Mozi, filmek
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: Mozi, filmek
Megnéztem végre valahára az Interstellart.
Nagyjából értettem a lényegét,utánaolvastam cikkeknek, tudományos oldalaknak,stb, itt is visszakerestem,amikor kibeszéltétek,de egy valami nem hagy nyugodni,és nem tiszta.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cooper a végén a Cooper-állomásról elindul ugye Brandhez, a lánya javaslatára. Nah de hogy akar oda eljutni? Az a fekete lyuk vagy féreglyuk,nem tudom,hogy minek nevezzem megszűnt létezni miután Cooperék megoldották a dolgot benne nem? Mert kidobta magából,meg összehajlott,stb...nem tudom mi történt vele,vagy csak Cooper került ki onnan?
Lehet benéztem valamit,de ezt nem igazán értem,hogy ha nincs ott a féreglyuk, akkor hogy akarja megtenni Brand bolygójáig azt a távot,az több ezer év is lehet, de több száz minimum.
Szóval erre valaki?
Nagyjából értettem a lényegét,utánaolvastam cikkeknek, tudományos oldalaknak,stb, itt is visszakerestem,amikor kibeszéltétek,de egy valami nem hagy nyugodni,és nem tiszta.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cooper a végén a Cooper-állomásról elindul ugye Brandhez, a lánya javaslatára. Nah de hogy akar oda eljutni? Az a fekete lyuk vagy féreglyuk,nem tudom,hogy minek nevezzem megszűnt létezni miután Cooperék megoldották a dolgot benne nem? Mert kidobta magából,meg összehajlott,stb...nem tudom mi történt vele,vagy csak Cooper került ki onnan?
Lehet benéztem valamit,de ezt nem igazán értem,hogy ha nincs ott a féreglyuk, akkor hogy akarja megtenni Brand bolygójáig azt a távot,az több ezer év is lehet, de több száz minimum.
Szóval erre valaki?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nekem egyik kedven videósom, imádom ahogy kivégzi a szar filmeket
bár ezt most nagyon megkímélte

bár ezt most nagyon megkímélte

Én bírom, mert végre valaki mer beszélni a hibákról és szerintem jól is teszi. De nem vagyok Szirmai fan.
De sokan azért nem bírják, mert az elfogultságtól, elvakultságtól nem látják a kedvenc filmjeik hibáit, és Gergő meg szerintem teljesen jogosan beszél a film hibáiról. Legyen az bármelyik is. Az önérzetes kis (latol
) rajongok meg személyes sértésnek veszik, és támadnak mint az anyaoroszlán.
Szerintem vicces és jó lett ez a kritika is. Bár az szürke 50 árnyalatát, meg az alkonyat kritikát nehéz lesz überelni
De sokan azért nem bírják, mert az elfogultságtól, elvakultságtól nem látják a kedvenc filmjeik hibáit, és Gergő meg szerintem teljesen jogosan beszél a film hibáiról. Legyen az bármelyik is. Az önérzetes kis (latol

Szerintem vicces és jó lett ez a kritika is. Bár az szürke 50 árnyalatát, meg az alkonyat kritikát nehéz lesz überelni

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerintem azért elég sokszor jó dolgokat mond, sőt igazából most se hazudott. Teljesen korrekt volt, amit elmondott a Halálos iramban 7-ről. A végén meg hozzátette, hogy a rajongóknak valószínűleg tetszeni fog, stb. Lehet szeretni, vannak benne szerethető dolgok, stb. És beszélt arról is, ami a hibája a filmnek, mert igenis van, mondom ezt úgy, hogy én élveztem minden percét, mert imádom a szériát.hamesz írta: Régebben belenéztem egy két videójába, de nincs olyan film, amibe ne kötne bele... tipikusan az a gyerek, aki mindegyik akciófilmbe számolja még azt is, hogy hány golyót lőnek ki és aztán beleköt hogy hopp már kettővel előbb tölteni kellett volna. Nem csodálkoznék, ha minden film után végignézné még a stáblistát is hát ha még talál abban is valami elírást. :Đ
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát mert egy ripacs, és gyengén is adja elő. De ha efelett elsiklik az ember, sokszor mond jókat is.cart írta:Ritka idegesítő egy valami ez a faszi...
Ritka idegesítő egy valami ez a faszi...
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
5 percig bírtam.sentry írta:Családos Iramban 7![]()
![]()
![]()
Szirmai kritikája.Csak azért dobom be, mert sokat volt szó erről a remek filmről, és a kritika meg rohadt jól sikerült.

- nmate
Á gát feeemöli.
Családos Iramban 7
Szirmai kritikája.
Csak azért dobom be, mert sokat volt szó erről a remek filmről, és a kritika meg rohadt jól sikerült.

Szirmai kritikája.

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
FF7
Tény, hogy az 5. és 6. jobban bejött, sok volt a lehetetlen helyzet, de ez már a trailerekből is kiderült, így azt kaptuk, amit vártunk. Folytatta azt a vonalat, amit a 4. rész elkezdett. Párszor én is elmosolyodtam, hogy azért ezt ne, de nem baj. Tényleg hatalmas agyradír, én megértem azokat is, akik fikázzák, viszont az olyanoknak, mint én, aki pont ezért megy be, mert szórakozni akar, tökéletes popcornmozi. Nem több. Ez a széria erről szól, de aki a 7. részre jegyet vált, az nyilván tisztában van ezzel. Lekötött, jól szórakoztat.
Arra viszont kíváncsi lennék, melyik hülye találja ki ezeket az akciójeleneteket.. hatalmas forma lehet. Itt a következő részben már tényleg bármi jöhet
Tény, hogy az 5. és 6. jobban bejött, sok volt a lehetetlen helyzet, de ez már a trailerekből is kiderült, így azt kaptuk, amit vártunk. Folytatta azt a vonalat, amit a 4. rész elkezdett. Párszor én is elmosolyodtam, hogy azért ezt ne, de nem baj. Tényleg hatalmas agyradír, én megértem azokat is, akik fikázzák, viszont az olyanoknak, mint én, aki pont ezért megy be, mert szórakozni akar, tökéletes popcornmozi. Nem több. Ez a széria erről szól, de aki a 7. részre jegyet vált, az nyilván tisztában van ezzel. Lekötött, jól szórakoztat.
Arra viszont kíváncsi lennék, melyik hülye találja ki ezeket az akciójeleneteket.. hatalmas forma lehet. Itt a következő részben már tényleg bármi jöhet

- nmate
Bűnöztem
Furious 7
De gyerekek. Tudjátok mi a véleményem a szériáról, helyén kell kezelni, poénként felfogni és nincs baj, akkor korrekt agyradír, élvezhető és értékelhető a maga kategóriájában. De ez a film...ez bazmeg....
...ez egy rakás szar volt a bdsrstnt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor a táskát felrakta a helikopterre, kiköpött szállító2
Mia halálba küldi Pólvókört
Aztán hasa még nincsen, de már tudja hogy lány lesz a gyerek 
Én tudom, hogy nem ez a lényeg, az ötödiket és a hatodikat minden butasága ellenére élvezhető filmnek tartottam. Ez viszont túllépte azt a határt, amit nem szabadna egy ilyen filmnek. Súlyos hiba.

Furious 7
De gyerekek. Tudjátok mi a véleményem a szériáról, helyén kell kezelni, poénként felfogni és nincs baj, akkor korrekt agyradír, élvezhető és értékelhető a maga kategóriájában. De ez a film...ez bazmeg....
...ez egy rakás szar volt a bdsrstnt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor a táskát felrakta a helikopterre, kiköpött szállító2

Én tudom, hogy nem ez a lényeg, az ötödiket és a hatodikat minden butasága ellenére élvezhető filmnek tartottam. Ez viszont túllépte azt a határt, amit nem szabadna egy ilyen filmnek. Súlyos hiba.
- nmate
The Usual Suspects Lineup Scene
Idén már ez a film is 20 éves. Remélem megvan mindenkinek.
Idén már ez a film is 20 éves. Remélem megvan mindenkinek.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
legjobb macskanő témához
Más: Jövőre életrajzi film készül Enzo Ferrari-ról és nem más, mint Robert De Niro játssza majd. Egyébként sanszos még, hogy a rendezői székben, pedig Clint Eastwood fog ülni, de ez még nem biztos, mindenesetre várós.

Más: Jövőre életrajzi film készül Enzo Ferrari-ról és nem más, mint Robert De Niro játssza majd. Egyébként sanszos még, hogy a rendezői székben, pedig Clint Eastwood fog ülni, de ez még nem biztos, mindenesetre várós.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Valaki tud valamit erről a filmről?
Sötét utak/Jerusalema/Gangster's Paradise
IMDB link
Kellene, de sehogy sem tudom beszerezni. Legalábbis magyar felirattal. Pedig már egy éve legalább a watchlisten van.
Sötét utak/Jerusalema/Gangster's Paradise
IMDB link
Kellene, de sehogy sem tudom beszerezni. Legalábbis magyar felirattal. Pedig már egy éve legalább a watchlisten van.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Már tudom mire kap a Furious 7 Oscar-t. Legalábbis Diesel a zenére gondolt. Full idei Selma - Glory copy, de ha az nyert, ez is simán nyerhet. Főleg, hogy ezt nyomja is majd a média keményen.
Kicsit se hasonlít a két részlet.
https://youtu.be/RgKAFK5djSk?t=1m26s
https://youtu.be/HEFRPLM0nEA?t=1m32s
Amúgy, aki jobb fajta krimit akar nézni. (északi film)
Annak a Q ügyosztály kalandjait ajánlom. Nyomtalanul, és a Fácángyilkosok mind a kettő nézhető darab. Jövőre jön újabb része a novellából. Igazából egy sorozatnak tekinthető inkább, ami külön ügyeket dolgoz fel, legalábbis eddig semmi kapocs a két film között.
Kicsit se hasonlít a két részlet.

https://youtu.be/RgKAFK5djSk?t=1m26s
https://youtu.be/HEFRPLM0nEA?t=1m32s
Amúgy, aki jobb fajta krimit akar nézni. (északi film)
Annak a Q ügyosztály kalandjait ajánlom. Nyomtalanul, és a Fácángyilkosok mind a kettő nézhető darab. Jövőre jön újabb része a novellából. Igazából egy sorozatnak tekinthető inkább, ami külön ügyeket dolgoz fel, legalábbis eddig semmi kapocs a két film között.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miért is hisszük el? Szerintem nem volt annyira kidolgozva a karakter. Akarta azt a tiszta lapot, ribiskedett érte végig, kb ennyi. Az meg hogy Nolan hogyan értelmezte a karaktert nem feltétlenül pozitívum, megítélés kérdése. Ahogy az egész koncepciója is. Nekem bejön egyébként, a középső részt a maga nemében zseniálisnak tartom, de a harmadikat pl már egyáltalán nem.
Nem illik.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Hathaway-macskanő témáról annyit, hogy nagyon sokan félreértelmezik AH szerepét. Persze, hogy papíron ő játszotta a macskanőt, de a filmben sosem hangzik el a "macskanő" név, és ez nem véletlen. Nolan nem a képregény karakterét akarta megszemélyesíteni, hanem a saját elképzelése szerint újraértelmezte azt. Mint ahogy tette ezt Jokeren kívül az összes többi karakterrel (még Batmannel is). Külsőre és habitusban is lehetett volna a képregényekhez jobban illő színészt találni, de nekem nagyon tetszett ez az új macskanő. Nolan trilógiájába abszolút beleillett, belesimult a film "ars poetica"-jába, és adott egy olyan Selina Kyle-t, amilyet nem láttunk az előtt, és nem fogunk látni soha többet. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És ne feledjük el a végét. Egy ilyen Selináról elhiszi az ember, hogy Bruce-szal akár hosszútávon is működhet a kapcsolatuk, és Bruce végre békére lel. Pfeifer macskanőjéről vagy akár a képregények vadóc, megszelídíthetetlen karakteréről egy az egyben elképzelhetetlen.
- nmate
Valamikor korábban írtam róla 1-2 sort, nekem nem tetszett annyira. Hiába érdekes a téma, szerintem gyenge, mint film.