Töltve!ziro4vr írta:Nem szoktam ilyet csinálni, de légyszi támogassátok meg pár kitöltéssel egyetemista cimbimet. Aki nem szokott fürödni, hazudhat. Köszi előre is.![]()
https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com ... xc0tudV9vD

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 13., hétfő 12:13
Töltve!ziro4vr írta:Nem szoktam ilyet csinálni, de légyszi támogassátok meg pár kitöltéssel egyetemista cimbimet. Aki nem szokott fürödni, hazudhat. Köszi előre is.![]()
https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com ... xc0tudV9vD
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 13., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 13., hétfő 11:45
Inkább úgy mondanám, hogy a legtöbb helyen protokoll, de persze van, ahol tényleg van is értelme. Mivel nem írtál konkrét munkakört, inkább az előbbit feltételeztem, de ha olyan a munka, nyilván lehet tétje is.Jah akkor tuti, hogy felvesznek, csak ez ilyen protokoll jellegű? Mert még nem papíroztunk le semmit.
A színtévesztésem annyiban probléma, hogy nem végezhetek el egy-két munkafolyamatot. A HR-s hölgy mondta hogy náluk van egy gyakornok, aki színtévesztő és ő pl. vágányzárt nem végezhet el.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 13., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 13., hétfő 11:00
Jah akkor tuti, hogy felvesznek, csak ez ilyen protokoll jellegű? Mert még nem papíroztunk le semmit.CS0ki írta:Semmi különös, asszem kötelező elküldenie kivizsgálásra, nem az eredmények érdeklik. Inkább örülj, hogy legalább ki leszel vizsgűálva, bár túl komoly dolgokra nem kell számítani.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 13., hétfő 10:57
Vérvétel nem valószínű hogy lesz. A tüdőt is megszokták hallgatni, esetleg még a gerincoszlop gyors átkopogtatása, remeg e a kezed krónikusan, stb. A színtévesztés kizáró ok szokott lenni bizonyos munkahelyeken/munkakörökben, nem egyértelmű hogy most az vagy-e.rashidm írta:Első munkaadóm elküldött üzemorvoshoz. Mire lehet számítani? Vérvétel, vérnyomás, szemvizsgálat (a fehér tábláról kell olvasnom a betűket/számokat), stb.? Ez gondolom egy alkalmassági kivizsgálás. Ha mondjuk színtévesztő vagyok, de minden más leletem jó (vérnyomásom jó szokott lenni, nem vagyok beteg, többször voltam vérplazmát adni, mindig mondták hogy jók az eredmények, jó a szemem), akkor az az alkalmassággal kapcsolatban jó gondolom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 10:56
Kérdés, hogy mi a munkakör. Néhány esetben elég cinkes, ha kevered a színeketrashidm írta:Első munkaadóm elküldött üzemorvoshoz. Mire lehet számítani? Vérvétel, vérnyomás, szemvizsgálat (a fehér tábláról kell olvasnom a betűket/számokat), stb.? Ez gondolom egy alkalmassági kivizsgálás. Ha mondjuk színtévesztő vagyok, de minden más leletem jó (vérnyomásom jó szokott lenni, nem vagyok beteg, többször voltam vérplazmát adni, mindig mondták hogy jók az eredmények, jó a szemem), akkor az az alkalmassággal kapcsolatban jó gondolom.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 13., hétfő 10:55
Első munkaadóm elküldött üzemorvoshoz. Mire lehet számítani? Vérvétel, vérnyomás, szemvizsgálat (a fehér tábláról kell olvasnom a betűket/számokat), stb.? Ez gondolom egy alkalmassági kivizsgálás. Ha mondjuk színtévesztő vagyok, de minden más leletem jó (vérnyomásom jó szokott lenni, nem vagyok beteg, többször voltam vérplazmát adni, mindig mondták hogy jók az eredmények, jó a szemem), akkor az az alkalmassággal kapcsolatban jó gondolom.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 13., hétfő 10:51
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 13., hétfő 8:03
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 13., hétfő 7:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 7:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 7:23
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 12., vasárnap 12:02
Előfordult, főleg az fb poszt meg még anno twittert is csináltam. :Đ Osztottam meg posztoltam mindent, de aztán 1-2 hét után elmúlt. De sose hittem el hogy most én csinálok egy feliratot és isten vagyok. Viszont amott jó pár ember ezt hiszi magáról. Meg én szerintem általában mindig tartottam az időpontot. Emlékszem hajnalba keltem sokszor és csináltam az Arrow-t, hogy délelőttre meglegyen. Pedig Alias miatt az idő se sürgetett. :Đ Próbáltam megcsinálni a feladatot, amit vállaltam még ha nem is volt tökéletes. Nem úgy mint Bruzsy hogy amikor van kedve majd akkor megcsinálja. Remélem a "valós" munkájához is így áll hozzá bár esélyes, hogy akkor munkanélküli.Realista24 írta:No offense, de ez rad is igaz részben. A legtöbb forditonak fontosabb Facebookon es twitteren pörögni, postolni, verni a nyalat, sajnáltatni magat, mint hogy csinálja amit elvállalt.
Részben meg is ertem, de aztan elkészül a felirattal es olyan alapvető hibák vannak benne, hogy az ember fogja a fejet. Aztan ha szólnak neki akkor jon a #csinaljjobbat tole es hű pajtasaitol.
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. április 12., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 12., vasárnap 10:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 12., vasárnap 10:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 12., vasárnap 8:00
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 12., vasárnap 4:34
Szerintem elszállnak hogy ők valamifèle sztárok. èn nem nagyon ismerem őket de bruzsy neve ismerős volt a sorozatok topicbol most meg megláttam ennèl a twitteres "ügynèl"... Nem kicsit van arc ott... Aztán olyan kiirast láttam a twitterèn hogy most mèg house of cards hètfőn tronok harca es elege lesz a forditasbol... Most ilyet egy fordito nem irhat ki szerintem. Mert azt jelenti hogy már leszarja... Majd amikor kedve van megcsinalja de le nem adná mert elveszitenè a 'rajongoit' es ujra egy senki lenne. Sokan azt hiszik hogy ezzel sztárok ès mèg erre rájön hogy nèha rádio interjut is adnak ès megosztjak mindenhol.Realista24 írta:Miért van az, hogy a fordítók 20%-a normális csak? (a közösségi oldalak "adatai" alapján)
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 11., szombat 23:05
sokat mondtálRealista24 írta:Miért van az, hogy a fordítók 20%-a normális csak? (a közösségi oldalak "adatai" alapján)
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem