Olvastam olyat, hogy nem akarták bejelenteni, de kétségek között sem akartak hagyni senkit.Mondjuk szerintem hülyeség volt bejelenteni ezt a BL meccsek előtt. 2 hetet nem tudtak volna várni?
Valaki köpött pár euróért (belépőért) a Bildnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 23., kedd 14:17
Olvastam olyat, hogy nem akarták bejelenteni, de kétségek között sem akartak hagyni senkit.Mondjuk szerintem hülyeség volt bejelenteni ezt a BL meccsek előtt. 2 hetet nem tudtak volna várni?
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 23., kedd 14:16
numberone1 írta:Szerintem meg Gotze valasztotta a bayernt es nem a Dortmund.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 23., kedd 14:10
Götze elcseszte már, de az este még szép lehet.Szép napot csoki
Kérdezd meg a katalánokat is erről a témáról. :-)de ne felejtsük el,hogy mi is megvettük Figot anno a nagy riválistól,de ettől nem hiszem hogy F7 egy jellemtelen senkiházi lenne sőt...
Senki sem azért vette elő, mert nem ide jött, még csak nem is amiatt, hogy eligazolt, hanem hogy a dortmund saját neveléseként és legnagyobb sztrájaként elmegy a Bayernhez.Nem bántom én Götzét azért mert váltott,pláne azért nem ,hogy nem a realba,mert egy közleményt se olvastam a vezetőségtől hogy nagyon tervbe lett volna a német.
most ugy nem a bayern játékospolitikáját szidják az emberek? (nem kifejezetten itt)
Isco nekem se, Kondongbiával be lehet próbálkozni, ha olcsón megszerezhető.Ennek viszont örülök, mert nekem egyik sem kellene.
Igazából senkire sem.Amúgy az ilyen Varane-féle igazolások nagyon nem a Madridra jellemzőek sajnos
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 23., kedd 14:09
Mondjuk szerintem hülyeség volt bejelenteni ezt a BL meccsek előtt. 2 hetet nem tudtak volna várni?Realista24 írta:Kérték a szurkolókat, hogy továbbra is buzdítsák a csapatot és Götzét, mert fontos hetek következnek.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 23., kedd 14:09
Faubertet soha nem "tulajdonolta" a Madrid, kölcsönbe jött és ment is fél év után. Persze beleillik a sorba.Faubert-et kihagytad
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 23., kedd 14:08
Hát,először is,a játékosnak is van némi beleszólása hogy hova menne szivesebben.Aztán nyilván Götzének jól jön a közös nyelv,ismerősök a válogatottból,lehet hogy tetszik neki Guardiola játékstílusa...ki tudja.Vagy csak szimplán úgy érzi hogy a bayernal juthat a csúcsra.Mi se őt bántjuk (én legalábbis tutti nem), sokkal inkább a Dortmundot,hogy egy német csapatba adta el,mikor simán el tudták volna passzolni a Chelsea-Barca-Real meg kitudja még melyik csapatokhoz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 23., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 23., kedd 14:06
Szerintem meg Gotze valasztotta a bayernt es nem a Dortmund.Realcsa írta:
Mi se őt bántjuk (én legalábbis tutti nem), sokkal inkább a Dortmundot,hogy egy német csapatba adta el,mikor simán el tudták volna passzolni a Chelsea-Barca-Real meg kitudja még melyik csapatokhoz.
Egyébként valaki világosítson fel: Ugye Götzének szerződése volt. Mi miért nem tudunk év közben tárgyalni játékosokkal? Miért kell megvárni a nyarat és csak akkor foglalkozni az igazolásokkal? Vagy csak én vagyok tájékozatlan és nem figyelem az eseményeket (kétlem),és ez időben is tárgyalunk Neymarról-Reusról-Gündoganról?
A MU-sok is akarnak uj igazolasokat, szelsoket,kozepso kp-t, A Poolosok is fewltoltenek a keretuket, ne hidd hogy nem tennek. Egyebkent a MU -s szurkolok is savaznak rendesen pl. Rooneyt, Nanit is hidd el es kuldenek is el. Sokan meg Kagavat is oda sorlojak, h nem erte megvenni ot.kelemen.istvan írta: mu-sok nem szidják nanit,a chelseasok nem szidták torrest, a poolosok
Ozilt meg a kedvencnek.Konkrétan a kövér spanyolok Modricot válaszották meg, mint a szezon flopigazolását.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. április 23., kedd 14:05
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 14:05
Dehogynem.kelemen.istvan írta: A többi szurkolótábor elnézőbb kedvenc csapatuk játékosaival pl.: mu-sok nem szidják nanit,a chelseasok nem szidták torrest, a poolosok downingot annyira mint mi
Bayern letette a kivásárlási árat. Sok beleszólása a Dortmundnak innentől nem volt. Sőt, a vezetőség sem volt elragadtatva Götze döntésétől. VB-ig tuti nem akarták elengedni.Realcsa írta:Mi se őt bántjuk (én legalábbis tutti nem), sokkal inkább a Dortmundot,hogy egy német csapatba adta el
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 13:58
Faubert-et kihagytadVictor írta:dehogynem! gravesen, pablo garcia és még sorolhatnám. ki ismerte a real előtt őket?Amúgy az ilyen Varane-féle igazolások nagyon nem a Madridra jellemzőek sajnos
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 23., kedd 13:57
Mi se őt bántjuk (én legalábbis tutti nem), sokkal inkább a Dortmundot,hogy egy német csapatba adta el,mikor simán el tudták volna passzolni a Chelsea-Barca-Real meg kitudja még melyik csapatokhoz.morientes írta:Nem bántom én Götzét azért mert váltott,pláne azért nem ,hogy nem a realba,mert egy közleményt se olvastam a vezetőségtől hogy nagyon tervbe lett volna a német.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 13:56
Akkor őt kell elhozni :-) Amúgy őt is eltudnám nézni a balosonericco írta: Pont ma igazolták a posztjára Götzétt.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 23., kedd 13:56
Nem Madridista,de állítása szerint nincs még egy olyan fajta szurkolótábor mint a miénk. A többi szurkolótábor elnézőbb kedvenc csapatuk játékosaival pl.: mu-sok nem szidják nanit,a chelseasok nem szidták torrest, a poolosok downingot annyira mint mi Di-Mariat-Higuanit-Özilt-Arbeolat-ésatöbbi ésatöbbi.numberone1 írta:A baratod nezi a madrid meccseket? mert gondolom, h o nem szenved DM-tol.
Nem,még soha.ericco írta:A barátod kedvenc csapata sosem szokott igazolni, ugye? Sosem nézett úgy egy játékosra, hogy de jó lenne, ha a kedvenc csapatomban játszana?
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 23., kedd 13:55
dehogynem! gravesen, pablo garcia és még sorolhatnám. ki ismerte a real előtt őket?Amúgy az ilyen Varane-féle igazolások nagyon nem a Madridra jellemzőek sajnos
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 23., kedd 13:55
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 23., kedd 13:49
A baratod nezi a madrid meccseket? mert gondolom, h o nem szenved DM-tol.kelemen.istvan írta: Egy barátom szerint egy madridistának mindig az kell aki nincs ott. Valahol igaza is van sajnos
Kód:
5 éíves volt, mikor elköltöztek Dortmundba. Hidd el, 100%-ig Dortmund-szurkoló.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 13:48
Pont ma igazolták a posztjára Götzétrealbeckham írta:Igen, igaz. Azt sem tudtuk hogy ki, nekem manapság az egyik legszimpatikusabb sráccá vált. Ez is azt bizonyítja, hogy nem kell csak neveket nézni, hanem "ismeretlen"játékosokat kellene megfigyelni, megfelelő hozzáértéssel. Amolyan Varane módjára aranyat találni.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 23., kedd 13:47
na baz!Realista24 írta:Xabi utódjaként emlegetik, Sevillából. 10-20 közöttire lőtték be az árát.ki ez? sose hallottam róla.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 23., kedd 13:45
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem