Meg úgy 8-9 év és egy rakás szerencse. Amúgy nem sok minden valóban.BBeno írta:csak egy megfelelő zseni kell mint josé.
Most pedig nincs olyan edző, aki akkora kaliber volt mint 5 éve Mourinho.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 13., hétfő 11:35
Meg úgy 8-9 év és egy rakás szerencse. Amúgy nem sok minden valóban.BBeno írta:csak egy megfelelő zseni kell mint josé.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 13., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 11:06
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 11:03
Nem idénről beszéltem,hanem amikor beszálltak a nagy buliba,jött a sírás, hogy mi lesz itt,meg a city agyonver majd mindenkit nem lesz esély másoknak....voltak hírek hogy mennyi pénzt fognak beleölni stb.......és elég sokan voltak nem 1-2.IkerCasillas írta:R.M.C.F írta: sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
Oké, hogy Te megmondtad, de ki volt az, aki ennek ellenkezőjét állította? Emlékszem szerint elvétve akadt 1-2 ember, aki azt mondta, hogy ez a city komoly eredményeket fog felmutatni idén a nemzetközi porondon.
Jó látni,hogy emlékeznek még arra amit írtam évekkel korábban,de a tradició,koncepciót pont a cityre írtam.sonic írta:De ugyanezt elmondtad a Chelsea-nel is, hogy a penz lofasz, nincs multjuk meg tradiciojuk, ez a BL-ben keves, esatobbi...R.M.C.F írta:Mekkora heteken át tartó vitáim voltak anno még amikor tolták bele a pénzt,és sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
Aztan megnyertek.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 13., hétfő 10:30
Szerintem már van néhány hajó meg annyi nő, hogy megunta őket.Azon se lennék meglepve, ha megunná az arab a real life fifa managerkedést, aztán otthagyná a Cityt és inkább venne magának egy bazi nagy hajót meg nőket hozzá
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 12., vasárnap 23:08
De ugyanezt elmondtad a Chelsea-nel is, hogy a penz lofasz, nincs multjuk meg tradiciojuk, ez a BL-ben keves, esatobbi...R.M.C.F írta:Mekkora heteken át tartó vitáim voltak anno még amikor tolták bele a pénzt,és sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. április 12., vasárnap 23:03
R.M.C.F írta: sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 12., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 12., vasárnap 22:40
Én erre a verzióra szavazok, és viccen kívül. Eljön az az időszak, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.cart írta:Azon se lennék meglepve, ha megunná az arab a real life fifa managerkedést, aztán otthagyná a Cityt és inkább venne magának egy bazi nagy hajót meg nőket hozzá
HozzászólásSzerző: cart » 2015. április 12., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 12., vasárnap 22:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 12., vasárnap 22:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 12., vasárnap 22:07
Ott ahol évekig kitartottak Mancini mellett van türelem. Nem lesz azzal gond szerintemziro4vr írta:Lenne azért nem is kevés játékos, akinek nem a presztízs a fontos, ha megvan a magas fizetési csekk, az angol bajnokság meg a bl indulás, csak kell találni valakit aki összeszedi őket, normálisan igazol és még a taktikához is konyít. Mondjuk ehhez türelem is kéne, ami a tulajnak már kétlem hogy meglesz. Szóval nincsenek könnyű helyzetben.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 12., vasárnap 22:05
Enrique írta:Az a baj, hogy pénzen kívül továbbra sincs igazi ütőkártyájuk, ez a City továbbra sem egy magas presztízsű csapat, nem egy vonzó perspektíva a top játékosok számára.ziro4vr írta:Citynél itt nagy reboot lesz, kérdés ismét ész nélkül, vagy végre odavisznek valakit akinek van némi esze is és koncepciója.
Szerintem túlfizetnek majd megint pár középszert, meg talán egy-két jobb játékos becsúszik, de nem várok tőlük sokat.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 20:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 12., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. április 12., vasárnap 20:22
Az a baj, hogy pénzen kívül továbbra sincs igazi ütőkártyájuk, ez a City továbbra sem egy magas presztízsű csapat, nem egy vonzó perspektíva a top játékosok számára.ziro4vr írta:Citynél itt nagy reboot lesz, kérdés ismét ész nélkül, vagy végre odavisznek valakit akinek van némi esze is és koncepciója.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem