Olvasd el az egyes és hármas pontot, aztán vitatkozz.hogy a bajnokságot szerintem mi nyerjük.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 16:19
Olvasd el az egyes és hármas pontot, aztán vitatkozz.hogy a bajnokságot szerintem mi nyerjük.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 16:19
1. Bajnokságot mi nyerjük.
2. Szezon utolsó harmadában átállni egy új rendszerre hülyeség.
3. A bajnokságot mi nyerjük.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. április 8., szerda 16:16
Ez mind szép és jó, viszont top csapatoknál ez nem jó rendszer. A kicsik még megtudják lepni vele a nagyokat (kp-s fölény), de ennek a rendszernek nagyon sok a gyengepontja. Kicsit hasonló a gyémánthoz. Jó, de mégse elég. A BM is hogy "lebambult"realistahuni írta:Bajnokságot innen behúzza már a barca, viszont BL-re átállhatnánk egy ilyenre:
Casillas - Ramos, Varane, Pepe - Carvajal, Modric, Kroos, Isco, Marcelo - CR, Benzema.
Marcelo, Isco többet támadna, cserének ott lenne Bale, James, Coentrao. Fejesek ellen is papiron jobban be lennénk biztosítva. De úgyse lesz ilyen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 16:12
1. Bajnokságot mi nyerjük.realistahuni írta:Bajnokságot innen behúzza már a barca, viszont BL-re átállhatnánk egy ilyenre:
Casillas - Ramos, Varane, Pepe - Carvajal, Modric, Kroos, Isco, Marcelo - CR, Benzema.
Marcelo, Isco többet támadna, cserének ott lenne Bale, James, Coentrao. Fejesek ellen is papiron jobban be lennénk biztosítva. De úgyse lesz ilyen.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 8., szerda 16:06
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. április 8., szerda 15:52
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 8., szerda 15:30
Ebben egyetertek inkabb hagyjuk.Kerlon írta:Látod erről beszéltem. Valamiben állást foglalsz és utána vitatkozni sem érdemes.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 8., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 8., szerda 12:28
Nem a jatekosokat hasonlitottam ossze, hanem azt, h egy Pogbaval a rombusz is mukodhetne es Isconak is lenne helye. Mert ha azt nezzuk, h milyen jatekosokat igazolunk Danilo,Pogba akkor nagyon is lehetne ezt a taktikat(sziztemat) alkalmazni, es nem lennenek olyan riadalmak, h akkor Iscot hova tennenk,ha Pogba jonne.Kerlon írta:Ennek az összehasonlításodnak semmi értelme. Pogba-Gattuso és Isco-Kaká között felesleges párhuzamot vonni, mert teljesen más stílusban játszanak és máshogy lehet kihasználni az erősségeiket. Pogba meg szerintem túlszórakozott és kicsit fegyelmezetlen, amiből pár embernél egyből a buta néger ugrik be.numberone1 írta:Becksy folytatas itt:
Pogbarol csak akkor beszelhetunk, ha Bale tenyleg elmegy. Ki az a tamado aki 4-4-2ben jatszana? Nem tudsz olyat mondani, mivel ebben a felallasban a joboldalikozeppalya tul messze van a kaputol. Hiaba teszed oda Balet, Hazardot, Reust vagy Lucast tul messze vannak a kaputol. James sem oda valo, nem is ertem, h jon ez a 4-4-2 Jamessal tokeletes. Nem emlekszem arra, h ott annyira jol jatszott volna, amikor szarnyalt a csapat vele(ilyen Granada szintu csapatok ellen) akkor is tok idegenul mozgott ellentetes labbal, csak hatra passz. Neki baloldalon kell lennie vagy a kozeppalya elott, amit fent felvazoltam Iscoval. ez a szerkezet egyekent Carlo talalmanya, az ugynevezett rombusz(Kroos kicsivel hatrebb). Lehet, h olyan playat keres, aki a hianyzo lancszem lenne oda = Pogba. "Buta neger"??? ez mibol jon le?![]()
-------Kroos(Pirlo)----------
--Pogba(Gattuso)----Modric(Seedorf)
------------Isco(Kaka)----------
Egyebkent a szelsohatvedek is ilyen tipusok akik befutjak az egesz szelt. A kozephatvedek pedig nagy teruletet letudnak fedni(kozepalyabesegitesevel).
Jameses részhez visszatérve. Az a baj, hogy te a látványra adsz igazán, mert az Jamesnél tényleg csak egy gólban vagy egy gólpasszban mutatkozik meg, de amúgy rendkívül okosan és hasznosan játszik, amiben van bőven lehetőség. Az a baj, hogy nem bírod/akarod kicsit se levenni a szemellenződet vele szemben és csak a szapulása megy. Pedig már most jobb mutatókat produkál, mint az agyonistenített Neymar az első évében...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 8., szerda 11:57
Ennek az összehasonlításodnak semmi értelme. Pogba-Gattuso és Isco-Kaká között felesleges párhuzamot vonni, mert teljesen más stílusban játszanak és máshogy lehet kihasználni az erősségeiket. Pogba meg szerintem túlszórakozott és kicsit fegyelmezetlen, amiből pár embernél egyből a buta néger ugrik be.numberone1 írta:Becksy folytatas itt:
Nalam a tokeletes kp igy nezne ki:
Modric-Kroos-Pogba
--------Isco-----------Pogbarol csak akkor beszelhetunk, ha Bale tenyleg elmegy. Ki az a tamado aki 4-4-2ben jatszana? Nem tudsz olyat mondani, mivel ebben a felallasban a joboldalikozeppalya tul messze van a kaputol. Hiaba teszed oda Balet, Hazardot, Reust vagy Lucast tul messze vannak a kaputol. James sem oda valo, nem is ertem, h jon ez a 4-4-2 Jamessal tokeletes. Nem emlekszem arra, h ott annyira jol jatszott volna, amikor szarnyalt a csapat vele(ilyen Granada szintu csapatok ellen) akkor is tok idegenul mozgott ellentetes labbal, csak hatra passz. Neki baloldalon kell lennie vagy a kozeppalya elott, amit fent felvazoltam Iscoval. ez a szerkezet egyekent Carlo talalmanya, az ugynevezett rombusz(Kroos kicsivel hatrebb). Lehet, h olyan playat keres, aki a hianyzo lancszem lenne oda = Pogba. "Buta neger"??? ez mibol jon le?Én 4-4-2-ben képzelem el a csapatot, ebben lehetne forgatni a Verratti-Modric-Kroos hármast. Pogba-nak viszont nem nagyon látom a helyét 4-4-2-ben, középre nem elég fegyelmezett (és buta), szélre meg kerüljön szélső/támadókp. Ha pedig az ellenfél ívelget akkor:
1: hülyére verjük őket ilyen középpályával
2: nem a kp-k, hanem a belső védők vívják a fejpárbajokat az ellenfél centerével (akire ívelnek).![]()
-------Kroos(Pirlo)----------
--Pogba(Gattuso)----Modric(Seedorf)
------------Isco(Kaka)----------
Egyebkent a szelsohatvedek is ilyen tipusok akik befutjak az egesz szelt. A kozephatvedek pedig nagy teruletet letudnak fedni(kozepalyabesegitesevel).
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 8., szerda 11:43
Kerlon írta:Pepenél vicces a séró kérdés, nem gondolod?nmate írta:Atma ellen tök mindegy melyik játszik, pl Barca ellen hasnzosabb egy Varane. Játsszon aki jobban érzi magát meccs előtt, vagy jobb séróval kel.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 8., szerda 11:36
Mondjuk Pepe sokat ehhez nem tud hozzátenni,de ugyan úgy elbaszni sem tudjavagy jobb séróval kel.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 8., szerda 5:19
Nalam a tokeletes kp igy nezne ki:
Modric-Kroos-Pogba
--------Isco-----------
Pogbarol csak akkor beszelhetunk, ha Bale tenyleg elmegy. Ki az a tamado aki 4-4-2ben jatszana? Nem tudsz olyat mondani, mivel ebben a felallasban a joboldalikozeppalya tul messze van a kaputol. Hiaba teszed oda Balet, Hazardot, Reust vagy Lucast tul messze vannak a kaputol. James sem oda valo, nem is ertem, h jon ez a 4-4-2 Jamessal tokeletes. Nem emlekszem arra, h ott annyira jol jatszott volna, amikor szarnyalt a csapat vele(ilyen Granada szintu csapatok ellen) akkor is tok idegenul mozgott ellentetes labbal, csak hatra passz. Neki baloldalon kell lennie vagy a kozeppalya elott, amit fent felvazoltam Iscoval. ez a szerkezet egyekent Carlo talalmanya, az ugynevezett rombusz(Kroos kicsivel hatrebb). Lehet, h olyan playat keres, aki a hianyzo lancszem lenne oda = Pogba. "Buta neger"??? ez mibol jon le?Én 4-4-2-ben képzelem el a csapatot, ebben lehetne forgatni a Verratti-Modric-Kroos hármast. Pogba-nak viszont nem nagyon látom a helyét 4-4-2-ben, középre nem elég fegyelmezett (és buta), szélre meg kerüljön szélső/támadókp. Ha pedig az ellenfél ívelget akkor:
1: hülyére verjük őket ilyen középpályával
2: nem a kp-k, hanem a belső védők vívják a fejpárbajokat az ellenfél centerével (akire ívelnek).
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 7., kedd 22:47
Pepenél vicces a séró kérdés, nem gondolod?nmate írta:Atma ellen tök mindegy melyik játszik, pl Barca ellen hasnzosabb egy Varane. Játsszon aki jobban érzi magát meccs előtt, vagy jobb séróval kel.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 7., kedd 22:27
Ezt mi tudjuk, de a bírók nem...és ők hajlamosak megenni matracosék, nem akarok nevet írni (Mandzukicmiro írta:Ugyan ez igaz Pepére.de én a higgadt és precíz Varane-nak jobban örülnék
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 7., kedd 22:24
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 7., kedd 22:19
Ugyan ez igaz Pepére.de én a higgadt és precíz Varane-nak jobban örülnék
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 7., kedd 22:15
Hát nem tudom...az AtMa ellen jó dolog Pepe harcossága, de én a higgadt és precíz Varane-nak jobban örülnékRealista24 írta:ABC | Varane will start tomorrow & Pepe will get some minutes against Eibar on Saturday.t is expected that Pepe will start vs Atlético Madrid next week.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 7., kedd 16:14
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem