A mindentjobbantudó inkább.Kerlon írta:A zantikrisztus.

OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A zantikrisztus.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy te mindent leszolsz vagy legalabb belekotsz az fantasztikus.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Elég lassan gyorsul, kb. mint a régi opel omegánk, amúgy szép autó.kecsu10 írta:
Ez egy Evo II 190-es Merdzso, azertSenna volt a bacsi akire utaltam egyebkent. Ezt pedig csak, hogy lasd egy zoccseges merga mit tud:http://youtu.be/nR7jmddWhk0
Ez már gyorsulás, amikor kileng a mutató is(csak a gyerek nem tud váltani).

De van hellcat-ben is.

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Na majd utána nèzek.realistahuni írta:Vegyél az angoloknál egy jó kis Range Rovert, aztán a pénzt amit szar filmekre költesz elköltöd benzinre.a következő kocsim tuti valami terepjáró lesz.

Ingyen mozizok

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Vegyél az angoloknál egy jó kis Range Rovert, aztán a pénzt amit szar filmekre költesz elköltöd benzinre.a következő kocsim tuti valami terepjáró lesz.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjad most már ha elkezdted, vagy elintézek egy pihenőt!hamesz írta:Akkor már nem lennék barátok köztTudod hogy itt barátok közt vagy...bökd csak ki.![]()
főleg ha még leírom tetszett is a film. :Đ
Egyébként ami nekem negatívum a Renaul Clioba, hogy kicsi régen még nem volt vele gondom, mert nem pakoltam bele sok mindent, de mostanában eléggé megpakolom és már úgy gondolom, hogy jobb lett volna egy nagyobb autót venni. Ha ez már annyira rossz állapotban lesz a következő kocsim tuti valami terepjáró lesz.

Neked terepjáró...inkább ne, légyszi. Van elég baleset így is.

Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Akkor már nem lennék barátok köztTudod hogy itt barátok közt vagy...bökd csak ki.![]()

Egyébként ami nekem negatívum a Renaul Clioba, hogy kicsi régen még nem volt vele gondom, mert nem pakoltam bele sok mindent, de mostanában eléggé megpakolom és már úgy gondolom, hogy jobb lett volna egy nagyobb autót venni. Ha ez már annyira rossz állapotban lesz a következő kocsim tuti valami terepjáró lesz.

- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Ez egy Evo II 190-es Merdzso, azertnmate írta:Ezt nagyon adom, de biztos agyfaszt kapnék ha nem lenne hangja annak az autónak amit vezeteksentry írta:Elon Musk meg egy zseni.
Mi az a vasalódeszka a hátulján?kecsu10 írta:http://www.tamiya.com/english/products/ ... 0e/top.jpg
Egyszer egy szep napon... Ez történelem, nem kis ficko indult el ezzel a karrierje során, Merci múzeumban ott van a kocsija. Svajci kereskedésben lattam egyet,nos sok evig kell meg legenykent elni, hogy egyaltalan álmodozni lehessen rola, de ez

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezt nagyon adom, de biztos agyfaszt kapnék ha nem lenne hangja annak az autónak amit vezeteksentry írta:Elon Musk meg egy zseni.

Mi az a vasalódeszka a hátulján?kecsu10 írta:http://www.tamiya.com/english/products/ ... 0e/top.jpg
Egyszer egy szep napon... Ez történelem, nem kis ficko indult el ezzel a karrierje során, Merci múzeumban ott van a kocsija. Svajci kereskedésben lattam egyet,nos sok evig kell meg legenykent elni, hogy egyaltalan álmodozni lehessen rola, de ez

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tudod hogy itt barátok közt vagy...bökd csak ki.hamesz írta: Nem... akkor mást néztünk de azt inkább nem mondom meg mit.

Kerlon: asszem már értem a negatív tapasztalataidat ez után a kép után.
Nem illik.
- hamesz
Nem... akkor mást néztünk de azt inkább nem mondom meg mit.nmate írta:Gondolom akkor indultatok a Szürke ötven árnyalata premier előtti vetítésrehamesz írta:Múltkor megijedtem, amikor az asszony kiakart állni az udvarból és szólt,hogy nem akar menni a kocsi, de csak behúzva hagyta a kéziféket

- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
http://www.tamiya.com/english/products/ ... 0e/top.jpg

http://www.demotivalo.net/pic/132025568 ... T.jpg?1016ziro4vr írta:Asszem jól megtaláltátok egymást.hamesz írta:Nekem egy Renault Clio van. Nem igazán vagyok autómániás meg hogy melyik milyen gyors. Nekem a lényeg, hogy A pontból elvigyen B pontba. Múltkor megijedtem, amikor az asszony kiakart állni az udvarból és szólt,hogy nem akar menni a kocsi, de csak behúzva hagyta a kéziféket.![]()
(Remélem nem fogja olvasni a fórumot. :Đ )
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
A tökeidet pedig gondolom a kesztyűtartóban tartja vagy a visszapillantón lógnak .hamesz írta:Múltkor megijedtem, amikor az asszony kiakart állni az udvarból és szólt,hogy nem akar menni a kocsi, de csak behúzva hagyta a kéziféket.![]()
(Remélem nem fogja olvasni a fórumot. :Đ )

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha már álomautók, akkor itt az én abszolút kedvencem, ez nálam mindegyik felett áll, csoda:
Egyszer jó lenne átélni, amit a csávó a vidiben.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem gondolod, hogy sok vagy így 10 percen belül?VanillaSky írta:Ő rokonod, nem?Van egy eladó mobil, nem szoktam megosztani ilyet, de szeretnék segíteni neki, hogy gyorsan elmenjen

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ő rokonod, nem?Van egy eladó mobil, nem szoktam megosztani ilyet, de szeretnék segíteni neki, hogy gyorsan elmenjen