nmate írta:Egy A-s Merciben szerintem pont nincs meg a Merci élmény, én vezettem párszor. Sőt, igazából szenvedés volt

C Corsaban, ami a tartósságát leszámítva szar, abban nem éreztem magam olyan rosszul. De nem akarok lebeszélni senkit, a tulaj pl. Imádta
Megvan benne a merci elmeny, szerintem la. De ahogyan irtam is lejjebb, ezt azert nem tartjuk igazan merganak, nem egy w124-es na

azt, hogy követi a formavilága azokat a márkákat csak ennyire ertettem, hogy nem klasszikus csillagos forma, epp azert nem lett olyan, hogy betorjenek egy uj piacra. Erdekessegkeppen megjegyeznem, hogy amikor az elso kis Merga kijott a 80-as években ugyanezzel a céllal azt hat evig fejlesztettek, ez lett a w190, s akkor ot lengőkaros hátsó futóműve volt, mikor meg a tobbi márka a fáról alig mászott le. Mas idok jártak akkoriban ma mar ez nem divat, ahogy sajnos a sorhat sem. Ja Anyakanak igaza van, most ilyen NSX meg hasonlóról mit beszéljek, mikor egy, az eletben nem lesz, ketto eloben is alig latni. Másrészt van ott stuttgartieknal is hasonlo, sot, de felesleges szaz millio fölötti kocsikrol beszelni, de ha nagyon szeretnel, nincs olyan kategóriájú egy NSX mint pl egy SlR, vagy egy SlS.