Hú de meglepő...hamesz írta: Hathaway szerintem sokkal jobb volt.És jobban is néz ki.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 7., kedd 19:13
Hú de meglepő...hamesz írta: Hathaway szerintem sokkal jobb volt.És jobban is néz ki.
HozzászólásSzerző: Limaten » 2015. április 7., kedd 19:09
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 7., kedd 18:43
Hathaway szerintem sokkal jobb volt.ziro4vr írta:Volt róla szó, hogy Cher lehetett volna egy kiégett, romlott Macskanő. Az kellett volna.wxyz írta: Macskanő szerepére halott ötlet volt. Mind színészileg, mind kinézetben alkalmatlan volt rá. Nolannek a női karakterek a gyengepontjai![]()
Pfeiffer volt az igazi
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 7., kedd 16:09
Nem minden filmnél ajánlanám a rendezői változatot elsőnek, de ez pl kivétel.danianevem írta:Donnie Darko
Hétvégén újráztam a rendezői változattal. 20 perccel hosszabb, de indokoltan. Van egy plusz szál, ami szépen elmagyarázza mi miért is történt úgy, ahogyan. Tehát a szerző saját értelmezését is beleszőtte. Emellett a mellékszereplők szálait is jobban felépíti egy kis társadalomkritikával megspékelve. Aki már látta a "simát", annak érdemes megnéznie.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. április 7., kedd 15:47
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 7., kedd 15:34
hát ez késztorjack írta:Mint ló a lovonnekem is bejött, mint macskanő.. az a motoros jelenet az má valami vót
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. április 7., kedd 15:30
akkor nem. oké. köszi.hamesz írta:Ha az ötödik és hatodik rész tetszett ez is fog.raul0791 írta:új halálos iramban filmet látta már valaki? megéri a pénzt?
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 7., kedd 15:30
Mint ló a lovonnekem is bejött, mint macskanő.. az a motoros jelenet az má valami vót
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 7., kedd 15:22
nekem is bejött, mint macskanő.. az a motoros jelenet az má valami vót
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 7., kedd 15:16
Ha az ötödik és hatodik rész tetszett ez is fog.raul0791 írta:új halálos iramban filmet látta már valaki? megéri a pénzt?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 7., kedd 15:16
http://photos.posh24.com/p/1991721/z/to ... ges_sa.jpgKerlon írta:Hathawaynek van egy jóféle kisugárzása, szóval innentől kezdve minden mellékes.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. április 7., kedd 15:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 7., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 7., kedd 14:47
Van benne valami , viszont az a ruha egy borzadály volt.Pfeiffer volt az igazi
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 7., kedd 14:41
Volt róla szó, hogy Cher lehetett volna egy kiégett, romlott Macskanő. Az kellett volna.wxyz írta: Macskanő szerepére halott ötlet volt. Mind színészileg, mind kinézetben alkalmatlan volt rá. Nolannek a női karakterek a gyengepontjai
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 7., kedd 9:29
Azt nem tudom, hogy utolsó-e, de amennyit láttam eddig tőle, az nekem épp elég voltRemy írta:Holmes még oké, mert neki nem sok tehetsége van, de Anne Hathaway azért nem egy utolsó színésznő.wxyz írta:Szokott ő azért mellényúlni. Jó példa a lóarcú Macskanő
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 5., vasárnap 15:32
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. április 5., vasárnap 12:17
Legjobb tudomásom szerint a stúdiók a marketingre költött pénzt külön költségvetésnek tekintik, de lehet nincs igazam. Mindenesetre az biztos, hogy már az előzetes költségvetésben is külön tételként szerepel - és amúgy ez az egyetlen dolog, amiben a stúdiók nem húzzák a szájukat ha megszalad a költségvetés.Az a producer felelőssége, hogy a rábízott pénzel hogyan gazdálkodik, vagy nem? Vagy ő csak közvetlenül az előállításért felel?
Menj már a picsába.Űrgolyhók.
Akkoriban még nem volt akkora sztár, hogy mindenbe beleszólhasson. Nem ismerem az "előzményeket", de nem kizárt hogy mindenképp a stúdió akarta benyomni. Ellentétben...Hát most már értem, hogy miért cserélték le a második részben, de azt továbbra sem, hogy Nolan, hogy a fenébe tudta szerződtetni, de még a próbák után is egyáltalán megtartani ezt a nőt erre a filmre. Te jó ég mennyit ront a filmen, még szerencse, hogy alig akad jelenete... Pedig színészek terén nem nagyon szokott a rendező mellényúlni...
Az még hagyján, hogy egyáltalán nincs kisugárzása, de nem is szép, tehetségtelen és azok az artikulálások...
...inkább utolsó előtti. Gagyi. Szar. Semmi. Persze legalább szép, a segge elég atom, és ezért elhiszed neki hogy a gravitáció mellett a szeretet az univerzum legnagyobb ereje.de Anne Hathaway azért nem egy utolsó színésznő.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 5., vasárnap 11:44
Mondjuk szerintem Hathaway nagyon "erősen" ült azon a motoron.ziro4vr írta:Amúgy meg női karakterekben sose volt erős.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 5., vasárnap 11:33
Kérdéseid a filmmel kapcsolatban: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. Hogyan öregedhettek ugyanannyit(Cooper és Brad)? 2. Hol lett végül az állomás? 3. Ki csinálta az állomást, Mörf vagy Cooper? Ennyi kérdésedre emlékszem és utána leírtad, hogy kiszámítható az egész. Nem tudom, hogy lehet valami kiszámítható, ha a végén ennyi mindent nem értesz. Semmi gond nincs azzal, ha neked nem tetszik annyira, de inkább a stílusodba lehet belekötni.Kerlon írta:Attól, mert a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye. A történet világos egy részletbe kötöttem bele, arról nem tehetek, hogy te nem bírod felfogni ezt.pheco írta: Ahhoz képest, hogy "csak egy családi drámára épül" és még azt is írtad, hogy kiszámítható az egész 40 perc után, mégse értettél benne egy csomó mindent, amit itt magyaráztak el neked a fórumon.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem