Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Nem biztos...Mármint szerintem eltörölnék, viszont a következő lesz kb a legkönnyebb meccsünk papíron a hátralévők közül, lehet hogy jó ez így.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Áh, ötödik sárga, úgyis kapta volna valamikor.Marci írta:Kíváncsi vagyok fellebeznek-e...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Kíváncsi vagyok fellebeznek-e...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cé általában amikor elgurul a gyógyszere akkor 4-5 meccsen zsinórban hozza a minimum 1 gólt de sokszor akár 2-3at is eltesz meccsenként,szóval szerintem ma is betalál.
De most nem ez a fontos,hanem,hogy a sokak álltal várt gálakezdő,hogy muzsikál majd.Ha ezen a meccsen is azt látom mint az előzőn nyugodtan várom majd az Atlético elleni meccset.Persze a félsz bennem lesz.A hétvégi meccsunkre egy sima lötyögést várok, a mai viszont rendkívül fontos lesz,idegenben -7pontról lélektanilag nagyon nehéz meccsre számítok az első lőtt gólig.
De most nem ez a fontos,hanem,hogy a sokak álltal várt gálakezdő,hogy muzsikál majd.Ha ezen a meccsen is azt látom mint az előzőn nyugodtan várom majd az Atlético elleni meccset.Persze a félsz bennem lesz.A hétvégi meccsunkre egy sima lötyögést várok, a mai viszont rendkívül fontos lesz,idegenben -7pontról lélektanilag nagyon nehéz meccsre számítok az első lőtt gólig.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A hétvégi termelést folytathatná, aztán a BL döntőben 2 góllal megelőzné Raúlt
Barcások még jobban élveznék, mint a tavalyi gólját a döntőben

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hát mitcsináljanak szerencsélenek a magyar szakma krémje a sport tv-nél van

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Arról a csatornáról beszélünk amelynek kommunikációs igazgatója Világi Petike, Léderer a kommentátora, Horti, Rekop, Kokó meg Havas "tanárúr" bohóckodhat...vicc az egész, komolyan vehetetlen.Enrique írta:Egyáltalán kinek jut eszébe, hogy egy Czollner Gyulát megszólaltasson foci témában, ráadásul az adásban is lemenjen?
Annyira gagyi az egész, szokásos komédia a sportklubtól.
Nem illik.
- dzsi91
Puzsérnak meg még külön műsora is vanEnrique írta:Egyáltalán kinek jut eszébe, hogy egy Czollner Gyulát megszólaltasson foci témában, ráadásul az adásban is lemenjen?

Egyáltalán kinek jut eszébe, hogy egy Czollner Gyulát megszólaltasson foci témában, ráadásul az adásban is lemenjen?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Az a srác nem a Music Fm-en van a délutáni roadshow című műsorban? Nekem úgy rémlik. ez alapján a videó alapján ő inkább Madrid párti és végre van valaki aki megvédte Cét

nagyon jófej ez a balogh tomi. adom mindet amit mond főleg a hobbitos részt.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Tud is, csak nem eleget.LeagueofLesbians írta:azt mondja Gerret Bél gólt tud rúgni
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gyuluska, ezt most megkaptad.
A másik tag nem tudom ki volt, de vágja a dolgokat.
Fura volt ilyet hallani egy magyar sport csatornán.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Viszont a fiatal srác egész szimpatikus, képzeljük el a helyén Vincze Ottó mit nyomott volna...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
- dzsi91
Az a baj,hogy eljutottunk oda,hogy ha valaki a mondani valója elején kijelenti,hogy nem szimpatizál Cé-vel az utána következő vélemény felér egy nagy zsák ürülékkel.Fordítva szerintem ez nincs így,mármint Messi esetében(az esetek többségében).
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
18-as vb-ig marad itt szerintem, aztán irány Amerika.BBeno írta:biztos vagyok benne hogy nem innen fog visszavonulni. a profi karriert lehet itt fejezi be már ami a legmagasabb szintet jelenti de utána szerintem megy amerikába.
Ha az egészségi állapota olyan lesz persze.
Nem illik.
biztos vagyok benne hogy nem innen fog visszavonulni. a profi karriert lehet itt fejezi be már ami a legmagasabb szintet jelenti de utána szerintem megy amerikába.
- dzsi91
Persze mind ezt szeretnénk,hogy innen vonuljon vissza meg hasonlók.De pont amiatt tartom ezt lehetetlennek amiért bírom is a tagot,hogy mindig ő akar lenni az első minden körülmények között.Ez addig előny nekünk amíg tényleg ő a legjobb,de ha majd elkezd esni a teljesítménye ugyanolyan kerékkötő lesz mint Raúl vagy Iker,mert senki nem ülteti majd a padra a Real Madrid történelmének legjobb góllövőjét.De ami itt már úgymond nem "szint" azzal egy múban meg angliában még mindig király lehet.Remy írta:Én meg azt mondom, hogy leszarom a MU-s rekordját, maradjon még évekig itt aztán lépje át a 100 gólos BL gólhatárt, a 300 gólos bajnoki határt, és a 400 gólos Real Madridos határt.
De még szó sincs ilyesmiről egyáltalán nem látszik rajta a kor, ha nem lesz komoly sérülés még 2-3 évig biztos tudja hozni ezt a szintet.Majd meglátjuk,de tényleg jó lenne már egy legendát innen visszavonultatni.