Közben olvasgattam.
Rijkaard ügynöke állítólag nyilatkozta is, hogy érdekelné a hollandot a PSG irányítása, de hosszú távra...
Kondogbia is megint előkerült, a DC (a Marcára hivatkozva) állítja, hogy opciós jogot szerzett rá Perez, jövő nyáron csatlakozna, 8 milláért cserébe.
Persze ki tudja, hogy igaz-e, de kezdek hülyét kapni az opciós jogoktól. MOST kell ember a középpályára, nem érdekel mennyibe kerül, legyen minőségi, vagy legalább tehetséges. Ilyen a mesében nincs, hogy minden alternatíva elérhetetlen...
Megint előkerült közben Blanc neve is, Ancelotti "szabadon engedése" kb. 20-adszor órák kérdése.
Carragher meg állítólag azt nyilatkozta, hogy Suárez a világ egyik legjobbja, így megérti, ha távozna egy olyan csapatból, ami 7. helyen végzett a bajnokságban. Illetve nem szerencsés egy elvágyódó játékost visszatartani, már Torresnél volt hasonló helyzet, akkor rajta is látszott, hogy nem úgy koncentrál, nem képes a legjobbját nyújtani.
thiago meg 1,20
Mintha nyilatkozta volna, hogy szeretne a VB keretbe bekerülni, az meg csak úgy megy, ha rendszeresen lehetőséget kap... Ebből kiindulva esélyes, hogy lelép.
Mondjuk nem találom sehol ezt, pedig mintha olvastam volna. Lehet haluztam csak?