Na gyerekek nekem leesett a szezon nyilatkozata Ancelotti-tol. Aki idézem " azért cseréltem be Iscot Benzemara hogy jobb legyen a vedekezesunk"!!!! Hatalmas, aminek fele igaz is...de az neki nem tűnik fel hogy utana nincs céltalan ivelgetes es vak rohangálás ha 4en vagyunk a pálya közepén???
Rossz volt Kroos rossz volt Modric de annyit futni mint ők es ivelgetesre kényszeríteni...hát nem tudom! Olyan ügyes passzoló lett a csapat iscoval (nem mondom hogy ő volt a zseni az este mert nem volt az)de megvolt az egyensúly. Tavalyhoz képest van 4 zseniális apró passzokat lazán megoldo játékos. Oké tavaly a khedira xabi alonso vagy rossz napjain DiMaria nem volt ez a szint de ha mar idén ilyen jó kis labdarúgóink vannal közepén miért kinozzuk a tavalyi Bayern taktikát??
És hagyjátok hogy ez volt a taktika hogy addig támadjanak amig megdoglenek aztán lövünk 2 gólt és nyerünk...mert ennel az undok murinnyo 1-0nal behozok egy védőt a középpályára a 60ik percben a Bernabeuban bolha az elefánt mellett.
ha ez a taktika akkor simán kizugunk a bl ből. Az Atmanak ha eengedjük ok be is rámolnak 3-4 golt meg lehet nyugodni..barca is a támadó játékunk miatt vert meg.

Ha viszont ancelottinal a 442 védekezés akkor baszok rá legyünk védekező csapat ezentul, mintsem 433ban támadók!
Jah R.M.C.F írtad hogy csináljak egy balet szapulom örökké avatart. Közben rajottem semmi értelme az avatarnak, ez az ember akkor is játszani fog ha fél lába lessz a maradekra pedig nem tud cipőt húzni. Tényleg szar es szar de a legjobban az idegesít hogy olyan státusza van csapaton belül mint Cr vagy Benzemanak, mindig kezdő lehet bármennyire szar a formája. Holott morzsanyit ha letett az asztalra a 2 társához képest. De ez van ha neki mindenképp jatszani kell legyen, csak akkor Cr Benzema parosbol valaki mindig padozni fog mert 442ben igazi csapat a Madrid elölről pedig Bale érinthetetlen!
Mind1 remélem szombaton nehezen hozzák a fiúk es Bale végig robotol hullara elfarad es kedden csak csere lessz Benzemara!!!