Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 11., szombat 22:48

Hát ezt elszúrtuk, de nagyon az első félidő után. Mostantól izgi a dolog... :-)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 11., szombat 11:15

pátkán írta:
Mi a fenét kell azokkal foglalkoznunk? Az a pár értelmesebb arc,aki ide is jár,az egy réteg,a többség mindig is elvakult barom volt
sajnos én is szoktam vele néha foglalkozni, de tudod amikor kapod a szemetet az arcodba folyamatosan, tűröd-tűröd, de egyszer eldurran a te agyad is.. legyen ez itt vagy ott, legyen akár az utcán..

valóban kár vele foglalkozni, gyógyíthatatlan betegség sajnos.. de hát manapság már mindenre kell keresni az ellenszert :)

Én a munkahelyemen is már inkább csak hallgatom,tegnap is ment a patkány ronaldozás,az a köcsög....stb...bele sem szólok.

Amit lentebb írtam,az bár elég felindulásból ment,vállalom, mert igaz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. április 11., szombat 9:50

Mi a fenét kell azokkal foglalkoznunk? Az a pár értelmesebb arc,aki ide is jár,az egy réteg,a többség mindig is elvakult barom volt
sajnos én is szoktam vele néha foglalkozni, de tudod amikor kapod a szemetet az arcodba folyamatosan, tűröd-tűröd, de egyszer eldurran a te agyad is.. legyen ez itt vagy ott, legyen akár az utcán..

valóban kár vele foglalkozni, gyógyíthatatlan betegség sajnos.. de hát manapság már mindenre kell keresni az ellenszert :)
joabulicsak

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 11., szombat 8:43

Ez csak hülyülés szerintem :D mi szó szerint rugdostuk egymást az egyik csapattársammal anno... mindig elkapta az ideg, én meg nem hagytam magam... aztán mihelyst bementünk az öltözőbe legjobb haverok voltunk. Pedig még olyan is volt, hogy az egyik ilyen balhé után azt mondta az edző, hogy őt nem érdekli, hogy mi vagyunk a legjobbak, hétvégén mindketten cserepadon leszünk, aztán jó lesz ha ezt befejezzük. 20 perc után beállított mindkettőnket, mert 2-0-ra ment az ellenfél :lol:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. április 10., péntek 23:32

Ha volt is némi feszültség semmi komoly, végén már mindketten röhögtek. Elég jóba vannak képek alapján, csomószor együtt lógnak edzésen, úgyhogy kétlem, hogy pont köztük lenne komolyabb feszkó..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 10., péntek 23:03

Erről ez ugrik be:
Aha, jó neked.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 10., péntek 22:57

Erről ez ugrik be:

http://coub.com/view/16i8a

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. április 10., péntek 22:55

most ebbe mi a lényeg? :D csak hülyültek szerintem, Rafinha 8 órája posztolt egy képet amin Neymarral pózol, szóval nagy baj nem lehet.
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 10., péntek 22:49

https://www.youtube.com/watch?v=sHUekxVy13I
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 10., péntek 21:08

Na. Aztan be is lehet fejezni a masik oldal fikazasat. Tobbet nem szólok. Nem itt teszik, ott meg azt csinálnak amit akarnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 10., péntek 21:06

Mi a fenét kell azokkal foglalkoznunk? Az a pár értelmesebb arc,aki ide is jár,az egy réteg,a többség mindig is elvakult barom volt,és jöhettek nekem azzal, hogy de a realos is ilyen,egy nagy zabi faszt olyan,ezerszer tisztelettudóbb és korrektebb a realos. Hiába van kivétel meg ellenpélda kis %ban,a relaosok zöme korrektebb és elismeri a másikat,ezek a barcások zömmel egy picsaszaromfaxom kis szőrszarnyi sikerkorszak maradványai(már amelyik nem ment már át a psg-hez pl........ezek azok akikkel elhitették(média) hogy ők a faszagyerekek,más a tróger,ők a foci,a másik az semmi......szikrányi elismerés,tisztelet és más megbecsülése nincsen bennük,megetették velük a franco korszakot,megettétek velük a barca a foci más nem, meg a saját nevelés hazugságot meg a sok képmutatást amitől hányni jár a jóérzésű ember a klozetra,amit ibra is elmondott......... a sok hasbaakasztás amivel jöttek az elmúlt években. Egy totális hazugságokra felépített kamuvilág,ami hála isten össze is dőlt mára.

Inkább tanulna ebből a sok tró****gerarcú,de nem.....mennek neki pereznek,hogy az csalja össze a ligát,mennek neki ronaldonak,pepének,ramosnak...akinek csak lehet,de magukban nem nézek,ott úgy bűzlik minden a sok szemét csalástól,hazugságtól,hogy már régen kattanni kellett volna a bilincsnek,még a vételárakkal is átverik a saját drukkereiket,hogy maradjon a felépített hazugság világ........De ugye a buta,nem tanul magától....azt sajnos ütni kell,na most ez van.
Igazi hányinger az egész ami ott folyik,és az a toprongy,aki ezek mellett a realt,ronaldot vagy bárkit,perezt a szájára veszi,annak az agyát ki kellene mosni,mert ráférne jócskán.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 10., péntek 19:44

Nem kell ezeken meglepődni.
Ott a csúcs az a Visca el barca,mindenki megy utána,közben olyan buta mint a f*szom.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 10., péntek 19:39

kodo írta:átmentem beleolvasni a topicba.
nem tudom milyen szemellenzőt kell felvenni ahhoz hogy így ''lássam'' a dolgokat, de azért flesselnék tőle én is szívesen. aszondja várjá: Ronaldo kerüli a nagyobb csapatokat, inkább megszórja a kicsiket....komolyan mondom.. ezt elhiszi aki leírja, vagy csak ez a trendi és az elfogadott így be kell böfögni mindig amikor csak alkalom kínálkozik rá?
biztos vagyok benne, hogy napjaink egyik legnagyobb sportemberének az az életcélja, hogy a kis csapatok ellen villogjon csak..meg hogy le se szarja a csapat eredményeit, csak ő a fontos magának. :roll:
Fáj nekik az élet,az elnyomott katalán öntudattól Franco tábornkon át Cr-ig aki minden héten mutatja nekik a fákkot.Én jókat mulatok rajtuk, szövegértelmezési gondjaik vannak és a labdarúgáshoz semmi közük,de hát mit is várhatnánk tőlük,Guardiola szülöttei.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 10., péntek 18:49

Alveshez annyit, hogy én is marasztalnám, ha tudnám, hogy jövő nyáron viszont lelép. Persze azt sem mondhatjuk, hogy Montoya nem megoldás, mivel évente 2x látjuk játék közben. De vele kapcsolatban az is gond, hogy már télen el akart menni, nem tudom ez most mennyiben változik. Pep-től kezdve egyik edző sem kedvelte, ennek vmi oka van. Fene tudja mi, mert annyira nem rossz a srác.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2015. április 10., péntek 18:48

átmentem beleolvasni a topicba.
nem tudom milyen szemellenzőt kell felvenni ahhoz hogy így ''lássam'' a dolgokat, de azért flesselnék tőle én is szívesen. aszondja várjá: Ronaldo kerüli a nagyobb csapatokat, inkább megszórja a kicsiket....komolyan mondom.. ezt elhiszi aki leírja, vagy csak ez a trendi és az elfogadott így be kell böfögni mindig amikor csak alkalom kínálkozik rá?
biztos vagyok benne, hogy napjaink egyik legnagyobb sportemberének az az életcélja, hogy a kis csapatok ellen villogjon csak..meg hogy le se szarja a csapat eredményeit, csak ő a fontos magának. :roll:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 10., péntek 18:02

csababarca írta:Nem azt mondtuk/mondtam,hogy érdemtelenül törölték el a sárgát.
Nem ezt mondtatok, hanem annyit, hogy jogosan lett eltorolve, de CSAK azert hogy Ronaldo kitomhesse az Elchet.
Azt valahogy elfelejtettek megemliteni ( :lol: ) , hogy Kroos es James mellett Bale se fog jatszani es Ronaldo hianyaban 6 helyre maradna 3 ertelmes ember (Modric, Isco, Benzema) meg az Illarra, Lucas, Jese, Chicha kvartettbol harman.

Mondjuk engem nem zavar, hogy a legtobb ottani zsigerbol utalja CR-t meg a Realt, raadasul sokan barmilyen hirbol azt hozzak ki, hogy mi vagyunk a kocsogok. Regebben sokszor felhuztam magam rajta, mostmar ritkan er meglepetes, inkabb csak nevetek egy jot. :D
pátkán írta:Na Mordorban már picsognak a lányok!

mondtam én, hogy nem a kilencessel volt múltkor a gond, hanem a Ronaldo ötössel..
de nehéz lehet elviselni..
Mordor :lol: :lol: :lol:

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. április 10., péntek 17:34

csababarca írta:Mivel én is picsogok mint egy lány, beírom ide is, úgy korrekt.
akkor maradjunk ennél..
persze két sorban az van leírva, de utána ömlesztve h CR-t csak az egyéni érdekek érdeklik.. nem ragozom tovább. továbbra sem járok vakon a világban :)
joabulicsak

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 10., péntek 16:59

Ami aggaszt,hogy nem látom hogy a közeljövőben lennének olyan olyan játékosok,akik csak megközelìtőleg is tudnák hozni ezt a teljesítményt.Nem hogy kettő,de egy sem...
Épp ezért lesz egyoldalú az aranylabda ha az egyiknek elkezd nagyon hanyatlani a teljesítménye és már nem fog tudni ezen a szinten teljesíteni és valljuk be ehhez a kor miatt CR áll közelebb

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 10., péntek 16:55

Mindkét spillert nagyon elismerem,egyszer meg is nézném őket egy csapatban,ha más nem egy világválogatottban egy bulimeccsen,(sajnos ilyen ma már nincs),mondjuk SAF-al a kispadon :D
Egyébként ezt a rivalizálást a szurkerek fújják fel a kelleténél jobban,az azért látszott az aranylabda gálán,hogy nincs nagy probléma a két klasszis között :)
A versenyszellem megvan,ami sztm egyáltalán nem baj,de,ahogy én látom ez megmarad a sportszerűség keretein belül.
Ami aggaszt,hogy nem látom hogy a közeljövőben lennének olyan olyan játékosok,akik csak megközelìtőleg is tudnák hozni ezt a teljesítményt.Nem hogy kettő,de egy sem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. április 10., péntek 16:38

morientes írta:
ikarus93 írta:Jelenleg 3-3 aranycipővel rendelkezik a két játékos, szóval ha CR megnyeri idén, akkor itt fordulni fog a kocka plusz ha az aranylabdát is sikerülne berántania megint CR-nek, ott is egálba lesz a két játékos.
Figyelj...én ezt értem,szurkolok is Ronaldonak,ami hidegen hagy,még egyszer mondom,az az,hogy mit kárognak az ellenlábasok :)

Őket én is letojom, nem nagyon lehet velük értelmesen kommunikálni, ha fociról van szó.
Tisztelet a kivételnek. :Đ
de sajnos találkoztam már olyan "madridistával" is akivel szintén nem lehetett értelmesen kommunikálni, ha a foci volt a téma, pedig egy csónakban evezünk.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Vissza: