Nagyon kíváncsi vagyok rá . Az IMDB-n 9.8-cal áll . Viszont az eddigi trailerek alapján a Pegi 15 -öt alacsonynak tartom . Talán mégse lesz annyira erőszakos ?

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 9., csütörtök 18:26
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. április 9., csütörtök 18:22
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. április 9., csütörtök 18:16
- strukturálisan szabadabb keze van a készítőknek, nem kell izzadniuk, hogy vmi cliffhangert erőltessenek a részek végére, hogy jövő héten is visszacsalják a nézőt.soadroli írta:Most olvasom, hogy holnap kidobják az összes részét a Daredevilnek. A HoC-dal is így csinálják, ennek mi értelme? Nekünk nyilván jó, de nekik ebből mi hasznuk van?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. április 9., csütörtök 17:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 10:27
Köszi.raul0791 írta:nem találtam most meg, de azt hiszem csonttalan ivar wiki oldalán olvastam sok mindent.Realista24 írta:Na jó, lökjétek ide kérlek a legjobb linket Ragnar és barátairól, hogy mi és hogyan alakul(na) a legenda szerint. Köszipuszi
http://tortenelmiportre.blog.hu/2014/08 ... r_lothbrok
meg van még itt egy ilyen.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 7., kedd 19:13
HozzászólásSzerző: szilamer » 2015. április 7., kedd 19:12
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 7., kedd 19:04
Farell-el nem lesz hiba szerintem. Jo szinesz. En mar elegge varom a folytatast.Sunsky írta:Közben látom, hogy Justin Lin (halálos iramban ) rendezi a második évadot és Colin Farell lesz a főszereplő.. Hát kíváncsi leszek lesz e ennyire hatásos...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 7., kedd 18:59
Toti írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor az m-elméletről vakerál az 5. részben, az a legjobb.Sunsky írta: McC karaktere megváltozik a végén, amiről hablatyol egészen addig, abban bizony elég sok igazság van![]()
mikor megnéztem az interstellart (ugye szintén ő..) egyből eszembe jutott.
egyékbént rustként előadott monológjait/eszmefuttatásait egész nap tudnám hallgatni. tényleg rengeteg igazságot mond,
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 7., kedd 18:48
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor az m-elméletről vakerál az 5. részben, az a legjobb.Sunsky írta: McC karaktere megváltozik a végén, amiről hablatyol egészen addig, abban bizony elég sok igazság van
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 7., kedd 18:45
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 7., kedd 18:30
Na végre egy jó hírP. Krisz írta:Eliza Dushku is szerepel a Banshee 4. évadában .![]()
Vannak spoileres tartalmak is a cikkben .
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. április 7., kedd 16:51
nem találtam most meg, de azt hiszem csonttalan ivar wiki oldalán olvastam sok mindent.Realista24 írta:Na jó, lökjétek ide kérlek a legjobb linket Ragnar és barátairól, hogy mi és hogyan alakul(na) a legenda szerint. Köszipuszi
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 7., kedd 16:32
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az indián rendőr suna kimaradt a szórásból . :Đmessideco írta:Fogadjunk, hogy Hoodnak ő is meg lesz
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. április 7., kedd 16:21
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 7., kedd 16:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 16:07
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. április 7., kedd 16:05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már eltértek horiknál is rendesen, szóval nem lepne meg, ha floki izland helyett belize-be menne.raul0791 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erre írtam, vagyis pontosabban kérdeztem én, hogy a sorozat mennyire követi azt ami valójában volt? mert ha követi, floki bizony nem hal meg.Boky írta:Vikings
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Floki napjai (reszei) meg vannak szamlalva, Ragnar at lat rajta, bele ejtette ebbe a vezeto pozicioba, h elbukhasson, Ragnar pedig megmentot jatszhasson, igy majd jobban fogja a nepe fogadni, h az Egberttel valo alku full buko volt.
Meglepodnek, ha Floki megerne az evad veget.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. április 7., kedd 15:34
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erre írtam, vagyis pontosabban kérdeztem én, hogy a sorozat mennyire követi azt ami valójában volt? mert ha követi, floki bizony nem hal meg.Boky írta:Vikings
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Floki napjai (reszei) meg vannak szamlalva, Ragnar at lat rajta, bele ejtette ebbe a vezeto pozicioba, h elbukhasson, Ragnar pedig megmentot jatszhasson, igy majd jobban fogja a nepe fogadni, h az Egberttel valo alku full buko volt.
Meglepodnek, ha Floki megerne az evad veget.
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. április 7., kedd 15:12
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem