OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 9., csütörtök 14:52

először is nem tudom mi a baj a hondákkal, civic, accord, nsx, hadd ne soroljam :)
garantálom, hogy bármilyen mercit torokratesz egy nsx például. B-)

másodszor azért azt ne hagyd figyelmen kívül, hogy a merci szervíz és alkatrészárak azért jócskán magasabbak, mint egy átlagautó.
Kép
Kép
Kép

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 9., csütörtök 14:35

pátkán írta:
kecsu10 írta:Annal jobb a kis merci. Ha nincs ledurranva nem annyira bajos, ahogy lentebb is irtam nem a legjobbak de nezd meg kulonosen, hogy rozsdásodik e, minden 90's merci rozsdal erosen. Motorok jok, merci automata váltó is megölhetetlen ha az, bar ezekben sok a kézi váltós is. Futómű köröket ver a Hondara es a Corsara is, azer mégiscsak merci akarmilyen is. Good luck
barátom szerint nincs leépülve, óvták. és autószerelőnél volt, az is egy pozitivum. kosz-kosz még rágom magam rajta estig..
Ha óvtak akkor kincs is lehet, de kényes pontokon nezd meg a rozsdat, ugy ertem alul mert kívülről nem latszik. Igy ismerostol igazan jo vétel is lehet, ülj bele erezd, jo vezetni, sokkal masabb mint egy kisebb markat, mivel merga padlolemezre épült akkor is ha maga a kasztni követi az Opel, Honda nemtom micsoda vonalat. Sot meg akkor is ha a merci fanok azt mondjuk, hogy az a gyár ami a80-as evek vegen a csodákat ontotta magából ilyet is gyártott, de ez a 21.sz :) sok sikert meg egyszer :)

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. április 9., csütörtök 14:25

kecsu10 írta:Annal jobb a kis merci. Ha nincs ledurranva nem annyira bajos, ahogy lentebb is irtam nem a legjobbak de nezd meg kulonosen, hogy rozsdásodik e, minden 90's merci rozsdal erosen. Motorok jok, merci automata váltó is megölhetetlen ha az, bar ezekben sok a kézi váltós is. Futómű köröket ver a Hondara es a Corsara is, azer mégiscsak merci akarmilyen is. Good luck
barátom szerint nincs leépülve, óvták. és autószerelőnél volt, az is egy pozitivum. kosz-kosz még rágom magam rajta estig..
joabulicsak

kecsu10

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 9., csütörtök 14:18

pátkán írta:
CS0ki írta:Nekem Honda Jazz van, az épp egy izzadságszagú kocsi. De legalább fasza, praktikus, nem ronlik el. Mondjuk en is fogok legyorsulni senkit vele...
Szóval arról a merciről sok jót nem olvastam, de persze ettől függetlenül lehet jó vétel, biztos sok tulaj nagyon elégedett vele, de amiket olvastam, az alapján tovább nézelődnék inkább.
Van autóm, nem mindenáron szeretném lecserélni. C corsam van, de finoman fogalmazva, vannak vele gondok..
Nézelődni nem nézelődök, ismerős által jött ez az ajánlat. Nagyon jó áron kapnám, és hozzácsapnának egy 130 értékű nav rendszert.
Annal jobb a kis merci. Ha nincs ledurranva nem annyira bajos, ahogy lentebb is irtam nem a legjobbak de nezd meg kulonosen, hogy rozsdásodik e, minden 90's merci rozsdal erosen. Motorok jok, merci automata váltó is megölhetetlen ha az, bar ezekben sok a kézi váltós is. Futómű köröket ver a Hondara es a Corsara is, azer mégiscsak merci akarmilyen is. Good luck :)

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. április 9., csütörtök 14:14

CS0ki írta:Nekem Honda Jazz van, az épp egy izzadságszagú kocsi. De legalább fasza, praktikus, nem ronlik el. Mondjuk en is fogok legyorsulni senkit vele...
Szóval arról a merciről sok jót nem olvastam, de persze ettől függetlenül lehet jó vétel, biztos sok tulaj nagyon elégedett vele, de amiket olvastam, az alapján tovább nézelődnék inkább.
Van autóm, nem mindenáron szeretném lecserélni. C corsam van, de finoman fogalmazva, vannak vele gondok..
Nézelődni nem nézelődök, ismerős által jött ez az ajánlat. Nagyon jó áron kapnám, és hozzácsapnának egy 130 értékű nav rendszert.
joabulicsak

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 9., csütörtök 14:11

2000-es. A 170. tudom csajos.. meg ne említse valaki.. :mrgreen:
Nekem Honda Jazz van, az épp egy izzadságszagú kocsi. :) De legalább fasza, praktikus, nem ronlik el. Mondjuk en is fogok legyorsulni senkit vele...

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. április 9., csütörtök 13:48

CS0ki írta:Melyik széria? Ha a régebbi (mondjuk 8 éve amik voltak), azt nem eröltetném, sok rosszat olvastam róluk. Abban a stílusban inkább honda jazz. Az újakról nem tudok semmit, de ott van a totalcar vélemények, ott érdemes olvasgatni.
2000-es. A 170. tudom csajos.. meg ne említse valaki.. :mrgreen:
joabulicsak

kecsu10

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 9., csütörtök 13:18

CS0ki írta:
Sziasztok.

A osztályu mercikről vélemény? Kaptam egy elég kedvező ajánlatot és nagyon elgondolkoztam rajta.
Mennyire szervizigényesek? Aki esetleg használt, van neki, leírhatná.
Melyik széria? Ha a régebbi (mondjuk 8 éve amik voltak), azt nem eröltetném, sok rosszat olvastam róluk. Abban a stílusban inkább honda jazz. Az újakról nem tudok semmit, de ott van a totalcar vélemények, ott érdemes olvasgatni.
Jo aron erdemes ra lecsapni, de csodákat ne varj, a merci a 90-es években volt mélyponton mindegyik rossz konstrukció volt alapvetoen. De meg egyszer mondom jo aron ne hezitalj, meg persze ha nincs lelakva, mert akkor mindegy is. Ha igazi jo mercit akarsz, akkor gyűjts meg egy kis penzt s vegyel egy regebbit, drágábbak de ha abbol egy jot kifogsz... Most en is erre gyujtok, de ugye az arak az egekben nem ugy mint ezeknek a szeriaknal, nem veletlenul :) Ha viszont ujabb akkor meg no para, mert ismet magára talált a stuttgarti csillag nem is kicsit. Azert is mondom ezt mert nem mindenki szerelmes a youngtimerekbe. Remelem tudtam valamit segiteni :)

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 9., csütörtök 13:13

azt hittem csak én voltam ennyire agresszív ramos fejese után, jó olvasni, hogy más is ilyen :mrgreen: a tévétől egy centire ültem magamba roskadva és mondogattam, hogy nem lehet, hogy 10 éve erre várok, nem szabad ennek így történnie... asszony kanapén ülve rágta a körmét és anyázott közben. aztán ramos bebólintotta, körbefutottam a lakást összerogytam, üvöltöztem, hogy GÓÓÓÓL IGEEEEEEN EZAAAAAAZ HÁHÁ (tiszta torokból, szerintem 3 utcára elhallatszott) aztán felkaptam asszonyt megpörgettem és üvöltöztünk, hogy a lé a lé a madridom aléééé :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 9., csütörtök 12:48

Sziasztok.

A osztályu mercikről vélemény? Kaptam egy elég kedvező ajánlatot és nagyon elgondolkoztam rajta.
Melyik széria? Ha a régebbi (mondjuk 8 éve amik voltak), azt nem eröltetném, sok rosszat olvastam róluk. Abban a stílusban inkább honda jazz. Az újakról nem tudok semmit, de ott van a totalcar vélemények, ott érdemes olvasgatni.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 9., csütörtök 12:31

Toti írta:
dannen írta:mikor modric kifutott a szöglethez már térden állva könyörögtem, hogy gyere modric csak egyet, csak egyet.. :lol:
ha csak eddig olvasom és nem tudnám a háttérsztorit, akkor..
:shifty: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
ez övön aluli volt :lol:
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 9., csütörtök 11:44

dannen írta:mikor modric kifutott a szöglethez már térden állva könyörögtem, hogy gyere modric csak egyet, csak egyet.. :lol:
ha csak eddig olvasom és nem tudnám a háttérsztorit, akkor..

:shifty: :lol: :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. április 9., csütörtök 11:18

Sziasztok.

joabulicsak

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. április 9., csütörtök 3:57

Édesapámmal néztük ketten, végig őrjöngés, aztán a 91. perctől kezdve néma csend, a légy/szúnyog zümmögését is lehetett hallani. Mindketten némán imádkoztunk, és bámultuk a tévét, amikor Iker végezte el a bedobást, akkor valami furcsa érzés belém ütött. Apukám is vallásos ember, sosem felejtem el, amit ima közben mondott, korábban nem hallottam ilyesmit tőle: "Istenem, ha tényleg létezel, tégy csodát, legyen végre egyszer igazság a földön". Ramos fejesénél, mindketten ugráltunk, pecsenyére vertem a tenyerem, másnap vettük észre, hogy megrepedt a plafon az alsó szobában, de ez senkit nem érdekelt. Lementünk az x. üveg sörért amikor letelt a hosszabbítás, mindketten tudtuk, hogy innen már nincs mese, elfáradtak, darálás lesz... :salute: :sziv:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 9., csütörtök 2:26

En Tottenhamben egy pubban neztem a meccset egy arsenalos ( :mrgreen: ) egy barcas es egy semleges nezo tarsasagaban, + vagy 100-200 bevandorlo/bennszulott. Eleg erdekes osszetetel volt... A rendes hosszabbitas megkezdesenel mar minden kinom volt, teljesen kivoltam. Aztan Ramos fejesenel majdnem leborogattam az asztalt es a hosszabbitas lefujasaig illetve az elso cigiig kb alig tudtam lehiggadni. Oriasi adrenalin rush volt, teljes euforia. Onnan meg mar minden Madridista tudta hogy a mienk a serleg, a 2*15 mar jutalom volt. Jott par feles a lefujasig, aztan bucsuzoul megegy es utana enekelve hazasetaltam. :)

Egyebkent az egyenlitesnel kb felrobbant a kocsma pedig nem sok Realos lehetett... Fasza volt a hangulat.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 8., szerda 21:02

hamesz írta:
csoda, hogy megengedte az asszony, hogy megnézd. :mrgreen:
Akkor max az áramszolgáltató tudta volna megakadályozni, hogy ne nézzem a meccset. :mrgreen:
Vagy egy jó arrow rész :lol: :lol:
Nem illik.

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. április 8., szerda 21:02

hamesz írta:
Akkor max az áramszolgáltató tudta volna megakadályozni, hogy ne nézzem a meccset. :mrgreen:

Ültem volna kocsiba és meg se álltam volna az első városig, ahol van áram :mrgreen:
[FIFA WORLD]

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 8., szerda 20:59

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 8., szerda 20:57

hamesz írta:
első sorban szépen helyett foglaltam egy haverommal.
Nem fájt utána a nyakad? :lol: Én már mikor készülődtek a szöglethez megfogtam a tévét és elkezdtem rázni és folyamatosan mondogattam, hogy valahogy kössön ki a hálóba könyörgöm. Utána szaladtam két kört az udvaron és siettem vissza nehogy lekéssem a folytatást. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 8., szerda 20:55

első sorban szépen helyett foglaltam egy haverommal.
Nem fájt utána a nyakad? :lol: Én már mikor készülődtek a szöglethez megfogtam a tévét és elkezdtem rázni és folyamatosan mondogattam, hogy valahogy kössön ki a hálóba könyörgöm. Utána szaladtam két kört az udvaron és siettem vissza nehogy lekéssem a folytatást. :mrgreen:

Vissza: