Meglepődnék, ha ez bekövetkezne...kodo írta:
és spanyol kiesést ?![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 22., szombat 20:18
Meglepődnék, ha ez bekövetkezne...kodo írta:
és spanyol kiesést ?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 22., szombat 20:11
és spanyol kiesést ?Remy írta:Most az egyszer az Olaszoknak fogok drukkolni, és nem azért, mert Neymar égést akarok, stb... hanem mert Brazil - Spanyolt akarok látni a kövi fordulóban
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 22., szombat 20:08
Most az egyszer az Olaszoknak fogok drukkolni, és nem azért, mert Neymar égést akarok, stb... hanem mert Brazil - Spanyolt akarok látni a kövi fordulóbanBRAZIL: JULIO CESAR, DANI ALVES, THIAGO SILVA, DAVID LUIZ, MARCELO, HERNANES, FRED, NEYMAR, OSCAR, LUIZ GUSTAVO, HULK
ITALY : BUFFON, CHIELLINI, DE SCIGLIO, CANDREVA, AQUILANI, MARCHISIO, BALOTELLI, MONTOLIVO, BONUCCI, ABATE, DIAMANTI
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 15:13
Akkor félreértettem bocs'shutterisland írta:félreértetted, én tahiti mellett vagyok, és ezt is úgy írtam.![]()
tedd az irományom elejére gondolatban, hogy " ha már tahitinak itt nincs helyek, akkor..."
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 21., péntek 14:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 13:49
Míért ne lellene megadni az esélyt?Pont az a lényeg,hogy ilyen fèlprofi játékosok is találkozhatnak világsztárokkal.Valamint ugye lehetnek a mérleg nyelve,mert bárhogy is,ezeket is le kell győzni.'shutterisland írta:kicsit lebutítva az ilyen zöld-foki szigetek, san marino meg laosz szintű csapatoknak akkor esélyt sem kellene adni, hogy kvalifikálják magukat egy-egy vébére, mert ha kijutnak, akkor ott is jogosan fel lehetne tenni a kérdést, hogy mit keresnek itt.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 21., péntek 13:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 12:59
Ezt nagyon adom.Még az unokáiknak is mesélni fogják,hogy a világbajnok ellen játszottak.Legendák lesznek a szigeteken ez nem kérdés...Kaptak az élettől egy ajándékot...istenem. Többet nem nagyon fognak OFC-t nyerni, úgyhogy megnyugodhatsz. Jó érzés látni, hogy még létezik valóra vált álom, hogy ezek a hétköznapi emberek együtt lehetnek a pályán a leghíresebb játékosokkal, olyanokkal akik otthon poszteren vannak fent a falon, most meg mezt cserélnek velük...
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 21., péntek 10:28
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 21., péntek 10:20
Ráadásul még 6:0-nál is olyan labdakihozatalaik voltak, persze a lötyögő spanyolok ellen, amelyeket a magyar válogatottól nem sokat látunk5-6. bekapott gól után is úgy mentek, mintha a győzelemért küzdenének.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 21., péntek 10:11
magyarázd már el, hogy mi a személyeskedés.Mit hívnak személyeskedésnek ha ezt nem? Aztán ha már téged nem érdekel az ő sorsuk ,ennyi erővel őket miért érdekelne az hogy ki hol nem látná őket?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 21., péntek 10:03
Hát igen. Nálam Tahiti eddig a Konf kupa csúcspontja. 5-6. bekapott gól után is úgy mentek, mintha a győzelemért küzdenének.nmate írta:
Totál így gondolom én is. Mekkora érzés lehet ennyi ember előtt rendes focipályán játszani a jelen legerősebb válogatottja ellen...
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 21., péntek 9:59
Totál így gondolom én is. Mekkora érzés lehet ennyi ember előtt rendes focipályán játszani a jelen legerősebb válogatottja ellen...realistahuni írta:Kaptak az élettől egy ajándékot...istenem. Többet nem nagyon fognak OFC-t nyerni, úgyhogy megnyugodhatsz. Jó érzés látni, hogy még létezik valóra vált álom, hogy ezek a hétköznapi emberek együtt lehetnek a pályán a leghíresebb játékosokkal, olyanokkal akik otthon poszteren vannak fent a falon, most meg mezt cserélnek velük...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 21., péntek 9:54
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 21., péntek 9:00
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 21., péntek 7:42
És nem is nálunk jut egy főre a legtöbb Nobel-díjasSwineherd írta:Bizony.miró írta:annak örülök hogy az emberiség nagy része nem így gondolkodik,mert nekünk magyaroknak se lenne sok keresni valónk az élet bármely területében sem...
Az olimpiákon is csak töltelékek szoktunk lenni.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2013. június 21., péntek 7:40
Bizony.miró írta:annak örülök hogy az emberiség nagy része nem így gondolkodik,mert nekünk magyaroknak se lenne sok keresni valónk az élet bármely területében sem...
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 21., péntek 7:22
annak örülök hogy az emberiség nagy része nem így gondolkodik,mert nekünk magyaroknak se lenne sok keresni valónk az élet bármely területében sem...engem nem az zavar hogy mennyit kapnak, hanem hogy egy ilyen szar csapat mi a fenét keres itt? engem nem érdekel, hogy kijutottak meg bla bla így meg úgy végigjátszották a selejtezőt...semmi keresnivalójuk nincs itt. lichtenstein jobb eredményeket érne el.
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 21., péntek 6:29
Mit hívnak személyeskedésnek ha ezt nem?Csabi írta:engem nem az zavar hogy mennyit kapnak, hanem hogy egy ilyen szar csapat mi a fenét keres itt? engem nem érdekel, hogy kijutottak meg bla bla így meg úgy végigjátszották a selejtezőt...semmi keresnivalójuk nincs itt. lichtenstein jobb eredményeket érne el.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 21., péntek 1:22
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem