Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát ezt elszúrtuk, de nagyon az első félidő után. Mostantól izgi a dolog... :-)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
pátkán írta:sajnos én is szoktam vele néha foglalkozni, de tudod amikor kapod a szemetet az arcodba folyamatosan, tűröd-tűröd, de egyszer eldurran a te agyad is.. legyen ez itt vagy ott, legyen akár az utcán..Mi a fenét kell azokkal foglalkoznunk? Az a pár értelmesebb arc,aki ide is jár,az egy réteg,a többség mindig is elvakult barom volt
valóban kár vele foglalkozni, gyógyíthatatlan betegség sajnos.. de hát manapság már mindenre kell keresni az ellenszert
Én a munkahelyemen is már inkább csak hallgatom,tegnap is ment a patkány ronaldozás,az a köcsög....stb...bele sem szólok.
Amit lentebb írtam,az bár elég felindulásból ment,vállalom, mert igaz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
sajnos én is szoktam vele néha foglalkozni, de tudod amikor kapod a szemetet az arcodba folyamatosan, tűröd-tűröd, de egyszer eldurran a te agyad is.. legyen ez itt vagy ott, legyen akár az utcán..Mi a fenét kell azokkal foglalkoznunk? Az a pár értelmesebb arc,aki ide is jár,az egy réteg,a többség mindig is elvakult barom volt
valóban kár vele foglalkozni, gyógyíthatatlan betegség sajnos.. de hát manapság már mindenre kell keresni az ellenszert

joabulicsak
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez csak hülyülés szerintemRealista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=sHUekxVy13I

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Ha volt is némi feszültség semmi komoly, végén már mindketten röhögtek. Elég jóba vannak képek alapján, csomószor együtt lógnak edzésen, úgyhogy kétlem, hogy pont köztük lenne komolyabb feszkó..Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=sHUekxVy13I
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aha, jó neked.Erről ez ugrik be:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Erről ez ugrik be:Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=sHUekxVy13I
http://coub.com/view/16i8a
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
most ebbe mi a lényeg?Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=sHUekxVy13I

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na. Aztan be is lehet fejezni a masik oldal fikazasat. Tobbet nem szólok. Nem itt teszik, ott meg azt csinálnak amit akarnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mi a fenét kell azokkal foglalkoznunk? Az a pár értelmesebb arc,aki ide is jár,az egy réteg,a többség mindig is elvakult barom volt,és jöhettek nekem azzal, hogy de a realos is ilyen,egy nagy zabi faszt olyan,ezerszer tisztelettudóbb és korrektebb a realos. Hiába van kivétel meg ellenpélda kis %ban,a relaosok zöme korrektebb és elismeri a másikat,ezek a barcások zömmel egy picsaszaromfaxom kis szőrszarnyi sikerkorszak maradványai(már amelyik nem ment már át a psg-hez pl........ezek azok akikkel elhitették(média) hogy ők a faszagyerekek,más a tróger,ők a foci,a másik az semmi......szikrányi elismerés,tisztelet és más megbecsülése nincsen bennük,megetették velük a franco korszakot,megettétek velük a barca a foci más nem, meg a saját nevelés hazugságot meg a sok képmutatást amitől hányni jár a jóérzésű ember a klozetra,amit ibra is elmondott......... a sok hasbaakasztás amivel jöttek az elmúlt években. Egy totális hazugságokra felépített kamuvilág,ami hála isten össze is dőlt mára.
Inkább tanulna ebből a sok tró****gerarcú,de nem.....mennek neki pereznek,hogy az csalja össze a ligát,mennek neki ronaldonak,pepének,ramosnak...akinek csak lehet,de magukban nem nézek,ott úgy bűzlik minden a sok szemét csalástól,hazugságtól,hogy már régen kattanni kellett volna a bilincsnek,még a vételárakkal is átverik a saját drukkereiket,hogy maradjon a felépített hazugság világ........De ugye a buta,nem tanul magától....azt sajnos ütni kell,na most ez van.
Igazi hányinger az egész ami ott folyik,és az a toprongy,aki ezek mellett a realt,ronaldot vagy bárkit,perezt a szájára veszi,annak az agyát ki kellene mosni,mert ráférne jócskán.
Inkább tanulna ebből a sok tró****gerarcú,de nem.....mennek neki pereznek,hogy az csalja össze a ligát,mennek neki ronaldonak,pepének,ramosnak...akinek csak lehet,de magukban nem nézek,ott úgy bűzlik minden a sok szemét csalástól,hazugságtól,hogy már régen kattanni kellett volna a bilincsnek,még a vételárakkal is átverik a saját drukkereiket,hogy maradjon a felépített hazugság világ........De ugye a buta,nem tanul magától....azt sajnos ütni kell,na most ez van.
Igazi hányinger az egész ami ott folyik,és az a toprongy,aki ezek mellett a realt,ronaldot vagy bárkit,perezt a szájára veszi,annak az agyát ki kellene mosni,mert ráférne jócskán.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nem kell ezeken meglepődni.
Ott a csúcs az a Visca el barca,mindenki megy utána,közben olyan buta mint a f*szom.
Ott a csúcs az a Visca el barca,mindenki megy utána,közben olyan buta mint a f*szom.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fáj nekik az élet,az elnyomott katalán öntudattól Franco tábornkon át Cr-ig aki minden héten mutatja nekik a fákkot.Én jókat mulatok rajtuk, szövegértelmezési gondjaik vannak és a labdarúgáshoz semmi közük,de hát mit is várhatnánk tőlük,Guardiola szülöttei.kodo írta:átmentem beleolvasni a topicba.
nem tudom milyen szemellenzőt kell felvenni ahhoz hogy így ''lássam'' a dolgokat, de azért flesselnék tőle én is szívesen. aszondja várjá: Ronaldo kerüli a nagyobb csapatokat, inkább megszórja a kicsiket....komolyan mondom.. ezt elhiszi aki leírja, vagy csak ez a trendi és az elfogadott így be kell böfögni mindig amikor csak alkalom kínálkozik rá?
biztos vagyok benne, hogy napjaink egyik legnagyobb sportemberének az az életcélja, hogy a kis csapatok ellen villogjon csak..meg hogy le se szarja a csapat eredményeit, csak ő a fontos magának.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Alveshez annyit, hogy én is marasztalnám, ha tudnám, hogy jövő nyáron viszont lelép. Persze azt sem mondhatjuk, hogy Montoya nem megoldás, mivel évente 2x látjuk játék közben. De vele kapcsolatban az is gond, hogy már télen el akart menni, nem tudom ez most mennyiben változik. Pep-től kezdve egyik edző sem kedvelte, ennek vmi oka van. Fene tudja mi, mert annyira nem rossz a srác.
átmentem beleolvasni a topicba.
nem tudom milyen szemellenzőt kell felvenni ahhoz hogy így ''lássam'' a dolgokat, de azért flesselnék tőle én is szívesen. aszondja várjá: Ronaldo kerüli a nagyobb csapatokat, inkább megszórja a kicsiket....komolyan mondom.. ezt elhiszi aki leírja, vagy csak ez a trendi és az elfogadott így be kell böfögni mindig amikor csak alkalom kínálkozik rá?
biztos vagyok benne, hogy napjaink egyik legnagyobb sportemberének az az életcélja, hogy a kis csapatok ellen villogjon csak..meg hogy le se szarja a csapat eredményeit, csak ő a fontos magának.

- h3x0r
Nem ezt mondtatok, hanem annyit, hogy jogosan lett eltorolve, de CSAK azert hogy Ronaldo kitomhesse az Elchet.csababarca írta:Nem azt mondtuk/mondtam,hogy érdemtelenül törölték el a sárgát.
Azt valahogy elfelejtettek megemliteni (

Mondjuk engem nem zavar, hogy a legtobb ottani zsigerbol utalja CR-t meg a Realt, raadasul sokan barmilyen hirbol azt hozzak ki, hogy mi vagyunk a kocsogok. Regebben sokszor felhuztam magam rajta, mostmar ritkan er meglepetes, inkabb csak nevetek egy jot.

Mordorpátkán írta:Na Mordorban már picsognak a lányok!
mondtam én, hogy nem a kilencessel volt múltkor a gond, hanem a Ronaldo ötössel..
de nehéz lehet elviselni..

akkor maradjunk ennél..csababarca írta:Mivel én is picsogok mint egy lány, beírom ide is, úgy korrekt.
persze két sorban az van leírva, de utána ömlesztve h CR-t csak az egyéni érdekek érdeklik.. nem ragozom tovább. továbbra sem járok vakon a világban

joabulicsak
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Épp ezért lesz egyoldalú az aranylabda ha az egyiknek elkezd nagyon hanyatlani a teljesítménye és már nem fog tudni ezen a szinten teljesíteni és valljuk be ehhez a kor miatt CR áll közelebbAmi aggaszt,hogy nem látom hogy a közeljövőben lennének olyan olyan játékosok,akik csak megközelìtőleg is tudnák hozni ezt a teljesítményt.Nem hogy kettő,de egy sem...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mindkét spillert nagyon elismerem,egyszer meg is nézném őket egy csapatban,ha más nem egy világválogatottban egy bulimeccsen,(sajnos ilyen ma már nincs),mondjuk SAF-al a kispadon 
Egyébként ezt a rivalizálást a szurkerek fújják fel a kelleténél jobban,az azért látszott az aranylabda gálán,hogy nincs nagy probléma a két klasszis között
A versenyszellem megvan,ami sztm egyáltalán nem baj,de,ahogy én látom ez megmarad a sportszerűség keretein belül.
Ami aggaszt,hogy nem látom hogy a közeljövőben lennének olyan olyan játékosok,akik csak megközelìtőleg is tudnák hozni ezt a teljesítményt.Nem hogy kettő,de egy sem...

Egyébként ezt a rivalizálást a szurkerek fújják fel a kelleténél jobban,az azért látszott az aranylabda gálán,hogy nincs nagy probléma a két klasszis között

A versenyszellem megvan,ami sztm egyáltalán nem baj,de,ahogy én látom ez megmarad a sportszerűség keretein belül.
Ami aggaszt,hogy nem látom hogy a közeljövőben lennének olyan olyan játékosok,akik csak megközelìtőleg is tudnák hozni ezt a teljesítményt.Nem hogy kettő,de egy sem...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ikarus93
morientes írta:Figyelj...én ezt értem,szurkolok is Ronaldonak,ami hidegen hagy,még egyszer mondom,az az,hogy mit kárognak az ellenlábasokikarus93 írta:Jelenleg 3-3 aranycipővel rendelkezik a két játékos, szóval ha CR megnyeri idén, akkor itt fordulni fog a kocka plusz ha az aranylabdát is sikerülne berántania megint CR-nek, ott is egálba lesz a két játékos.
Őket én is letojom, nem nagyon lehet velük értelmesen kommunikálni, ha fociról van szó.
Tisztelet a kivételnek. :Đ
de sajnos találkoztam már olyan "madridistával" is akivel szintén nem lehetett értelmesen kommunikálni, ha a foci volt a téma, pedig egy csónakban evezünk.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc