Ez ma nem megy nekünkwxyz írta:Értem, akkor kicsit félreértettem amit írtál

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 12:22
Ez ma nem megy nekünkwxyz írta:Értem, akkor kicsit félreértettem amit írtál
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 7., kedd 12:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 7., kedd 12:08
Azért kezdetek már túlzásokba esni ezekkel.Realista24 írta:Az ilyen játékosoknak színezni kell a játékot, csinálni a finomságokat, leültetni az embert a tv elé. Ő tízes, ennek megfelelően is játszik szerintem, vannak gólok, sok gólpassz, kulcspassz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 7., kedd 12:04
Sokkal jobb volt középen és a Lilleben sem volt állandóan balszélső. Talán Mata miatt került ki a bal szélre. Amúgy nem mondtam rá, hogy nímand. Jobb volt középen, több volt a lehetősége középen, mint a szélről befelé indulva...BBeno írta:Hazard ott lett elcseszve???? Mar is is szerepelt az emberunk vagy mi?
Eleve hol volt kozepen? Mar a lilleben is balszelso volt. Es ott tort be a koztudatba tehat akkor megsem lehet olyan nimand balszelen.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 7., kedd 12:01
Mounál a tkp védekezésnél betolja magát a két belső középpályás közé,viszont Hazard utál védekezni,erre van neki ugye Oscar.Kerlon írta:Hazard ott lett elcseszve, hogy kirakták a szélre. Középen sokkal hatékonyabb volt, nem értem minek kellett belőle szélsőt nevelni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 7., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 7., kedd 11:55
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 7., kedd 11:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 11:48
miro írta:Realista24 írta: Nem is kell sok gól egy ilyen kaliberű játékosnak. Nálunk is mindenki csöpög Iscótól, pedig nem egy gólvágó.
De nem egy poszt Iscoval,nálam Ő a régi CR poszt,baloldalról indul,befelé cselez,az első hármasba játszik,azért ott illik odaérni,Isco sokkal mélyebben futballozik.
Jó, akkor ha első hármashoz tesszük szigorúan, akkor legyen összehasonlítva Benzemával. Az ilyen játékosoknak színezni kell a játékot, csinálni a finomságokat, leültetni az embert a tv elé. Ő tízes, ennek megfelelően is játszik szerintem, vannak gólok, sok gólpassz, kulcspassz.egy középpályást hasonlítasz össze egy támadóval
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 7., kedd 11:46
egy középpályást hasonlítasz össze egy támadóvalRealista24 írta:Nem is kell sok gól egy ilyen kaliberű játékosnak. Nálunk is mindenki csöpög Iscótól, pedig nem egy gólvágó.de nem ér oda,nincs sok gólja,azzal lenne szerintem extra.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 7., kedd 11:44
De nem egy poszt Iscoval,nálam Ő a régi CR poszt,baloldalról indul,befelé cselez,az első hármasba játszik,azért ott illik odaérni,Isco sokkal mélyebben futballozik.Realista24 írta: Nem is kell sok gól egy ilyen kaliberű játékosnak. Nálunk is mindenki csöpög Iscótól, pedig nem egy gólvágó.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 7., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 11:40
Nem is kell sok gól egy ilyen kaliberű játékosnak. Nálunk is mindenki csöpög Iscótól, pedig nem egy gólvágó.de nem ér oda,nincs sok gólja,azzal lenne szerintem extra.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 7., kedd 11:37
Nekem is van pár Chelsea-s ismerősöm és tényleg hanyatt vannak baszva tőle,de szerintem azért nem olyan nagy extra,driblibe parádé,kis területen nagyon ügyes,gyors,jól vált iramot és ütemet,de nem ér oda,nincs sok gólja,azzal lenne szerintem extra.BBeno írta:
Kerdezz meg 10 chelseast es hamar rajossz hogy ő az
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 7., kedd 11:34
Kerdezz meg 10 chelseast es hamar rajossz hogy ő azEnrique írta:Hazardnál már szerintem az is kérdéses, hogy a saját csapatában ő-e a legjobb, legkevésbé nélkülözhető, játékra legnagyobb befolyással bíró játékos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 11:18
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. április 7., kedd 11:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 7., kedd 11:14
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. április 7., kedd 11:06
Múltkor még egy gyengébb kiadású CR volt.hehe írta:azért nem túl nagy eresztés az a házár, egy gyengébb kiadású alexis sanchez a gyerek.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem