Mindig lekési de leszarjawZoLee7 írta:Láttátok a videót arról, hogy Kimi lekésett valami ceremóniát?

A legnagyobb a brazil nagydíj volt pár éve..

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 17:20
Mindig lekési de leszarjawZoLee7 írta:Láttátok a videót arról, hogy Kimi lekésett valami ceremóniát?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 13., hétfő 12:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 11:56
Az még érdekes lehet mikor ezek ketten összeakadnak a pályánSanti írta:Nekem is tetszik, hogy megvan benne a tűz, csak ne legyen túl forrófejű, mert akár a mennybe is juthat, de Maldonado-féle bohóccá is válhat, ha nem figyel oda. Fogjuk rá, hogy 17 éves, érnie kell még és bízzunk benne, hogy be is fog érni.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. április 12., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 12., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. április 12., vasárnap 19:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 12., vasárnap 19:14
Legalább nem Button féle szürke pilóta. Sokat kell még fejlődnie, nagyon fiatal, de amit eddig láttam belőle, az meggyőző.Santi írta:Sztem meg sokat kamikazézott, bevetődött a semmiből. Csak a partnereken múlott, hogy nem lett egyikből se baleset, mert még időben elrántották a kocsit, egy kevésbé előzékeny pilótával tuti összeakadt volna.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. április 12., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 12., vasárnap 18:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 12., vasárnap 15:40
Nem véletlen igazolták le 40 millioert.Nehéz ez, mert ha pl Rosberg mellett egy gyengébb pilóta lenne, simán nyerné évekig a vb címeket és mindenki ellene tőle ájulva...bár én tartom a véleményem, hogy a merci Hamilton érkezésével lett igazán nyerő csapat.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 12., vasárnap 15:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 12., vasárnap 14:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 12., vasárnap 14:21
12 büntető pontból 8-at összekapart az első 2 futamonmorientes írta:Ez sima volt.Azt hittem esetleg a ferka jobban megszorongatja a merciket.De nem
Az verseny üde színfoltja megint az ifju Maximus volt, de az a fránya auto megint megadta magát
A jókedvet meg Maldonado szolgáltattaKomolyan mondom az az ember hülye...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. április 12., vasárnap 13:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 12., vasárnap 13:00
HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. április 11., szombat 22:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 11., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 30., hétfő 11:35
Ilyen az ha a csapatfőnök nem egy nagypofájú autóügynök,hanem olyan valaki aki ért ahhoz amit csinál...Még mondtam is, hogy nem emlékszem mikor csinált utoljára ilyent a Ferrari, végre ésszel versenyeztek és ez erősen meg is látszott.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 29., vasárnap 19:51
Ez már annyira unalmas szöveg, hogy ne is pazarold az időt arra, hogy leírod...akkor is hülyeség volt amikor valaki kitalálta, most is az. Nyugodt lehetsz, ha nem motiválná semmi már rég máshol lenne. Nyerni akar ahogy mások is...Drake írta:Aki azt hiszi,hogy Raikkönen akár csak megszorongatja Vettelt vagy a Merciket az hatalmasat téved.A csávó már vagy 8 éve kiégett.
Még mondtam is, hogy nem emlékszem mikor csinált utoljára ilyent a Ferrari, végre ésszel versenyeztek és ez erősen meg is látszott.morientes írta:Ami tetszik,az az,hogy a csapat kezd fölnőni a feladathoz,nem biztos hogy Iceman-nak meg van a 4. hely ha okosan nem veszik ki a bolyból...
Ez tavaly sajnos nem volt jellemző a ferrarira...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 29., vasárnap 19:47
Ha a VB-t nézzük akkor én sem hiszek ilyesmiben, bár abban sem,hogy egyáltalán Vettel tartani fogja a Merciket, de egy-egy versenyen az Iceman még simán megszopathatja a "fiatalokat".Drake írta:Aki azt hiszi,hogy Raikkönen akár csak megszorongatja Vettelt vagy a Merciket az hatalmasat téved.A csávó már vagy 8 éve kiégett.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem