Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Nem lesz fellebbezés.
Bár az infó nem hivatalos, csak AS értesülés.
Bár az infó nem hivatalos, csak AS értesülés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
300
És nekem is ez a 300.

És nekem is ez a 300.

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Írhatsz Karimhoz is, illetve írhatnál, ha tudnál mit.Berti írta:Ez egy Ronaldo topic. Úgy gondolom, hogy felesleges itt azon veszekedni, hogy ki mennyire tartja nagyra egy másik játékos jelenlegi formáját. Gondolom egyetértesz azzal, hogy esetleg valamikor ezt megvitatjuk az ő részlegén.Jóccakát!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez egy Ronaldo topic. Úgy gondolom, hogy felesleges itt azon veszekedni, hogy ki mennyire tartja nagyra egy másik játékos jelenlegi formáját. Gondolom egyetértesz azzal, hogy esetleg valamikor ezt megvitatjuk az ő részlegén.
Jóccakát!

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a Pepe megpattano amugy vefog kavarni amikor megdönti Raúl rekordját.2szer kell majd megállítani a játékot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szokásos lemez...Berti írta:Hagyjuk inkábbRealista24 írta: Végül is a Barca ellen sem ő volt a legjobb játékos...félek megkérdezni, hogy melyik meccsekre gondolsz, mert szerintem azt sem tudod, hogy válogatott szünet volt.![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hagyjuk inkábbRealista24 írta: Végül is a Barca ellen sem ő volt a legjobb játékos...félek megkérdezni, hogy melyik meccsekre gondolsz, mert szerintem azt sem tudod, hogy válogatott szünet volt.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Végül is a Barca ellen sem ő volt a legjobb játékos...félek megkérdezni, hogy melyik meccsekre gondolsz, mert szerintem azt sem tudod, hogy válogatott szünet volt.Berti írta:A Granada ellen jól ment, azt leszámítva az utólsó jónéhány meccs szerintem nem igazán sorolható "formában vagyok" kategóriába..Realista24 írta: Mert Karim olyan formán kívül van mostanában.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Granada ellen jól ment, azt leszámítva az utólsó jónéhány meccs szerintem nem igazán sorolható "formában vagyok" kategóriába..Realista24 írta: Mert Karim olyan formán kívül van mostanában.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert Karim olyan formán kívül van mostanában.Berti írta:Mondjuk hármuk közül, pont nem ez a kettő kezd újra formába lendülnidzsi91 írta:Jó ez így, Ganxtáékra tartogassa a góljait,majd karim és a vádló lehozzák a szombatot.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem annyi is elég, ha jó játékkal 1-0ra behuzzuk a meccset. Közben meg Messi rúghat ötöt is ha gondoljadzsi91 írta: Nem is ezt mondtamDe tényleg az egyik legkönnyebb meccs jön,oldják meg.Messi 4 gólra,Sevilla nehéz pálya,lazuljon csak egyet a hétvégén,kedden kezdődik a szezon

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nem is ezt mondtamBerti írta:Mondjuk hármuk közül, pont nem ez a kettő kezd újra formába lendülnidzsi91 írta:Jó ez így, Ganxtáékra tartogassa a góljait,majd karim és a vádló lehozzák a szombatot.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Viszont esély lenne a hétvégén lőnie párat,amivel elhúzhatna a góllövő listán...
Hogy ez számít-e,majd kiderül...
De mindenképp hatalmas hiba volt a sporitól,úgyhogy ha fellebbeznek,akkor alighanem el is törlik a sárga lapot...

Hogy ez számít-e,majd kiderül...
De mindenképp hatalmas hiba volt a sporitól,úgyhogy ha fellebbeznek,akkor alighanem el is törlik a sárga lapot...

Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Mondjuk hármuk közül, pont nem ez a kettő kezd újra formába lendülnidzsi91 írta:Jó ez így, Ganxtáékra tartogassa a góljait,majd karim és a vádló lehozzák a szombatot.

- dzsi91
Jó ez így, Ganxtáékra tartogassa a góljait,majd karim és a vádló lehozzák a szombatot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nevetsz, de ki tudja..Toti írta:várjál, majd a szövetség kitalálja, h szándékosan provokálta ki a sárgát, h eltiltott legyen így +1 meccs eltiltás még.ziro4vr írta:Jöhetnek a barcás elméletek, hogy elintéztük a sárgát...![]()
![]()

Nem illik.
várjál, majd a szövetség kitalálja, h szándékosan provokálta ki a sárgát, h eltiltott legyen így +1 meccs eltiltás még.ziro4vr írta:Jöhetnek a barcás elméletek, hogy elintéztük a sárgát...![]()

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
nekem a meccs végi reakcióból az jött le, h igen.Realista24 írta:Áh, ötödik sárga, úgyis kapta volna valamikor.Marci írta:Kíváncsi vagyok fellebeznek-e...
carlo + cé egyszerre magyaráztak a bírónak 2 centire a fejétől hót idegesen. ez nem volt tervezve mostanra.
pláne, h majd kroos és james se fog játszani.
ráadásul cé most vadult be. formában van. futtatni kell
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91