Nem is ahhoz kell hasonlítani,de kíváncsi lennék hogy pl a magyar válogatottnál erősebb-e..cart írta:Nem azért, de a norvég válogatott nem egy nívós csapat... Nem tudom, hogy a Spanyol válogatottba beférne-e mondjuk...

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 8., szerda 12:48
Nem is ahhoz kell hasonlítani,de kíváncsi lennék hogy pl a magyar válogatottnál erősebb-e..cart írta:Nem azért, de a norvég válogatott nem egy nívós csapat... Nem tudom, hogy a Spanyol válogatottba beférne-e mondjuk...
HozzászólásSzerző: cart » 2015. április 8., szerda 12:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 12:42
miro írta:Az a baj hogy ezt Ő is elhitte hogy több mint egy tehetség,(mármint a hírek szerint) pedig semmivel se több.R.M.C.F írta:
Azért ő több mint tehetség, 16 évesen felnőtt válogatottban játszani,az eléggé eltérő a normálistól.Nagyon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 12:41
Aki néhány hónapig nem bír alázattal dolgozni, nulla helyismerettel, nulla spanyol tudással, nulla Real Madrid ismerettel, az nem is érdemel mást, mint masszív padozást.Zidane oda, nem hiszem, hogy a sok szerencsétlen között ő túl sokat fejlődne.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. április 8., szerda 12:37
+1R.M.C.F írta:Azért ő több mint tehetség, 16 évesen felnőtt válogatottban játszani,az eléggé eltérő a normálistól.Nagyon.
Az ő helyében én is inkább edzenék a nagyokkal most félévig és nem játszanék a Castillában, minthogy pár spanyol harmadosztályú meccsért kihagyjak egy ilyen lehetőséget. Amúgy Zidane ide, Zidane oda, nem hiszem, hogy a sok szerencsétlen között ő túl sokat fejlődne. Nagyon gyenge ez a Castilla most. Jesé és Morata kiemelkedtek onnan anno és látjuk még belőlük se lett túl jó focista. Odegaard meg úgyis megy kölcsönbe jövőre, eddzen csak a nagyokkal most még 2 hónapig, nem éri hátrány.miro írta: a baj hogy ezt Ő is elhitte hogy több mint egy tehetség,(mármint a hírek szerint) pedig semmivel se több.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 8., szerda 12:25
Az a baj hogy ezt Ő is elhitte hogy több mint egy tehetség,(mármint a hírek szerint) pedig semmivel se több.R.M.C.F írta:
Azért ő több mint tehetség, 16 évesen felnőtt válogatottban játszani,az eléggé eltérő a normálistól.Nagyon.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 12:24
morientes írta:Ja,16 évesen bebaxták a mélyvízbe,már most olyan visszhangja van a sajtóban mint egy világbajnoknak,nem lesz soha rendesen felépítve így,meccseket meg,ahogy olvastuk,nem játszik.Akkor sztd mi lesz vele?realmadridfan írta:16 éves, honnan tudod mi lesz vele?
Rengeteg 16 éves tehetséget láttam mióta a focit figyelem,s abból kb minden huszadik lett valaki.De azért hajrá,szurkolok neki,félreértés ne legyen...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 8., szerda 12:19
Ja,16 évesen bebaxták a mélyvízbe,már most olyan visszhangja van a sajtóban mint egy világbajnoknak,nem lesz soha rendesen felépítve így,meccseket meg,ahogy olvastuk,nem játszik.Akkor sztd mi lesz vele?realmadridfan írta:16 éves, honnan tudod mi lesz vele?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. április 8., szerda 12:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 8., szerda 12:04
Sehogy.Hogy lesz így "aranylabdás" ?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 8., szerda 11:58
Ez az..Zinedine Zidane szerint Odegaard minden egyes labdaérintése gyönyörű és csodálatra méltó, azonban a legutóbbi mérkőzést mégis a kispadon ülte végig a 16 éves norvég. A Királyi Gárda tartalékcsapatának egyes tagjai szerint Odegaardot játszazni olyan, mintha emberhátrányban kezdené a meccset a csapat. Ennek fő okaként azt jelölik meg, hogy nem ismeri a társait, mivel az edzéseken a felnőttekkel van, nagyon ritkán van a Castillásokkal. Ennek köszönhetően őt sem igazán keresik labdákkal és idegen testként mozog a pályán. Martin Odegaard szerződésében feltételként szerepel, hogy heti 5 napot legalább a nagy csapatnál készülhessen, ám a fejlődése érdekében lehet, hogy érdemes lenne átgondolni mindezt. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 8., szerda 7:58
HozzászólásSzerző: terry76 » 2015. április 7., kedd 22:40
A rúgott gólok és gólpasszok nem igazolják.rengeteg meló van benne.wZoLee7 írta:Elég hogy Isco-t átnevelték...Jamest nagy hiba lenne erőltetni. Messze nem képes annyit melózni mint Isco. Passzok ülnek, de ő nem tudja úgy kihozni a labdát 3 ember között ahogy Isco vagy Modric
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 7., kedd 22:26
Ezt most már én is képzelem. A két (már ha kettő) szélső védő igazolása is ezt engedi következtetni. Pogbával 433-at kellene nyomatni...vagy 352-t, de mindenképp Isco szívná meg.Becksy23 írta:Én 4-4-2-ben képzelem el a csapatot, ebben lehetne forgatni a Verratti-Modric-Kroos hármast. Pogba-nak viszont nem nagyon látom a helyét 4-4-2-ben, középre nem elég fegyelmezett (és buta), szélre meg kerüljön szélső/támadókp. Ha pedig az ellenfél ívelget akkor:
1: hülyére verjük őket ilyen középpályával
2: nem a kp-k, hanem a belső védők vívják a fejpárbajokat az ellenfél centerével (akire ívelnek).
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. április 7., kedd 22:07
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 7., kedd 22:01
Én 4-4-2-ben képzelem el a csapatot, ebben lehetne forgatni a Verratti-Modric-Kroos hármast. Pogba-nak viszont nem nagyon látom a helyét 4-4-2-ben, középre nem elég fegyelmezett (és buta), szélre meg kerüljön szélső/támadókp. Ha pedig az ellenfél ívelget akkor:numberone1 írta:Szerintem(szubjektiv velemenyem) ez sem teljesen igaz. Egy tokeletes kozeppalyan meg kell talalni az egyensulyt, ami egy magas jatek inteligenciaju jo fizikummal(Kroos), 2 osztonos mozgekony es jo jatekinteligaciaju(Modric(Veratti),Isco) es egy kivallo fizikumu jo jatekinteligenciaval es osztonnel(Pogba,Toure,Essien, Matuidi v hasonlo). Nem kell egyik tipusbol sem harom, mert elviszik a kozeppalyatol azokat a tulajdonsagokat amik fontosak lehetnek egy mas tipusutol.Becksy23 írta: Ezt a hozzászólást valahogy nem tudom hova tenniEgyrészt Kroos-t nem nevezném törpének, másrészt ha van poszt ahol nem számít a magasság, az pont a középső középpályás. Gyakorlatilag semmilyen fejpárbajban nem vesznek részt (kivéve Stoke City és társai, de még ott se nagyon). Egy belső középpályás legyen okos, labdabiztos, technikás, kombinatív, kellően harcos, jó helyezkedéssel, remek erőnléttel és kimagasló játékintelligenciával.
Nekem személy szerint a jelenlegi kínálatból 4 játékos felel meg ezeknek. A legjobb (Modric) itt van, akárcsak Kroos, aki szintén tagja a négyesnek. A maradék kettő Verratti és Fabregas, utóbbi megszerezhetetlen, és a múltja miatt nem is kell. Előbbit tárt karokkal váromIniesta említhető meg még ebben a "listában", de ő jelentős leépülésen megy keresztül.
Szerk: Gündogan lehetett volna még nagyon top, de nekem ugy tűnik még nem talált vissza a "helyes útra", nem mutatja azt mint sérülés előtt. Le kéne szokni a kebabról.
Egy kp is sokat fejelhet egy meccsen, lehet ellenfel taktikaja, h ivelget fel es akar dontonek is bizonyulhat.
Nalam a tokeletes kp igy nezne ki:
Modric-Kroos-Pogba
--------Isco-----------
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. április 7., kedd 21:47
Mi értelme lenne egy szélső hátvédet/középpályást hozni egy középső védő helyett? Fuck logic...Az AS szerint, ha Varane távozik a nyár folyamán, akkor a helyét Matteo Darmian, az olaszok fiatal tehetsége veheti át, aki remekel Torinoban. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 12:38
Végleg, lejár a szerződése a nyáron.morientes írta:Ez most kölcsön vagy végleges?Realista24 írta:Bueno menni ingyen Portóba...elég korrekt szezont hozott le idén, tavaly sem volt túl rossz, lehet elfért volna nálunk a padon, ha már saját nevelés.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 7., kedd 12:37
Ez most kölcsön vagy végleges?Realista24 írta:Bueno menni ingyen Portóba...elég korrekt szezont hozott le idén, tavaly sem volt túl rossz, lehet elfért volna nálunk a padon, ha már saját nevelés.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem