HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 10., péntek 8:07
azért most független a helyzettől, mármint attól, h jó-e, h most pihen, meg eibar, meg nélküle is, stb.. valljuk be, ha ezt a sárga lapot nem törlik el, akkor óriási vakondok ülnek ott, ahol ezt elemzik és eldöntik. mert itt most tényleg nem azért harcolunk, h 11-es volt-e vagy sem (sztem igen), tényleg szarni bele, de az, h még sárgát is kapott cristiano színészkedés címén.. az felfoghatatlan. szóval minden elfogultság nélkül, ezt első visszajátszásra nézve is ellehet sztem dönteni, h egyáltalán nem ért sárgalapot, ergo nem színészkedett. azok akik döntenek meg gondolom nem egyszer fogják végignézni,de mondom, ha ezt nem törlik el, akkor ott fent érdekből megy a buli.
részemről annak örülnék, ha eltörölnék a lapot, formában van, futtatni kell, ütni kell vele a vasat, és ne legyen egyszerre 3 ember eltiltott a csapatból, játszunk akárki ellen is.. (+ a másik két eltiltott sem chicharito + illarra mondjuk.. szóval..)
egyébként kemény, h idén már 3 bajnokit hagyott ki teljes egészében, míg messi mind a 30(!) bajnokin pályára lépett, és így is veri 4 góllal. továbbra is azt mondom, ha ezt a teljesen egyértelműen tévesen adott sárga lapot nem törlik el, akkor érdek..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91