Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 12., vasárnap 17:46

Puzsér és a Batman kritika . Abból annyi maradt meg hogy a Mokka szerkesztői akkora inkompetens bal pélók voltak hogy 4 percen keresztül az ARKHAM CITY egyik cinematic trailerét nyomatták . :| :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. április 12., vasárnap 17:38

András93 írta: Ez lehet azért van, mert az Interstellar egy darabig k.va jó, aztán még fél órával tovább tart a film. :mrgreen:
Mondjuk ez nem ok Puzsér buta, fröcsögő kritikájára. Úgy adta elő az egészet, mintha dolgozott volna Thorne-nal a féreglyuk elméleteken, aztán köze nem volt az egészhez. Erőtlen vergődés volt amivel próbálkozott sajnos.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 12., vasárnap 16:56

Nagyobb területet ölel át a videóival. Inkább így fogalmaznék. Innentől meg szerintem ízlés kérdése. Én mondjuk a filmkritikákra vagyok csak kíváncsi, szóval...

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 12., vasárnap 16:52

Puzsér filmkritikáinál csak a segítségül hívott társai a szánalmasabbak. Az egyik Meryl Streep filmet olyan durván lespoilerezte az a szerencsétlen nyomorék, azóta sem bírom megnézni a filmet. Idióta gyökér, pont mint a barátja.

Amúgy szerintem Dancsó nagyobb ripacs mint Szirmai.

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. április 12., vasárnap 16:47

nmate írta:Mire érted, hogy egyedibb? Mert a jobbat nem vitatom, abban látom nem értünk egyet.
Filmkritikákat, pláne mainstream filmekről nagyon sokan készítenek.
Ő viszont a szar magyar filmekről készít(ett), én anno itt kedveltem meg. Az igaz, hogy ma már nem csak magyar filmekről szól.
Ezen kívül timelapse videók, Szakszerűen videók, Azok a 90-es évek, vlog paródiák, és egyéb paródiák.

Többek között ezért. :)
pheco írta:Köszönöm, de nem. Igazából nekem azzal a fröcsögő stílussal van bajom, amit előad. Legalább az Interstellarnél elmondta azokat a dolgokat is, ami tetszett neki. Viszont a Sötét Lovag kritika az tényleg szánalmas. Úgy beszél róla, mintha egy zs kategóriás akciófilmről lenne szó. Még az a szerencse, hogy csak pár száz megtekintés van ezeknél a videóinál.
Ez lehet azért van, mert az Interstellar egy darabig k.va jó, aztán még fél órával tovább tart a film. :mrgreen:

A Batmant meg nem szereti, hát ez van, akkor minek mondjon róla jót. Ugyanakkor annak a videónak nagyobb nézettsége van, na nem a rádióműsorosnak, hanem amikor bement a mokkába, kis fanboyok megőrültek. :lol:
De egyik sem azt mondta, miért jó a Dark Knight, hanem miért szar a Puzsér... :hmmm:

Ja és miért mondtam, hogy hallgass meg másikat is, mert többnyire nagyon jó filmeket ajánlottak, amiket érdemes megnézni.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 12., vasárnap 14:49

András93 írta:
pheco írta:Puzsérnél még így is jobb. Meghallgattam tőle a Sötét Lovag és az Interstellar kritikát. Szánalmas.
Talán hallgass meg pár másikat is. :kivagyhe:
Köszönöm, de nem. Igazából nekem azzal a fröcsögő stílussal van bajom, amit előad. Legalább az Interstellarnél elmondta azokat a dolgokat is, ami tetszett neki. Viszont a Sötét Lovag kritika az tényleg szánalmas. Úgy beszél róla, mintha egy zs kategóriás akciófilmről lenne szó. Még az a szerencse, hogy csak pár száz megtekintés van ezeknél a videóinál.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 12., vasárnap 14:45

nmate írta:
András93 írta:Ami mondjuk sokkal jobb és egyedibb.
Mire érted, hogy egyedibb? Mert a jobbat nem vitatom, abban látom nem értünk egyet.
Erről jut eszembe, amikor egy teljesen fehér festményre mondták azt, hogy mennyire egyedi

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 12., vasárnap 14:44

András93 írta:Ami mondjuk sokkal jobb és egyedibb.
Mire érted, hogy egyedibb? Mert a jobbat nem vitatom, abban látom nem értünk egyet.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. április 12., vasárnap 14:36

nmate írta:Szóval azért szívesen nézem, bármelyik magyar vloggernél jobb. Pl. vegyük csak a videómániát :lol:
Ami mondjuk sokkal jobb és egyedibb. :x
cart írta:Szerintem azért nem vehető komolyan, mert mocskosul elfogultak az értékelései. Ami film tetszik neki, abba próbál minden erőltetett dolgot is belemagyarázni, meg többnek beállítani a filmet, mint amennyit ér valójában. Amit meg elvből nem szeret ott meg csak a fikázásra meg a negatívumok keresésére megy rá.
Ja, micsoda g*ci, azt dicséri, ami tetszik neki, más nem így csinálja. Ja, de. :lol:
pheco írta:Puzsérnél még így is jobb. Meghallgattam tőle a Sötét Lovag és az Interstellar kritikát. Szánalmas.
Talán hallgass meg pár másikat is. :kivagyhe:
Remy írta:Amúgy ahány ember, annyi vélemény. Nem lehet teljesen objektíven értékelni, sőt szerintem nem is szabad. Szirmai még bőven határokon belül van szerintem. Puzsér már már tészta, ő csak a showt próbálja csinálni az elvakult, direkt szemben úszok az árral beszédeivel.
Nem lehet teljesen objektíven értékelni? :lol:
Ja, mert talán ez nem objektív, hanem szubjektív műfaj.
És Puzsér direkt szembe megy az árral? Ja, kivétel, mikor nem.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 12., vasárnap 11:59

Engem az zavar, hogy nagyjából olyan módon beszél, mint amikor Szirmai Vin Dieselt utánozza. Persze neki is van 1-2 jó poénja, de amint ezek elfogynak borzasztó erőltetett tud lenni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 12., vasárnap 11:51

nmate írta: Pl. vegyük csak a videómániát :lol:
A szakszerűen videói még nem is rosszak, azokon lehet röhögni, de amúgy iszonyatosan idegesít az ember. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 12., vasárnap 11:45

Mondjuk nekem nagy bajom nincs vele, még ha zavaró is néha a stílusa, legalább tud értelmesen fogalmazni és van érzéke a showhoz.
Egyetérteni vele pedig egyáltalán nem fontos, én sem mindig vagyok így. Viszont szerintem jó nézőpontokból közelíti meg a dolgokat és legtöbbször egész érdekes témákat húz elő.
Szóval azért szívesen nézem, bármelyik magyar vloggernél jobb. Pl. vegyük csak a videómániát :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 12., vasárnap 11:35

Szirmai az elején nekem is tetszett, aztán átment erőltetettbe és tök unalmas. Nagy ritkán még megnézek egy-egy kritikát tőle, de hogy csüngjek a youtube-ján...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 12., vasárnap 11:34

Nem tudom miért mondod ezt. Szerintem semmi elfogultság nem volt benne. :lol: :lol: :lol:

Amúgy ahány ember, annyi vélemény. Nem lehet teljesen objektíven értékelni, sőt szerintem nem is szabad. Szirmai még bőven határokon belül van szerintem. Puzsér már már tészta, ő csak a showt próbálja csinálni az elvakult, direkt szemben úszok az árral beszédeivel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 12., vasárnap 11:33

Én a legelejétől követem Szirmait , de észre lehet venni hogy megváltozott a stílusa .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 12., vasárnap 11:27

Puzsérnél még így is jobb. Meghallgattam tőle a Sötét Lovag és az Interstellar kritikát. Szánalmas.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. április 12., vasárnap 11:18

Szerintem azért nem vehető komolyan, mert mocskosul elfogultak az értékelései. Ami film tetszik neki, abba próbál minden erőltetett dolgot is belemagyarázni, meg többnek beállítani a filmet, mint amennyit ér valójában. Amit meg elvből nem szeret ott meg csak a fikázásra meg a negatívumok keresésére megy rá.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 12., vasárnap 10:15

Remy írta:
Sunsky írta: Talán ha nem poénkodná el, nem ripacskodna és nem akarna olyan nagyon okosnak látszani (mert nem hiszem, hogy minden második szava természetesen jön) akkor még nézném is a kritikáit, de csakis olyan filmekről, amiket már láttam, mert szerintem túl sokat hibázott ahhoz, hogy látatlanban bízzak abban, hogy tényleg úgy van e, ahogy ő mondja...
Ha nem poénkodná el és nem ripacskodna, akkor fele ennyire se lenne sikeres. El kell adnia magát, és így sikerül neki. Lehet, ha kicsit komolyabb hangvétellel nyomatná a videóit, akkor te néznéd, de lehet, hogy másik 100 ember meg nem, szóval biztos vagyok benne, hogy neki így jobban megéri az egész. :)
Ez jogos. :)

De attól még rühellem. :D

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 12., vasárnap 10:06

Sunsky írta: Talán ha nem poénkodná el, nem ripacskodna és nem akarna olyan nagyon okosnak látszani (mert nem hiszem, hogy minden második szava természetesen jön) akkor még nézném is a kritikáit, de csakis olyan filmekről, amiket már láttam, mert szerintem túl sokat hibázott ahhoz, hogy látatlanban bízzak abban, hogy tényleg úgy van e, ahogy ő mondja...
Ha nem poénkodná el és nem ripacskodna, akkor fele ennyire se lenne sikeres. El kell adnia magát, és így sikerül neki. Lehet, ha kicsit komolyabb hangvétellel nyomatná a videóit, akkor te néznéd, de lehet, hogy másik 100 ember meg nem, szóval biztos vagyok benne, hogy neki így jobban megéri az egész. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 12., vasárnap 9:46

Sunsky írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem bántásból, de akkor kicsit még olvasgass a féreg és fekete lyukakról, mert eléggé nem értetted és kevered a kettőt. A fekete lyuk és féreglyuk két különböző dolog. A féreglyuk az elvisz egy másik galaxisba.. Azon keresztül mentek át a másik naprendszerbe Cooperék, ahol aztán a többi bolygó és a fekete lyuk létezett. A fekete lyuk az az, ahonnét a fény sem jut ki, ahol az eseményhorizontot úgy ábrázolták Coopernek, mint egy kislány szobája. Ezt zárták be, nem a féreglyukat. Legalábbis utóbbiról szó nincs. :)
Köszi,így már világos.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak nekem a két dolog összemosódott. Azt hittem,amin bejöttek féreglyuk,azon is akart Cooper kimenni,és abban történtek ezek a dolgok vele,eseményhorizont,stb...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: