letehettek, de nem ertek el semmit, ha Gotze a bajorokhoz akart menni minden aron. Aztan miert ment vona a Citybe rengeteg penzert? annyira azert nem buta a gyerek, a dortmund erosebb volt.ateeemadrid írta:
Egyébként mi ez a 37 milliós kivásárlási áras szöveg? Rohadtul nem hiszem, hogy így volt, akkor szerintem már egy PSG v City rég letette volna ezt érte... Amúgyis 50 milliókról szóltak a hírek kb.
Lehetne igazolni az teny,de az is, h meg mindig a spanyolok az egyik legjobbak utanpotlas teren. Persze ott van egy olyan is, h leigazolhattuk volna Neymart meg gyerekkent es nem tettuk, helyette van ilyen Cserisev aki nem nagy szam.ericco írta:
Nálunk is lehetne olyat játszani, hogy igazolunk a Castillába vagy lejjebb 10 tehetséges 15-16 éves labdarúgót darabjáért pl. 1 millióért, és ha ebből csak 2 bejönne, már megérné. Az a baj, hogy a sociok felől nagy a nyomás. Az elnököt szétszednék, ha az utánpótlásban nem lenne 90%-os fölény, ami a spanyolokat illeti. Az én szememben, ahogy ezt már írtam párszor, ez óriási handicap.
Adom amit mondasz, en sem szivesen nezem ezt a sablont.