hehe írta:Nem vagyok egy autó szakértő, így nem is vágtam mi az, hogy honda nsx, megnéztem és nagyon csúnya

Ingyen adnák se kéne. Illetve kéne, eladnám és vennék egy mást.
ha tudnád/tudnátok mit jelent autót vezetni, akkor tudnád miért nagy szám az nsx.
ez olyan, mint maradonáról beszélni olyannak, aki még sosem látta és a fáradságot se vette, hogy utánanézzen.
Talán életed első, és egyetlen nagyobb teljesítményű szívómotoros autója, amit vezettél ez volt, vagy mi? Javaslom próbálj ki pár amerikai autót, vagy sperdifisladát.

Főleg a 5.7-6.1-7.0L benzines motorok komolyak. Ott még nem volt lefojtva a henger, hogy jajj ne 20 litert egyen, csak 18-at, az sem volt agyonturbózva.
Kb. semmire nem való az az autó, csak hobbi építészetre, meg játszani vele. Se nem túl gyors, se nem jó driftre gyárilag, hétköznapokra meg pláne nem jó. Hogy jól van megépítve, az egy dolog, de ez maximum hétvégi autónak használható. Arra, hogy valami célt is szolgáljon még egyszer ennyit rá lehet költeni, mint az ára, de az már nem nsx...
Hamár autó: Gyári Hellcat, én majd ilyenre megyek teszt vezetni ősszel. Hemi motor van a családban is, az sem gyenge, bár a chrysler dög nehéz autó, de ha kell megy az a monstrum.