Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
PEEtör

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 11., szombat 13:53

'szomat, de fel tud tenni ez az élő fogadás mindig. Amikor tenni akarok gólokra, richtig, hogy pont előtte lőnek. Hatalmas érték volt a Brentford o1 és o1.5 valami 2 illetve 3 fölötti odds-okkal, erre pont lőttek.
Na mindegy, ajánlom még szemmel tartani ezt a meccset, a Brentford elképesztő százalékban lő gólokat az utolsó 15, de inkább 10 percben, ezért is késlekedtem rájuk tenni...ha esetleg nem találnak be még egyszer mondjuk a 60-70-ik percig, megint szép érték lesz.

Ja, amúgy kisajátítottam a topikot. :mrgreen:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 11., szombat 13:20

Celta - Rayo, 5.5 lap felett = aranybánya, totál érthetetlen a line.
Az idényben egy biztos, ha Celta, akkor lapok. De hogy ma esti meccsen a Rayoval játszik??? Kábé a két legtöbb kártyát gyűjtő csapat, Clos Gomez pedig nem rossz zsugás.

Amúgy nagyon finom nap a mai, az alábbiak jönnek még be:
Schalke
Soton
Puskás (1x biztosabb, de a botrányok és szorzó miatt vendég)
Wolverhampton
Spurs (gólokra, Kane-re is rámenni)
Swnasea BTTS
Sevilla BTTS és 2,5 over
Verona 1x
Atma

Kombikat is gyártok majd ezekből, na meg most a Derby meccs over gólok.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 10., péntek 23:43

NBA-ben az idény vége felé inkább a favoritoké a terep, mára Spurs és Grizz ML sokkal, de egy kombiban is bepróbálom Pels, Raps, Hawks ötösfogatot ML-ben és spreaddel.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 10., péntek 15:41

Amúgy ma a PSV Jonghoz küldenek le embereket, X2-re vagy DNB-re bőven jók lehetnek.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 10., péntek 13:07

Napok óta próbálkozok x mixekkel, Ha 2/3 ban kötöm, akkor csak 1 jön, ha 3/5 ben akkor 2, de hátha ma lesz a nap. :lol:
Monaco
Hertha
Le Havre
Fulham
remik mennek, meg Bournemouth kínkeserves idegenbeli győzelme mára.

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. április 9., csütörtök 22:37

gary anderson mindenkinek kedvét szegte.. :D
rohadjonmeg :mrgreen:
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 9., csütörtök 22:31

pang a topic.
mixeltek ti rendesen? :D

kozben a villarreal elmehet a picsaba. :)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 8., szerda 22:54

rayo @8.00 félidőben.

(remélem annyi szerencsém lesz ezzel is, mint a reggelivel és nyerünk, de eddig ez elég szar tőlünk..)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 8., szerda 16:28

Esti NBA:
Nets -akármennyi

Ugyanez a helyzet volt, amikor a Hawks a Detroit ellen játszott, b2b másnapján idegenben nyomták. Ilyen helyzetben az elmúlt időben a Hawks vagy pihenteti a kezdőket, vagy limitált perceket kapnak.
Na már most, a Netset brutálisan elintézte otthon az Atlanta pár napja (32 pont), általában nem adok sokat a reváns opciókra, de itt biztos, a Nets vissza akar vágni, ráadásul kemény küzdelemben vannak a PO-ért.
Illetőleg ma hajnalban letartóztatták Sefoloshát és Anticot, ha játszani is fognak, ez az eset nagy valószínűséggel befolyással lesz az egész csapat és az öltöző játékára is, ahogy az az amcsi sportokban lenni szokott.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 8:38

Én kettőt legalább várok tőlük (csak ezekből a játékosokból) ma, kérdés, hogy mi a helyzet Bale-le.
James-t nem gondolnám, hogy direkt besárgítják, egy meccs van a lábában és Cét sem ma, ha már egyszer elkapta a fonalat. Ramos és Kroosnál úgy érzem, hogy meglesz és van is értelme, főleg, ha Pepe is játékra kész. Modric is most tért vissza, direkt szerintem őt sem fogják most.
Aztán a következőket, ha marad addig, akkor az Almeria elleni otthoni meccs előtt fogják megoldani, mert aztán Sevilla, Valencia, Espanyol és a bajnokavató Getafe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 8., szerda 8:36

Lehet lesz még kiírva csapat büntetőlapok over/under. Ázsiainál a határ kb. 3 lenne szerintem, az tuti meglesz.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 8., szerda 8:27

Realista24 írta:Kis infó a mai meccshez:
Cristiano, Ramos, Kroos, Modric és James is egy sárgára van az öttől. Hétvégén jön az Eibar, szerintem számítani lehet, hogy egy-két játékost ki fognak direkt pontozni.
az komoly bazdki. :ozil:
kár, h beten nincs lehetőség fogadni ki kap sárgára.
ez a line, 6,5 sárga over @2.00 .. nehéz, 7 sárga? benne lehet, mondjuk ha így is lesz azért azt remélem, h ez az 5 játékos nem egyszerre fog sárgulni, ráadásul pl cé hétvégén az eibar ellen megint alakíthatna.

cristiano ronaldo 2 v több gól @ 2.87
barcelona -4 @ 2.75 sztem ötöt közéraknak.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 8:18

Kis infó a mai meccshez:
Cristiano, Ramos, Kroos, Modric és James is egy sárgára van az öttől. Hétvégén jön az Eibar, szerintem számítani lehet, hogy egy-két játékost ki fognak direkt pontozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 7., kedd 7:50

egy kombi leakadt tegnap este

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 13:51

Elindult a bézbóz alapszakasz, még nincs meg a keretem de mindenképpen fogadok majd rá. Kezdetnek csak nézegetem, hogy alakul a piac, meg ismerkedek a sporttal.
Szokott itt valaki amúgy MLB-ben utazni?

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 5., vasárnap 11:47

Long shotok mára:
Burnley meccs over 4.00
Augsburg meccs over 4.00

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 4., szombat 21:49

Toti írta:vhogy mindig túléltem a hétvégéket, aztán hétközben elcsesztem az összeszedettet, de ez mostmár tényleg all-in beten.

mu
chelsea
wolfsburg

ha jön, folytatom, ha nem akkor pihenő.
Ugyanez ment, Atmaval spékelve.

Egy másik "bulikombin" (Arsenal, Sevilla) viszont Verona szopatott le, keményen:69. percben 3-0, végeredmény 3-3. Kösz olaszfoci, bazmeg.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 4., szombat 14:27

vhogy mindig túléltem a hétvégéket, aztán hétközben elcsesztem az összeszedettet, de ez mostmár tényleg all-in beten.

mu
chelsea
wolfsburg

ha jön, folytatom, ha nem akkor pihenő.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 3., péntek 18:08

aki véletlen tagja az ntt-s facebook oldalas csoportnak,dobjon már egy privátot,lenne pár kérdésem.
köszi.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. április 3., péntek 17:49

5/4:
Wolfsburg - Stuttgart H, 1.47
Cordoba - ATMA V, 1.42
MU - Aston Villa H, 1.32
Chelsea - Stoke City H, 1.29
Monaco - Saint-Étienne H, 1.90
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: