OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Ezek szerint csak én bukok a suvokra :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Anyaka írta:Hamár autó: Gyári Hellcat, én majd ilyenre megyek teszt vezetni ősszel. Hemi motor van a családban is, az sem gyenge, bár a chrysler dög nehéz autó, de ha kell megy az a monstrum.
23:32-től. Ott a muzsika.

Audi S1
Más kategória, de ez is szerelem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. április 9., csütörtök 21:17-kor.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Talán életed első, és egyetlen nagyobb teljesítményű szívómotoros autója, amit vezettél ez volt, vagy mi? Javaslom próbálj ki pár amerikai autót, vagy sperdifisladát.hehe írta:ha tudnád/tudnátok mit jelent autót vezetni, akkor tudnád miért nagy szám az nsx.Nem vagyok egy autó szakértő, így nem is vágtam mi az, hogy honda nsx, megnéztem és nagyon csúnyaIngyen adnák se kéne. Illetve kéne, eladnám és vennék egy mást.
![]()
ez olyan, mint maradonáról beszélni olyannak, aki még sosem látta és a fáradságot se vette, hogy utánanézzen.

Kb. semmire nem való az az autó, csak hobbi építészetre, meg játszani vele. Se nem túl gyors, se nem jó driftre gyárilag, hétköznapokra meg pláne nem jó. Hogy jól van megépítve, az egy dolog, de ez maximum hétvégi autónak használható. Arra, hogy valami célt is szolgáljon még egyszer ennyit rá lehet költeni, mint az ára, de az már nem nsx...
Hamár autó: Gyári Hellcat, én majd ilyenre megyek teszt vezetni ősszel. Hemi motor van a családban is, az sem gyenge, bár a chrysler dög nehéz autó, de ha kell megy az a monstrum.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ha tudnád/tudnátok mit jelent autót vezetni, akkor tudnád miért nagy szám az nsx.Nem vagyok egy autó szakértő, így nem is vágtam mi az, hogy honda nsx, megnéztem és nagyon csúnyaIngyen adnák se kéne. Illetve kéne, eladnám és vennék egy mást.
![]()
ez olyan, mint maradonáról beszélni olyannak, aki még sosem látta és a fáradságot se vette, hogy utánanézzen.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
C Corsa korrekt autó szerintem, én vezettem már, persze nem egy ferrari, de kellemes menni vele és jó a fogyasztása. Persze függ attól is, hogy milyen problémáid voltak vele, de ezek az A Mercik elég förmedvénynek néznek ki, azt már csak a mercisek tudják, hogy hozza-e az igazi mercis minőséget.
Én egyébként apám hatására toyota párti lettem, cégnél nekik van kettő, egy Landcruiser és egy Hilux, eszméletlen milyen jól mennek, nehéz terepen csodagépek, de aszfalton sem vallanak szégyent. Ár/érték arányban nagyon jók és nem romlanak, mondjuk ez szinte az összes Toyotára jellemző.
Én egyébként apám hatására toyota párti lettem, cégnél nekik van kettő, egy Landcruiser és egy Hilux, eszméletlen milyen jól mennek, nehéz terepen csodagépek, de aszfalton sem vallanak szégyent. Ár/érték arányban nagyon jók és nem romlanak, mondjuk ez szinte az összes Toyotára jellemző.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nem vagyok egy autó szakértő, így nem is vágtam mi az, hogy honda nsx, megnéztem és nagyon csúnya
Ingyen adnák se kéne. Illetve kéne, eladnám és vennék egy mást.
Egyébként én is Merci fan vagyok, szeretem, mert nagyon elegánsak, a szívembe különösképpen a GLK sorozat lopta be magát. Én egy olyanról álmodozom. Majd ha lesz pénz, veszek is

Egyébként én is Merci fan vagyok, szeretem, mert nagyon elegánsak, a szívembe különösképpen a GLK sorozat lopta be magát. Én egy olyanról álmodozom. Majd ha lesz pénz, veszek is

In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
hehe írta:azt még magyarázd már meg, hogy a merci alkatrész olcsóbb, mint a honda
Márpedig hasonló árkategóriájú autók esetén egyáltalán nem olcsóbb a japán alkatrész.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azt még magyarázd már meg, hogy a merci alkatrész olcsóbb, mint a hondaAnyaka írta:A japán autók pont arról híresek, hogy olcsó hozzá az alkatrész.hehe írta:először is nem tudom mi a baj a hondákkal, civic, accord, nsx, hadd ne soroljam![]()
garantálom, hogy bármilyen mercit torokratesz egy nsx például.![]()
másodszor azért azt ne hagyd figyelmen kívül, hogy a merci szervíz és alkatrészárak azért jócskán magasabbak, mint egy átlagautó.
Egy NSX meg drágább, mint egy új merci. Persze a nídforszpídbe lehet olcsó.

merthogy erről van itt szó.
a másik állításod is baromság.
13-15 milláért csodálatos nsx-eket lehet kapni.
ami hasonlót tud, de merci, azt hol kapod meg annyiért?
sehol.

- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Megvan benne a merci elmeny, szerintem la. De ahogyan irtam is lejjebb, ezt azert nem tartjuk igazan merganak, nem egy w124-es nanmate írta:Egy A-s Merciben szerintem pont nincs meg a Merci élmény, én vezettem párszor. Sőt, igazából szenvedés voltC Corsaban, ami a tartósságát leszámítva szar, abban nem éreztem magam olyan rosszul. De nem akarok lebeszélni senkit, a tulaj pl. Imádta

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
A japán autók pont arról híresek, hogy olcsó hozzá az alkatrész.hehe írta:először is nem tudom mi a baj a hondákkal, civic, accord, nsx, hadd ne soroljam![]()
másodszor azért azt ne hagyd figyelmen kívül, hogy a merci szervíz és alkatrészárak azért jócskán magasabbak, mint egy átlagautó.

Egy NSX meg drágább, mint egy új merci. Persze a nídforszpídbe lehet olcsó.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy A-s Merciben szerintem pont nincs meg a Merci élmény, én vezettem párszor. Sőt, igazából szenvedés volt
C Corsaban, ami a tartósságát leszámítva szar, abban nem éreztem magam olyan rosszul. De nem akarok lebeszélni senkit, a tulaj pl. Imádta

- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Szóval nem mondtam,hogy bajom van veluk, semmi nincs. Egyszeruen csak annyit, hogy a merci elmeny az merci elmeny, de en elfogult vagyok mert szerelem, bar az újabbak nem, de a 80-as evek mergai a kocsik az en szamomra. Alkatreszarak magasabbak valamivel, de pl ebbol a regi kis csillagbol annyi van a bontókban is mint a hajam szála, fillérekért van minden. Jo szerelot kell talalni, s akkor nincs markaszerviz mert az valoban nem magyar fizura lett meretezve.hehe írta:először is nem tudom mi a baj a hondákkal, civic, accord, nsx, hadd ne soroljam![]()