Realista24 írta:Miért van az, hogy a fordítók 20%-a normális csak? (a közösségi oldalak "adatai" alapján)
Szerintem elszállnak hogy ők valamifèle sztárok. èn nem nagyon ismerem őket de bruzsy neve ismerős volt a sorozatok topicbol most meg megláttam ennèl a twitteres "ügynèl"... Nem kicsit van arc ott... Aztán olyan kiirast láttam a twitterèn hogy most mèg house of cards hètfőn tronok harca es elege lesz a forditasbol... Most ilyet egy fordito nem irhat ki szerintem. Mert azt jelenti hogy már leszarja... Majd amikor kedve van megcsinalja de le nem adná mert elveszitenè a 'rajongoit' es ujra egy senki lenne. Sokan azt hiszik hogy ezzel sztárok ès mèg erre rájön hogy nèha rádio interjut is adnak ès megosztjak mindenhol.

az elejèn lelkes az ember amugy de èvek mulva nagyon meg lehet unni velem is igy volt anno. Már semmi kedvem nem volt csinálni ès abba is hagytam. Sok mindent köszönhettem ennek mèg munkát is de hogy èveken keresztul ugyanolyan lelkesen csinalja valaki szerintem olyan nincs. Főleg akkor ha valahova rendesen fizetèsèrt gyártod. Bruzsy is szerintem csak szeret várakoztatni es olvasgatni hogy mennyien varjak mar a feliratat mert a "szabályaik" ezt lehetővè teszik nekik

elhiszem hogy ha valaki tenyleg elfoglalt de bruzsy kiirasai utan az jon le h szimplan leszarja. Követik pár ezren twitteren ès azt hiszi ő a Cristiano Ronaldo.

Bocs nèhol az èkezetekèrt telóról voltam.