HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 18:49
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. április 9., csütörtök 18:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 9., csütörtök 18:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 9., csütörtök 18:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 9., csütörtök 12:27
Hazard majdhogynem haszontalan lenne, ha annyit kéne védekeznie, mint amit megkövetel neki az a poszt... Ráadásul nem is szeret védekezni.Becksy23 írta:4-4-2-ben Ronaldo csatár, Hazard meg nyugodtan lehet baloson (ami alapjáraton Isco helye). Ebben a formációban (ami a csapatnak is a legjobban fekszik), simán jó a két szélre az Isco-James-Hazard trió. Istenem, ha összejönne Hazard, Verratti, meg előre vagy Bale marad CSERÉNEK (de így pénzügyileg nem jövünk ki), vagy hozzuk Lacazette-t Benz és Cé mögé... Kapuba meg De Gea... Na akkor már láttam mindent, nyugodtan fogok meghalni![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 9., csütörtök 12:16
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 9., csütörtök 0:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 8., szerda 15:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 8., szerda 14:33
Reus azért sokkal kompatibilisebb náluk. Tudod ő a támadó harmad bármelyik posztján játszani és ő ténylegesen sűrűn váltja is a pozícióját a Dortmundban.nmate írta:Nem konkrétan a poszt miatt, de amúgy szerintem sem biztos hogy megférnének egymás mellett.
De amúgy Reus is baloson érzi, ezért sem látok sok esélyt Bale távozására, nem igazán lenne kivel pótolni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 14:01
Ja, mint Bale-lel.BBeno írta:ha csak a poszt miatt nem látod akkor nem kell aggódni ugyanúgy képesek egymással váltani a széleket.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 8., szerda 13:59
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 8., szerda 13:57
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 8., szerda 13:50
Igen,Ázá balos CR poszt.Kerlon írta:Az a baj, hogy míg itt van CR addig én nem látom Hazard helyét a csapatban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 8., szerda 13:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 8., szerda 13:23
Fenét.Kerlon írta:Balet is vihetnék akkor már
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 8., szerda 13:19
Iscoval, Marceloval butíthatnának a bal oldalon... A jobb oldal meg évente kétszer látna labdát is.ziro4vr írta:Amennyiért el tudnánk hozni, azért lenne ott nyomás a gólokat tekintve is.CS0ki írta:Én bírnám, ha nálunk lenne. Nem azért mert ő aztűán új szintre helyezi a madridot, hanem mert neki szerintem jóll állna a nem kiemelt, de húzóember szerep. Aki jó egy az egyben (ebben vannak azért gondjaink), a passzjátéka elég fasza. Visziont nem lő annyi gólt, de nálunk ebben nem is lenne annyira nyomás rajta.
Igazából lényegtelen, mert marad úgyis a chelsea-ben. De nem lőttünk volna vele mellé, ha leigazoljuk, amikor eljött a Lille-ből. De máshogy alakult a dolog.
A védelem megbontós részt mondjuk adom, ott vannak hiányosságaink.
Balet is vihetnék akkor már. Meg Coentraot is, bár szerintem ő tényleg jó játékos.Realista24 írta:Arsenal erősítésre készül.
Arbeloa
Higuaín
Khedira
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 13:18
Ne khödösíts, mire gondolsz? :Đnmate írta:Még elvinnék DM-t és újra összeállhatna a csodakvartett.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 8., szerda 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 13:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 8., szerda 12:12
Mondjuk szoktam figyelni,mikor megindul.Hihetetlen mennyi teret hagynak neki az angol védők,sokszor méterekre,de még onnan is hátrálnak,nagyon úri ember módjára bánnak vele,ő meg lendületből viheti...A védelem megbontós részt mondjuk adom, ott vannak hiányosságaink.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem