Mozi, filmek
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Pluszban Limaten kérdéséhez: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Terminátor,Rocky
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Csak egy, de az tuti
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pókember
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pókember
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Amik elsőre beugrottak:Limaten írta:Elég idióta kérésem/kérdésem lenne
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Star Wars
Jurassic Park
Oroszlánkirály
A Keresztapa
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Elég idióta kérésem/kérdésem lenne 
Le tudnátok írni, hogy szerintetek melyik az 5 film, aminek ha kimondjátok a címét, akkor a beszélgetőpartner egyből tudja hogy miről van szó. Tehát ti mit gondoltok mi a 5 legnépszerűbb film (akár több részes) amiről biztos mindenki (értsd: mondjuk 14 éves kortól 99ig) hallot már.
Akár sorrend nélkül is, de lehetőleg spoilerbe, és csak akkor nézd meg a másikét, ha már te írtál valamit, szóval lehetőleg fejből, és ne kutatás után firkáljatok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. Star Wars
2. Harry Potter
3. LoTR
4. Jurassic Park
5. E.T.
Le tudnátok írni, hogy szerintetek melyik az 5 film, aminek ha kimondjátok a címét, akkor a beszélgetőpartner egyből tudja hogy miről van szó. Tehát ti mit gondoltok mi a 5 legnépszerűbb film (akár több részes) amiről biztos mindenki (értsd: mondjuk 14 éves kortól 99ig) hallot már.
Akár sorrend nélkül is, de lehetőleg spoilerbe, és csak akkor nézd meg a másikét, ha már te írtál valamit, szóval lehetőleg fejből, és ne kutatás után firkáljatok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. Star Wars
2. Harry Potter
3. LoTR
4. Jurassic Park
5. E.T.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
P. Krisz írta:Puzsér és a Batman kritika . Abból annyi maradt meg hogy a Mokka szerkesztői akkora inkompetens bal pélók voltak hogy 4 percen keresztül az ARKHAM CITY egyik cinematic trailerét nyomatták .![]()
![]()
Aki esetleg lemaradt volna róla
Ma moziztam egy kicsit, az utóbbi időben nagyon keveset filmeztem, vissza kell rázódnom.
A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt (2013)
Munkatársam ajánlotta, mondta hogy neki nagyon tetszett, nézzem meg. Így is tettem, összességében nekem is tetszett, kellemes film vasárnap estére. A történet elég abszurd és vicces, főleg a végére mosolyogtam nagyokat, kissé túlzásba is vitték szerintem a fordulatokat.
De egyébként király film.
7,5/10
Gravity (2013)
Ezzel pedig vártam, amíg meg lett az új gépem, hogy FHD-ban tudjam megnézni.
Be kell állnom a sorba, nagyon jó film, iszonyatosan tetszett. Látványos, izgalmas, feszült és elgondolkodtató. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugye a végén a legnagyobb manőver nyilván az volt, hogy a kínai állomásra jusson, és onnan valahogy a Földre, de ha belegondolunk a Földön is elég sok para értheti, ha landolás után életben marad. Pl, hogy óceánba esik, akkor esélye sincs, de mint a filmben egy tóba esett, de majdnem meg is fulladt. Vagy mondjuk az Antarktiszra érkezik, az is sima halál, de elég ha mondjuk krokodilok vagy bármilyen veszélyes állatok köze esik. Szóval érdekes, hogy az ember azt gondolná, hogy ha már földet ér, akkor sima túlélés, de igazából rohadtul nem. 
9/10
A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt (2013)
Munkatársam ajánlotta, mondta hogy neki nagyon tetszett, nézzem meg. Így is tettem, összességében nekem is tetszett, kellemes film vasárnap estére. A történet elég abszurd és vicces, főleg a végére mosolyogtam nagyokat, kissé túlzásba is vitték szerintem a fordulatokat.
7,5/10
Gravity (2013)
Ezzel pedig vártam, amíg meg lett az új gépem, hogy FHD-ban tudjam megnézni.
9/10
Nem tudom milyenek a kritikái ennek a Szirmainak, mert egyszerűen annyira idegesítő a hangszíne, hangsúlya, ahogy beszél, hogy cseszi a fülemet.
Egyébként meg Nostalgia Critic-ket kell nézni.
Egyébként meg Nostalgia Critic-ket kell nézni.
- P. Krisz
Puzsér és a Batman kritika . Abból annyi maradt meg hogy a Mokka szerkesztői akkora inkompetens bal pélók voltak hogy 4 percen keresztül az ARKHAM CITY egyik cinematic trailerét nyomatták .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Mondjuk ez nem ok Puzsér buta, fröcsögő kritikájára. Úgy adta elő az egészet, mintha dolgozott volna Thorne-nal a féreglyuk elméleteken, aztán köze nem volt az egészhez. Erőtlen vergődés volt amivel próbálkozott sajnos.András93 írta: Ez lehet azért van, mert az Interstellar egy darabig k.va jó, aztán még fél órával tovább tart a film.![]()
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nagyobb területet ölel át a videóival. Inkább így fogalmaznék. Innentől meg szerintem ízlés kérdése. Én mondjuk a filmkritikákra vagyok csak kíváncsi, szóval...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Puzsér filmkritikáinál csak a segítségül hívott társai a szánalmasabbak. Az egyik Meryl Streep filmet olyan durván lespoilerezte az a szerencsétlen nyomorék, azóta sem bírom megnézni a filmet. Idióta gyökér, pont mint a barátja.
Amúgy szerintem Dancsó nagyobb ripacs mint Szirmai.
Amúgy szerintem Dancsó nagyobb ripacs mint Szirmai.
- András93
Filmkritikákat, pláne mainstream filmekről nagyon sokan készítenek.nmate írta:Mire érted, hogy egyedibb? Mert a jobbat nem vitatom, abban látom nem értünk egyet.
Ő viszont a szar magyar filmekről készít(ett), én anno itt kedveltem meg. Az igaz, hogy ma már nem csak magyar filmekről szól.
Ezen kívül timelapse videók, Szakszerűen videók, Azok a 90-es évek, vlog paródiák, és egyéb paródiák.
Többek között ezért.
Ez lehet azért van, mert az Interstellar egy darabig k.va jó, aztán még fél órával tovább tart a film.pheco írta:Köszönöm, de nem. Igazából nekem azzal a fröcsögő stílussal van bajom, amit előad. Legalább az Interstellarnél elmondta azokat a dolgokat is, ami tetszett neki. Viszont a Sötét Lovag kritika az tényleg szánalmas. Úgy beszél róla, mintha egy zs kategóriás akciófilmről lenne szó. Még az a szerencse, hogy csak pár száz megtekintés van ezeknél a videóinál.
A Batmant meg nem szereti, hát ez van, akkor minek mondjon róla jót. Ugyanakkor annak a videónak nagyobb nézettsége van, na nem a rádióműsorosnak, hanem amikor bement a mokkába, kis fanboyok megőrültek.
De egyik sem azt mondta, miért jó a Dark Knight, hanem miért szar a Puzsér...
Ja és miért mondtam, hogy hallgass meg másikat is, mert többnyire nagyon jó filmeket ajánlottak, amiket érdemes megnézni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Köszönöm, de nem. Igazából nekem azzal a fröcsögő stílussal van bajom, amit előad. Legalább az Interstellarnél elmondta azokat a dolgokat is, ami tetszett neki. Viszont a Sötét Lovag kritika az tényleg szánalmas. Úgy beszél róla, mintha egy zs kategóriás akciófilmről lenne szó. Még az a szerencse, hogy csak pár száz megtekintés van ezeknél a videóinál.András93 írta:Talán hallgass meg pár másikat is.pheco írta:Puzsérnél még így is jobb. Meghallgattam tőle a Sötét Lovag és az Interstellar kritikát. Szánalmas.
Erről jut eszembe, amikor egy teljesen fehér festményre mondták azt, hogy mennyire egyedinmate írta:Mire érted, hogy egyedibb? Mert a jobbat nem vitatom, abban látom nem értünk egyet.András93 írta:Ami mondjuk sokkal jobb és egyedibb.
- nmate
Mire érted, hogy egyedibb? Mert a jobbat nem vitatom, abban látom nem értünk egyet.András93 írta:Ami mondjuk sokkal jobb és egyedibb.
- András93
Ami mondjuk sokkal jobb és egyedibb.nmate írta:Szóval azért szívesen nézem, bármelyik magyar vloggernél jobb. Pl. vegyük csak a videómániát
Ja, micsoda g*ci, azt dicséri, ami tetszik neki, más nem így csinálja. Ja, de.cart írta:Szerintem azért nem vehető komolyan, mert mocskosul elfogultak az értékelései. Ami film tetszik neki, abba próbál minden erőltetett dolgot is belemagyarázni, meg többnek beállítani a filmet, mint amennyit ér valójában. Amit meg elvből nem szeret ott meg csak a fikázásra meg a negatívumok keresésére megy rá.
Talán hallgass meg pár másikat is.pheco írta:Puzsérnél még így is jobb. Meghallgattam tőle a Sötét Lovag és az Interstellar kritikát. Szánalmas.
Nem lehet teljesen objektíven értékelni?Remy írta:Amúgy ahány ember, annyi vélemény. Nem lehet teljesen objektíven értékelni, sőt szerintem nem is szabad. Szirmai még bőven határokon belül van szerintem. Puzsér már már tészta, ő csak a showt próbálja csinálni az elvakult, direkt szemben úszok az árral beszédeivel.
Ja, mert talán ez nem objektív, hanem szubjektív műfaj.
És Puzsér direkt szembe megy az árral? Ja, kivétel, mikor nem.
- nmate
Engem az zavar, hogy nagyjából olyan módon beszél, mint amikor Szirmai Vin Dieselt utánozza. Persze neki is van 1-2 jó poénja, de amint ezek elfogynak borzasztó erőltetett tud lenni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A szakszerűen videói még nem is rosszak, azokon lehet röhögni, de amúgy iszonyatosan idegesít az ember.nmate írta: Pl. vegyük csak a videómániát
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
Mondjuk nekem nagy bajom nincs vele, még ha zavaró is néha a stílusa, legalább tud értelmesen fogalmazni és van érzéke a showhoz.
Egyetérteni vele pedig egyáltalán nem fontos, én sem mindig vagyok így. Viszont szerintem jó nézőpontokból közelíti meg a dolgokat és legtöbbször egész érdekes témákat húz elő.
Szóval azért szívesen nézem, bármelyik magyar vloggernél jobb. Pl. vegyük csak a videómániát
Egyetérteni vele pedig egyáltalán nem fontos, én sem mindig vagyok így. Viszont szerintem jó nézőpontokból közelíti meg a dolgokat és legtöbbször egész érdekes témákat húz elő.
Szóval azért szívesen nézem, bármelyik magyar vloggernél jobb. Pl. vegyük csak a videómániát