egy jó szöglet elvégző mindig jól jönnmate írta:Jó, de Koke mit keresne ott

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. április 14., kedd 13:54
egy jó szöglet elvégző mindig jól jönnmate írta:Jó, de Koke mit keresne ott
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 14., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 14., kedd 13:43
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 14., kedd 13:42
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 14., kedd 10:42
Hol olvastad, érdekelne a cikk!Na lopez is megmondta hogy iker nem birta a konkurenciat.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 14., kedd 10:41
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 10., péntek 20:48
Igazából mindegy,ha szakmai de érdekli Ödegaardot akkor büntetés is.R.M.C.F írta:Realista24 írta:De az is kimaradt hogy Zidane haromszor megkérte hogy neha nézzen le hozzájuk es megsem.
Ja,az kimaradt.![]()
![]()
az nem jó,de zidane miért kér? utasítson.Majd büntessen.Vagy a cserepad az már az volt?
Vagy csak szakmai dolog?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 10., péntek 20:44
Realista24 írta:De az is kimaradt hogy Zidane haromszor megkérte hogy neha nézzen le hozzájuk es megsem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 10., péntek 20:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 10., péntek 20:35
miro írta:Fönt edz,Casilltába nem akar.tucsoki írta:Kicsit lemaradtam, valaki összefoglalná az Ödegaard sztorit?
Zidane elmondta hogy így nincs összeszokva a Casillásokkal,olyan mintha egyel kevesebben lennének a pályán.
Ezért most le lett már dobva ott is a padra,de Ő nem változtat,akkor sem edz lent,csak fönt,így hát nincs egyáltalán meccsben.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 10., péntek 20:14
Fönt edz,Casilltába nem akar.tucsoki írta:Kicsit lemaradtam, valaki összefoglalná az Ödegaard sztorit?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 10., péntek 19:57
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 10., péntek 19:40
Persze,baszik az alkotmányra,aztán még föl is kerül..Remy írta:Javi Muñoz? Akkor már tényleg lehetett volna egy Ödegaard is. Na mindegy.
Modric-Illara-IscoA Real Madrid kerete az Eibar ellen: Kapusok: Casillas, Navas, Pacheco. Védők: Varane, Pepe, Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho. Középpályások: Silva, Modric, Isco, Illarra, Javi Muñoz. Támadók: Cristiano, Jesé, Benzema, Chicharito. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 10., péntek 19:02
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 9., csütörtök 23:04
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. április 9., csütörtök 18:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 9., csütörtök 12:29
Hát erre gondoltam én is de elengedem inkább,Anthony írta:Nem akarok kötekedni, de attól mert nem lett valakiből senki még lehetett nagy tehetség egy adott korban.CS0ki írta:Látod, ha nem lett belőlük senki, akkor lehet, hogy mégse voltak olyan nagy tehetségek, és te láttad rosszul.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 9., csütörtök 11:17
Azért írtam, hogy "lehet". Mindenkinek megtörhet a pályája, de azért elképzelhetőnek tartom, hogy valaki, akinek nem ez a szakmája, lehet, hogy rosszabbul ítélte meg egy-egy játékos tehetségét, mint a nagy csapatok megfigyelői, akik sokkal többet látják az adott tehetségeket, és sokkal többmindent is meg tudnak figyelni.Nem akarok kötekedni, de attól mert nem lett valakiből senki még lehetett nagy tehetség egy adott korban.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. április 9., csütörtök 10:54
Nem akarok kötekedni, de attól mert nem lett valakiből senki még lehetett nagy tehetség egy adott korban.CS0ki írta:Látod, ha nem lett belőlük senki, akkor lehet, hogy mégse voltak olyan nagy tehetségek, és te láttad rosszul.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 9., csütörtök 10:50
Látod, ha nem lett belőlük senki, akkor lehet, hogy mégse voltak olyan nagy tehetségek, és te láttad rosszul.Azt a kutya sem vitatja hogy tehetséges.Szal azért ne essünk már át a ló tulsó oldalára,nem azt mondtam hogy egy botlábú tehetetlen sorfalmakett.
De...láttam már olyan játékost mint ő,de lehet még tehetségesebbeket is,de ma már a nevükre sem emlékszem
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem