá, így viszont könnyebben kimehet az ember fejéből. Halogatja még kicsit, meg se nézi, úgymond "ráér az", aztán máris csúszásba kerül.

Szóval javasolnék egy fix időpontot ajánlásnak és határidőnek. Aki határidő előtt szól, hogy pár napot csúszik, mert sűrű hete volt, vagy bármi, de szól, akkor az értékelhet később (itt is lehetne mondjuk egy legfeljebb egyhetes csúszás), de közben az ajánló akkor is hozná az albumot, ha 5-en csúsznak. Aki meg nem is szól, az vagy utólag megindokolja, hogy miért nem, vagy ha csak simán nem foglalkozott vele/elfelejtette, akkor repülhet.

Szerintem.

Mondom úgy, hogy néhányszor én is megcsúsztam vele, de szerintem nem ártana egy kicsit szigorúbb és határozottabb keret a klubnak, ezt már régen is mondtam. Ez a túl sok határidő/ajánlás időpont változás nem biztos, hogy jó.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 12., vasárnap 12:49

Mondjuk ennek így nincs túl sok értelme, hogy minden héten csúszás van. Most meg 2-3 nappal a határidő után sincs értékelés sok embertől...

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. április 12., vasárnap 0:49

bocs srácok, vasárnap éjfélig hozom :)
felőlem jöhet az újabb ajánlás is, nem kell miattam várnotok. :)
.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. április 11., szombat 13:26

Na, pörgessük fel kicsit a dolgokat, mert elvileg ma már nekem kellene/kellett volna ajánlanom. :D Akire várunk még: Marci77, messideco, Zsoc, soadroli és fiore. Az lenne talán a legjobb, ha ma éjfélig mindenki hozná az értékelést, aztán a holnapi nap folyamán bedobhatnám az albumomat. :)

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 10., péntek 13:28

Nagyon jó ajánlás volt szerintem, érdekes volt!Volt egy jó hangulata,a stílus is különleges!Kellemes, jó hangja volt a srácnak!Tetszett a zenei stílusok keveredése is!Az egyetlen bajom a számok hosszúsága volt, nekem ezek a 6-7 perces számok már túl hosszúak voltak!A számok minősége szerintem elég hullámzó volt, volt olyan ami nagyon tetszett(The Rain is Gone,Step On My Trip,Made,Not Cool)főleg a pörgősebbek és volt olyan ami olyan semmilyen volt,és már a felénél untam(pl:Intensions,Society Gates,Fly With Me,Future)!A szöveg rendben volt, illett ehhez a stílushoz!
Összességében nem volt nagy baj vele, ez a stílus annyira nem áll hozzám közel, de volt egy jó hangulata bár néha főleg a hosszabb számokat már untam!Viszont ajánlásnak nagyon jó volt! :agree:
6,5

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. április 8., szerda 18:46

Fúú hát ez nagyon nem jött át.Számomra az összes szám ugyanaz kb.Nekem néhol lassú is volt az album.Egy szám se tudott megfogni sajnos.Viszont mint ajánlás jó volt meg különleges is volt nagyon, de sajnos még így se tudok magas pontot adni nálam ez csak 3 pont.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 8., szerda 14:30

Regebben lakotarsammal bulik utan masnaposan reggel.. vagyis, sokkal inkabb delutan :mrgreen: az volt az elso dolgunk, hogy beraktuk a Love me or not szamot. Majd sorra jottek a kedvencek: Love someone, Made, Flow, Sooth your pain, Not cool. Vegul pedig szinte minden alkalommal az egesz albumot leporgettuk. :D A tobbi szamot is szeretem, de a fent felsoroltak a kedvenceim. Egyik kedvenc albumom, az ajanlasod ota minden nap leporgettem, volt hogy tobbszor is, az osztalyzat nem is volt kerdeses. Egyszer hallottam oket eloben is, nagyon fasza bulit csinaltak. :salute:

10/10

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 7., kedd 21:57

Hozzám sem áll közel ez a fajta elektronikus zene sem. Sajnos az én gyomromnak túl sok pop rész volt benne. Kár, hogy nem volt több szám a Step on my trip vagy a not cool fajtából, mert azok tetszettek, el is mentettem magamnak, jó kis hip-hop részek vannak benne. :D
Kicsit jobb volt mint az előző album, így:

4.5/10

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. április 7., kedd 19:58

Tőlem is elég távol áll a műfaj, az előadóról hallani sem nagyon hallottam eddig. A Love Someone, Fly With Me és a Made c. számok azok, amiket jobban ki tudnék emelni. A többi nem igazán maradt meg, háttérben kellemesen szóltak. Az album egészéről is hasonló a véleményem. Más stílusok bekeverése is dobott egy kicsit az összhangon, egyedül az a vissza-visszatérő furcsa hang zavart pár dal esetében. Ajánlásnak szerintem is kifejezetten jó volt, már csak az előadó munkássága miatt. 7,5/10

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 7., kedd 9:13

Őszinte leszek, névről az életben nem hallottam róla. Utána olvasva/nézve persze már rémlett valami, de sok sejtésem így sem volt a dologról. Keresvén az új ajánlást elolvastam az eddigi hozzászólásokat - ami egyébként nem szokásom -, így eléggé felcsigázott a dolog: mi az, amire ennyire magas pontszámok röpködnek? :) Ajánlásnak nálam is teljesen okés, hiszen számomra (és szerintem legtöbben nem ismertük albumnyi munkásságát) ismeretlen tagról van szó, megtörte a már régen hódító rap-rock vonalat, szóval teljesen rendben volt ebből a szempontból.

Először úgy gondoltam, trackről trakcre haladva értékelek, de inkább csak a szélsőségeket emelném ki végül: az első nekem borzalmasan semmilyen volt, untatott. A második még kicsit idegesített is. A negyedik nem volt rossz, tetszettek azok a részek, ahol rányomta a hangját (alapból nincs baj a hangjával, kicsit az egyik Madconos csávó hangjához tudnám hasonlítani talán. bár előjött amy winehouse férfi verziója és lil wayne is :mrgreen: ) A hetes szintén nem jött be, ez az alap nem az én világom abszolút. A nyolcas volt az első, ami talán bejött, az olyan kis érdekes volt. Ez kicsit ragamoffinos volt :lol: Legjobban az albumot záró szám tetszett (nem csak azért, mert ez jelezte az egész végét :mrgreen: ), jók voltak benne a hangszerek és az alap is dúdolásra adott okot.

Összességében nekem a 12-es címe jellemzi legjobban az albumot :mrgreen: Nekem nem nagyon jött be ez a stílus, kevés olyan helyzetet tudok elképzelni, mikor szívesen elővenném és meghallgatnám. Ja, de talán egyet, ha be lennék szívva, de nem élek ilyenekkel, szóval ez is elvetve. Persze no offense, ezt nem ellened (ellenetek) írtam, nekem egyszerűen ez nem világom. Viszont ajánlásnak jó volt és üde, tehát nem is pontozhatom (miért is tenném?) alul. A többiek értékelését látván viszont többre, jobbra számítottam. Megnézvén eddigi pontszámaimat, reálisan és kedvesen értékelvén így a végeredmény:

5/10

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. április 6., hétfő 19:50

Régebben hallottam már több számát is, de odáig valamiért sosem jutottam el, hogy egyben meghallgassam valamelyik lemezét. Most ez is megvolt. :) Kimondottan kedvelem Dub FX-et, fantasztikus, ahogyan felépíti a számait, különleges élmény őt hallgatni, élőben még jobb lehet. Alapvető zenei beállítottságom miatt a rap-betétek is tetszettek, és a dubstepes/dnb-s részeket is élveztem. Remekül összerakott anyag, amelynek sajátos hangulata van és végig magán tartja a hallgató figyelmét, egy percig sem untam magam, miközben pörgött a lemez. Köszönet az ajánlásért!

9/10

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 4., szombat 0:42

Slipknot – The Gray Chapter

Ez nekem nem ment. Talán egy rész volt, amire azt tudtam volna mondani,hogy na ez tetszik. Kb 3-4. szám után már egybefolyt az egész, mintha ugyanaz menne, nem nagyon tudtam igazán figyelni. Sőt vártam már a végét.

3/10

Rohadtul nem az én stílusom, nagyon nem. De most este valahogy mégis bejött. Nem mondom, hogy többször meghallgatnám, vagy hogy hallgatnék hasonlót önmagamtól, de nagytakarítás alatt még kimondottan élveztem is a számokat.
A reggie stílust kimondottan kedvelem, de többségében tele volt egyéb más stílussal is az album, amit nagyon nem szeretek. A reggie részek kimondottan tetszettek, de volt olyan is, ahol nem igazán jött át, de háttérzenének így is jó volt, és élvezhető.

7/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 3., péntek 21:44

Fú, hát ez hatalmas királyság volt. Hallottam már tőle 1-1 számot, de nem igazán fogtak meg. Viszont ez az album most nagyon átjött. A rap/reggae betétek faszák voltak, az énekek kicsit erőtlenek, de nem rosszak. Talán két szám volt, ami annyira nem tetszett, azokban az alap volt kicsit zavaró. Számcímeket nem tudok mondani, hogy melyik tetszett nagyon és melyik kevésbé, mert nem figyeltem mikor melyik megy. Egyedül a Not Cool, aminek megnéztem a címét, talán az volt az etalon. Bekövetem Spotify-on és fogom a jövőben is hallgatni ezt az albumot és a többi zenéjét is lecsekkolom az előadónak. Köszi az ajánlást, eddig viszi a kört nálam.

9/10

muszáj voltam jó pontot adni, hogy a következő körben lehúzhassam GT ajánlását, anélkül, hogy az átlagom nagyon romlana :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 3., péntek 19:03

dub fx :salute: egy idoben tobb szam is a szivemhez nott.. regi szep emlekek :'(

meglepodtem, hogy ezt hoztad, de nagyon orulok neki. kesobb majd irok rola bovebben is.

Vissza: