Erre gondolsz?Zsombor írta:Sok matchbox. Én Marauder alá nem adom. :Đ

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 21:23
Erre gondolsz?Zsombor írta:Sok matchbox. Én Marauder alá nem adom. :Đ
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. április 9., csütörtök 21:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 9., csütörtök 21:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 21:16
Anyaka írta:Hamár autó: Gyári Hellcat, én majd ilyenre megyek teszt vezetni ősszel. Hemi motor van a családban is, az sem gyenge, bár a chrysler dög nehéz autó, de ha kell megy az a monstrum.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 9., csütörtök 21:03
Talán életed első, és egyetlen nagyobb teljesítményű szívómotoros autója, amit vezettél ez volt, vagy mi? Javaslom próbálj ki pár amerikai autót, vagy sperdifisladát.hehe írta:ha tudnád/tudnátok mit jelent autót vezetni, akkor tudnád miért nagy szám az nsx.Nem vagyok egy autó szakértő, így nem is vágtam mi az, hogy honda nsx, megnéztem és nagyon csúnyaIngyen adnák se kéne. Illetve kéne, eladnám és vennék egy mást.
![]()
ez olyan, mint maradonáról beszélni olyannak, aki még sosem látta és a fáradságot se vette, hogy utánanézzen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 20:40
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 9., csütörtök 20:27
ha tudnád/tudnátok mit jelent autót vezetni, akkor tudnád miért nagy szám az nsx.Nem vagyok egy autó szakértő, így nem is vágtam mi az, hogy honda nsx, megnéztem és nagyon csúnyaIngyen adnák se kéne. Illetve kéne, eladnám és vennék egy mást.
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 20:16
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 9., csütörtök 20:09
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 19:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 9., csütörtök 19:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 19:45
HozzászólásSzerző: szilamer » 2015. április 9., csütörtök 19:22
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. április 9., csütörtök 19:17
hehe írta:azt még magyarázd már meg, hogy a merci alkatrész olcsóbb, mint a honda
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 9., csütörtök 19:10
azt még magyarázd már meg, hogy a merci alkatrész olcsóbb, mint a hondaAnyaka írta:A japán autók pont arról híresek, hogy olcsó hozzá az alkatrész.hehe írta:először is nem tudom mi a baj a hondákkal, civic, accord, nsx, hadd ne soroljam![]()
garantálom, hogy bármilyen mercit torokratesz egy nsx például.![]()
másodszor azért azt ne hagyd figyelmen kívül, hogy a merci szervíz és alkatrészárak azért jócskán magasabbak, mint egy átlagautó.
Egy NSX meg drágább, mint egy új merci. Persze a nídforszpídbe lehet olcsó.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 9., csütörtök 17:28
Megvan benne a merci elmeny, szerintem la. De ahogyan irtam is lejjebb, ezt azert nem tartjuk igazan merganak, nem egy w124-es nanmate írta:Egy A-s Merciben szerintem pont nincs meg a Merci élmény, én vezettem párszor. Sőt, igazából szenvedés voltC Corsaban, ami a tartósságát leszámítva szar, abban nem éreztem magam olyan rosszul. De nem akarok lebeszélni senkit, a tulaj pl. Imádta
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 9., csütörtök 17:08
A japán autók pont arról híresek, hogy olcsó hozzá az alkatrész.hehe írta:először is nem tudom mi a baj a hondákkal, civic, accord, nsx, hadd ne soroljam![]()
garantálom, hogy bármilyen mercit torokratesz egy nsx például.![]()
másodszor azért azt ne hagyd figyelmen kívül, hogy a merci szervíz és alkatrészárak azért jócskán magasabbak, mint egy átlagautó.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem