sentry írta:Én bírom, mert végre valaki mer beszélni a hibákról és szerintem jól is teszi. De nem vagyok Szirmai fan.
De sokan azért nem bírják, mert az elfogultságtól, elvakultságtól nem látják a kedvenc filmjeik hibáit, és Gergő meg szerintem teljesen jogosan beszél a film hibáiról. Legyen az bármelyik is. Az önérzetes kis (latol

) rajongok meg személyes sértésnek veszik, és támadnak mint az anyaoroszlán.
Szerintem vicces és jó lett ez a kritika is. Bár az szürke 50 árnyalatát, meg az alkonyat kritikát nehéz lesz überelni

Szerintem meg full kretén a csávó. Én pl. nem hiszem, hogy a Pókember sokak kedvence lenne, de amit ott lenyom.. hát az valami fergeteges. "A nagyobb erő nagyobb felelősséggel jár". Ez hangzik el a filmben, erre az egész kritikája arra épül, hogy ez mekkora bullshit, merthogy a nagyobb pénz nem jár nagyobb felelősséggel, nem fogja körmét rágni az, akinek sok pénze van, hogy mit vegyen meg, nem fog a sarokban kuporogni, stb... WTF??? ez miről beszél? A filmbéli idézet totál nem erre utal, aki látta, az tudja miről beszélek. Még a normális kommentelők is egytől egyig leírják, hogy ezzel bizony mellé lőtt, a többiek meg oltják nem kicsit. Azért ezek után illene bocsánatot kérni, hogy igen, ezt elszúrtam, elnéztem, mert bizony ezt nem lehet másképp értelmezni, és mint filmkritikus, ajánló, nem illik egy 12 perces videót erre felépíteni és azon 6 percig a hülyeséget beszélni és mások kedvét elvenni. És mielőtt még jönnél, hogy védem a kedvenc filmet, egyáltalán nem tetszik a pókember, de akkor is tök másról beszél, mint ami a filmben van.
Emellett minden filmnél óriásira nagyítja a hibákat és mindenből poént csinál, úgy adva elő, mintha mindegyik hatalmas b..romság lenne. Holott pl az FF sorozat, ahogy itt is ki lett beszélve, nem is akar többnek látszani, mint ami. Amúgy a kritikát elnézve természetesen igaza van (ezt a videót nem néztem meg, de az előző részét igen, ahol elsüti, hogy a család szó összesen 800x hangzik el a filmben, nyilván itt is elmondja, meg hogy milyen lehetetlen helyzetek vannak a filmben). Talán ha nem poénkodná el, nem ripacskodna és nem akarna olyan nagyon okosnak látszani (mert nem hiszem, hogy minden második szava természetesen jön) akkor még nézném is a kritikáit, de csakis olyan filmekről, amiket már láttam, mert szerintem túl sokat hibázott ahhoz, hogy látatlanban bízzak abban, hogy tényleg úgy van e, ahogy ő mondja...