garantálom, hogy bármilyen mercit torokratesz egy nsx például.

másodszor azért azt ne hagyd figyelmen kívül, hogy a merci szervíz és alkatrészárak azért jócskán magasabbak, mint egy átlagautó.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 9., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 9., csütörtök 14:35
Ha óvtak akkor kincs is lehet, de kényes pontokon nezd meg a rozsdat, ugy ertem alul mert kívülről nem latszik. Igy ismerostol igazan jo vétel is lehet, ülj bele erezd, jo vezetni, sokkal masabb mint egy kisebb markat, mivel merga padlolemezre épült akkor is ha maga a kasztni követi az Opel, Honda nemtom micsoda vonalat. Sot meg akkor is ha a merci fanok azt mondjuk, hogy az a gyár ami a80-as evek vegen a csodákat ontotta magából ilyet is gyártott, de ez a 21.szpátkán írta:barátom szerint nincs leépülve, óvták. és autószerelőnél volt, az is egy pozitivum. kosz-kosz még rágom magam rajta estig..kecsu10 írta:Annal jobb a kis merci. Ha nincs ledurranva nem annyira bajos, ahogy lentebb is irtam nem a legjobbak de nezd meg kulonosen, hogy rozsdásodik e, minden 90's merci rozsdal erosen. Motorok jok, merci automata váltó is megölhetetlen ha az, bar ezekben sok a kézi váltós is. Futómű köröket ver a Hondara es a Corsara is, azer mégiscsak merci akarmilyen is. Good luck
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. április 9., csütörtök 14:25
barátom szerint nincs leépülve, óvták. és autószerelőnél volt, az is egy pozitivum. kosz-kosz még rágom magam rajta estig..kecsu10 írta:Annal jobb a kis merci. Ha nincs ledurranva nem annyira bajos, ahogy lentebb is irtam nem a legjobbak de nezd meg kulonosen, hogy rozsdásodik e, minden 90's merci rozsdal erosen. Motorok jok, merci automata váltó is megölhetetlen ha az, bar ezekben sok a kézi váltós is. Futómű köröket ver a Hondara es a Corsara is, azer mégiscsak merci akarmilyen is. Good luck
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 9., csütörtök 14:18
Annal jobb a kis merci. Ha nincs ledurranva nem annyira bajos, ahogy lentebb is irtam nem a legjobbak de nezd meg kulonosen, hogy rozsdásodik e, minden 90's merci rozsdal erosen. Motorok jok, merci automata váltó is megölhetetlen ha az, bar ezekben sok a kézi váltós is. Futómű köröket ver a Hondara es a Corsara is, azer mégiscsak merci akarmilyen is. Good luckpátkán írta:Van autóm, nem mindenáron szeretném lecserélni. C corsam van, de finoman fogalmazva, vannak vele gondok..CS0ki írta:Nekem Honda Jazz van, az épp egy izzadságszagú kocsi. De legalább fasza, praktikus, nem ronlik el. Mondjuk en is fogok legyorsulni senkit vele...
Szóval arról a merciről sok jót nem olvastam, de persze ettől függetlenül lehet jó vétel, biztos sok tulaj nagyon elégedett vele, de amiket olvastam, az alapján tovább nézelődnék inkább.
Nézelődni nem nézelődök, ismerős által jött ez az ajánlat. Nagyon jó áron kapnám, és hozzácsapnának egy 130 értékű nav rendszert.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. április 9., csütörtök 14:14
Van autóm, nem mindenáron szeretném lecserélni. C corsam van, de finoman fogalmazva, vannak vele gondok..CS0ki írta:Nekem Honda Jazz van, az épp egy izzadságszagú kocsi. De legalább fasza, praktikus, nem ronlik el. Mondjuk en is fogok legyorsulni senkit vele...
Szóval arról a merciről sok jót nem olvastam, de persze ettől függetlenül lehet jó vétel, biztos sok tulaj nagyon elégedett vele, de amiket olvastam, az alapján tovább nézelődnék inkább.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 9., csütörtök 14:11
Nekem Honda Jazz van, az épp egy izzadságszagú kocsi.2000-es. A 170. tudom csajos.. meg ne említse valaki..
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. április 9., csütörtök 13:48
2000-es. A 170. tudom csajos.. meg ne említse valaki..CS0ki írta:Melyik széria? Ha a régebbi (mondjuk 8 éve amik voltak), azt nem eröltetném, sok rosszat olvastam róluk. Abban a stílusban inkább honda jazz. Az újakról nem tudok semmit, de ott van a totalcar vélemények, ott érdemes olvasgatni.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 9., csütörtök 13:18
Jo aron erdemes ra lecsapni, de csodákat ne varj, a merci a 90-es években volt mélyponton mindegyik rossz konstrukció volt alapvetoen. De meg egyszer mondom jo aron ne hezitalj, meg persze ha nincs lelakva, mert akkor mindegy is. Ha igazi jo mercit akarsz, akkor gyűjts meg egy kis penzt s vegyel egy regebbit, drágábbak de ha abbol egy jot kifogsz... Most en is erre gyujtok, de ugye az arak az egekben nem ugy mint ezeknek a szeriaknal, nem veletlenulCS0ki írta:Melyik széria? Ha a régebbi (mondjuk 8 éve amik voltak), azt nem eröltetném, sok rosszat olvastam róluk. Abban a stílusban inkább honda jazz. Az újakról nem tudok semmit, de ott van a totalcar vélemények, ott érdemes olvasgatni.Sziasztok.
A osztályu mercikről vélemény? Kaptam egy elég kedvező ajánlatot és nagyon elgondolkoztam rajta.
Mennyire szervizigényesek? Aki esetleg használt, van neki, leírhatná.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 9., csütörtök 13:13
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 9., csütörtök 12:48
Melyik széria? Ha a régebbi (mondjuk 8 éve amik voltak), azt nem eröltetném, sok rosszat olvastam róluk. Abban a stílusban inkább honda jazz. Az újakról nem tudok semmit, de ott van a totalcar vélemények, ott érdemes olvasgatni.Sziasztok.
A osztályu mercikről vélemény? Kaptam egy elég kedvező ajánlatot és nagyon elgondolkoztam rajta.
Mennyire szervizigényesek? Aki esetleg használt, van neki, leírhatná.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 9., csütörtök 12:31
Toti írta:ha csak eddig olvasom és nem tudnám a háttérsztorit, akkor..dannen írta:mikor modric kifutott a szöglethez már térden állva könyörögtem, hogy gyere modric csak egyet, csak egyet..![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 9., csütörtök 11:44
ha csak eddig olvasom és nem tudnám a háttérsztorit, akkor..dannen írta:mikor modric kifutott a szöglethez már térden állva könyörögtem, hogy gyere modric csak egyet, csak egyet..![]()
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. április 9., csütörtök 11:18
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. április 9., csütörtök 3:57
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 9., csütörtök 2:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 8., szerda 21:02
Vagy egy jó arrow részhamesz írta:Akkor max az áramszolgáltató tudta volna megakadályozni, hogy ne nézzem a meccset.csoda, hogy megengedte az asszony, hogy megnézd.
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. április 8., szerda 21:02
hamesz írta:Akkor max az áramszolgáltató tudta volna megakadályozni, hogy ne nézzem a meccset.csoda, hogy megengedte az asszony, hogy megnézd.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 8., szerda 20:59
Akkor max az áramszolgáltató tudta volna megakadályozni, hogy ne nézzem a meccset.csoda, hogy megengedte az asszony, hogy megnézd.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 8., szerda 20:57
csoda, hogy megengedte az asszony, hogy megnézd.hamesz írta:Nem fájt utána a nyakad?első sorban szépen helyett foglaltam egy haverommal.Én már mikor készülődtek a szöglethez megfogtam a tévét és elkezdtem rázni és folyamatosan mondogattam, hogy valahogy kössön ki a hálóba könyörgöm. Utána szaladtam két kört az udvaron és siettem vissza nehogy lekéssem a folytatást.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 8., szerda 20:55
Nem fájt utána a nyakad?első sorban szépen helyett foglaltam egy haverommal.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem