Konföderációs kupa 2013

Archívum
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 22., szombat 20:18

kodo írta:
és spanyol kiesést ? :lol: :lol:
Meglepődnék, ha ez bekövetkezne... :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 22., szombat 20:11

Remy írta:Most az egyszer az Olaszoknak fogok drukkolni, és nem azért, mert Neymar égést akarok, stb... hanem mert Brazil - Spanyolt akarok látni a kövi fordulóban
és spanyol kiesést ? :lol: :lol:

váratlant nem húzott ezzel a kezdővel Scolari, mondjuk nem meglepő :roll: :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 22., szombat 20:08

BRAZIL: JULIO CESAR, DANI ALVES, THIAGO SILVA, DAVID LUIZ, MARCELO, HERNANES, FRED, NEYMAR, OSCAR, LUIZ GUSTAVO, HULK

ITALY : BUFFON, CHIELLINI, DE SCIGLIO, CANDREVA, AQUILANI, MARCHISIO, BALOTELLI, MONTOLIVO, BONUCCI, ABATE, DIAMANTI
Most az egyszer az Olaszoknak fogok drukkolni, és nem azért, mert Neymar égést akarok, stb... hanem mert Brazil - Spanyolt akarok látni a kövi fordulóban :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 15:13

'shutterisland írta:félreértetted, én tahiti mellett vagyok, és ezt is úgy írtam. :)
tedd az irományom elejére gondolatban, hogy " ha már tahitinak itt nincs helyek, akkor..."
Akkor félreértettem bocs :)
Mert sokan úgy vannak vele hogy mit keresnek ezek a szerencsétlenek az elitbe.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 21., péntek 14:12

félreértetted, én tahiti mellett vagyok, és ezt is úgy írtam. :)
tedd az irományom elejére gondolatban, hogy " ha már tahitinak itt nincs helyek, akkor..."

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 13:49

'shutterisland írta:kicsit lebutítva az ilyen zöld-foki szigetek, san marino meg laosz szintű csapatoknak akkor esélyt sem kellene adni, hogy kvalifikálják magukat egy-egy vébére, mert ha kijutnak, akkor ott is jogosan fel lehetne tenni a kérdést, hogy mit keresnek itt.
Míért ne lellene megadni az esélyt?Pont az a lényeg,hogy ilyen fèlprofi játékosok is találkozhatnak világsztárokkal.Valamint ugye lehetnek a mérleg nyelve,mert bárhogy is,ezeket is le kell győzni.
Valamint tanulhatnak minden egyes ilyen meccsből.Valamikor korea,izland,Japán,stb is ilyen pogozógépek voltak....ma meg már azért fejlödtek...nem is keveset.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 21., péntek 13:06

kicsit lebutítva az ilyen zöld-foki szigetek, san marino meg laosz szintű csapatoknak akkor esélyt sem kellene adni, hogy kvalifikálják magukat egy-egy vébére, mert ha kijutnak, akkor ott is jogosan fel lehetne tenni a kérdést, hogy mit keresnek itt.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 12:59

Kaptak az élettől egy ajándékot...istenem. Többet nem nagyon fognak OFC-t nyerni, úgyhogy megnyugodhatsz. Jó érzés látni, hogy még létezik valóra vált álom, hogy ezek a hétköznapi emberek együtt lehetnek a pályán a leghíresebb játékosokkal, olyanokkal akik otthon poszteren vannak fent a falon, most meg mezt cserélnek velük...
Ezt nagyon adom.Még az unokáiknak is mesélni fogják,hogy a világbajnok ellen játszottak.Legendák lesznek a szigeteken ez nem kérdés...
Ezért nagy játék a foci...hogy ilyenek előfordulhatnak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 21., péntek 10:28

Hm, se de Rossi, se Pirlo :/ Pedig úgy éreztem, hogy az olaszok megverhetik a brazilokat, de Aquilani-Montolivo duóval aligha :roll:
"And my heart will leave you never."

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 21., péntek 10:20

5-6. bekapott gól után is úgy mentek, mintha a győzelemért küzdenének.
Ráadásul még 6:0-nál is olyan labdakihozatalaik voltak, persze a lötyögő spanyolok ellen, amelyeket a magyar válogatottól nem sokat látunk :shifty:
Merci Zizou!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 21., péntek 10:11

Mit hívnak személyeskedésnek ha ezt nem? Aztán ha már téged nem érdekel az ő sorsuk ,ennyi erővel őket miért érdekelne az hogy ki hol nem látná őket?
magyarázd már el, hogy mi a személyeskedés. :ike: ki a fene mondta, hogy érdekelje őket. van egy véleményem, és ha nem gond, akkor elmondom, akár a szłvedre veszed akár nem, elvégre senkit nem köcsögöztem/faszoztam le közben. én kérek elnézést, hogy a véleményem nem egyezik a tiéddel.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 21., péntek 10:03

nmate írta:
Totál így gondolom én is. Mekkora érzés lehet ennyi ember előtt rendes focipályán játszani a jelen legerősebb válogatottja ellen... :'(
Hát igen. Nálam Tahiti eddig a Konf kupa csúcspontja. 5-6. bekapott gól után is úgy mentek, mintha a győzelemért küzdenének.
Kellenek az ilyen csodák a futballba. (ezért is szurkoltam nagyon Ghánának a 2010-es VB, hogy legalább 1 afrikai csapat jusson el az elődöntőbe, és az éremért küzdhessenek.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 21., péntek 9:59

realistahuni írta:Kaptak az élettől egy ajándékot...istenem. Többet nem nagyon fognak OFC-t nyerni, úgyhogy megnyugodhatsz. Jó érzés látni, hogy még létezik valóra vált álom, hogy ezek a hétköznapi emberek együtt lehetnek a pályán a leghíresebb játékosokkal, olyanokkal akik otthon poszteren vannak fent a falon, most meg mezt cserélnek velük...
Totál így gondolom én is. Mekkora érzés lehet ennyi ember előtt rendes focipályán játszani a jelen legerősebb válogatottja ellen... :'(

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 21., péntek 9:54

ez a forlán még mindig nagy játékos, mekkora gólt vert már :ozil:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 21., péntek 9:00

mi az, hogy mit keres itt könyörgöm? miféle felfogás ez? megküzdöttek érte és megnyertek egy olyan kupát amivel kvalifikálták magukat.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 21., péntek 7:42

Swineherd írta:
miró írta:annak örülök hogy az emberiség nagy része nem így gondolkodik,mert nekünk magyaroknak se lenne sok keresni valónk az élet bármely területében sem... :roll:
Bizony.
Az olimpiákon is csak töltelékek szoktunk lenni.
És nem is nálunk jut egy főre a legtöbb Nobel-díjas :roll:
Merci Zizou!

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2013. június 21., péntek 7:40

miró írta:annak örülök hogy az emberiség nagy része nem így gondolkodik,mert nekünk magyaroknak se lenne sok keresni valónk az élet bármely területében sem... :roll:
Bizony.
Az olimpiákon is csak töltelékek szoktunk lenni.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 21., péntek 7:22

engem nem az zavar hogy mennyit kapnak, hanem hogy egy ilyen szar csapat mi a fenét keres itt? engem nem érdekel, hogy kijutottak meg bla bla így meg úgy végigjátszották a selejtezőt...semmi keresnivalójuk nincs itt. lichtenstein jobb eredményeket érne el.
annak örülök hogy az emberiség nagy része nem így gondolkodik,mert nekünk magyaroknak se lenne sok keresni valónk az élet bármely területében sem... :roll:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 21., péntek 6:29

Csabi írta:engem nem az zavar hogy mennyit kapnak, hanem hogy egy ilyen szar csapat mi a fenét keres itt? engem nem érdekel, hogy kijutottak meg bla bla így meg úgy végigjátszották a selejtezőt...semmi keresnivalójuk nincs itt. lichtenstein jobb eredményeket érne el.
Mit hívnak személyeskedésnek ha ezt nem?
Aztán ha már téged nem érdekel az ő sorsuk ,ennyi erővel őket miért érdekelne az hogy ki hol nem látná őket?

Ez nekik most olyan mint mikor pár éve M.O. feljutott a jégkorong divizó 1-be a vb-re asszem.Mindenki tudta hogy esélyünk se lesz mégis mindenki örült mint a majom a .....-nak hogy ott voltunk.
Van akiknek a részvétel a fontos és nem a szereplés. Ezek az emberek legalább elmondhatják magukról majd a családnak barátoknak,unokáknak hogy nekik volt lehetőségük a hazájukat képviselni és játszottak az akkori világverő spanyolok ellen.
Kép
Kép
Kép

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 21., péntek 1:22

amikor már láttam, hogy cavani elé teszi, látszott, hogy van vagy 3 másodperce rákészülni...
gyengén tette oda a léc alá.

nekem pozitív csalódás ez a konföderációs.
azt hittem gyenge, és a tahiti meccseken kívül gólszegény torna lesz, mindenki fáradt, nyaralna, meg minden.
ehhez képest bár azért van 1-2 olyan meccs, ami nem igazán kötött le, viszont összességében szerintem adja.
a gólátlag is komoly (eddig 8 meccsen 38 gól..) és nem egy, nem kettő nagy gól esett már.
azt nem mondom, hogy életem tornája, de hogy gyengébbet vártam ilyen tekintetben, az tuti.

Vissza: