Fenét.Kerlon írta:Balet is vihetnék akkor már
Bélt cseréljük 'Ázárra + kis pénzre.

Amúgy én kajak bepróbálnám Perez helyében, ha De Gea üzletbe nem tudnánk bevonni.

De ő nem így gondolkozik.

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 8., szerda 13:23
Fenét.Kerlon írta:Balet is vihetnék akkor már
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 8., szerda 13:19
Iscoval, Marceloval butíthatnának a bal oldalon... A jobb oldal meg évente kétszer látna labdát is.ziro4vr írta:Amennyiért el tudnánk hozni, azért lenne ott nyomás a gólokat tekintve is.CS0ki írta:Én bírnám, ha nálunk lenne. Nem azért mert ő aztűán új szintre helyezi a madridot, hanem mert neki szerintem jóll állna a nem kiemelt, de húzóember szerep. Aki jó egy az egyben (ebben vannak azért gondjaink), a passzjátéka elég fasza. Visziont nem lő annyi gólt, de nálunk ebben nem is lenne annyira nyomás rajta.
Igazából lényegtelen, mert marad úgyis a chelsea-ben. De nem lőttünk volna vele mellé, ha leigazoljuk, amikor eljött a Lille-ből. De máshogy alakult a dolog.
A védelem megbontós részt mondjuk adom, ott vannak hiányosságaink.
Balet is vihetnék akkor már. Meg Coentraot is, bár szerintem ő tényleg jó játékos.Realista24 írta:Arsenal erősítésre készül.
Arbeloa
Higuaín
Khedira
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 13:18
Ne khödösíts, mire gondolsz? :Đnmate írta:Még elvinnék DM-t és újra összeállhatna a csodakvartett.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 8., szerda 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 13:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 8., szerda 12:12
Mondjuk szoktam figyelni,mikor megindul.Hihetetlen mennyi teret hagynak neki az angol védők,sokszor méterekre,de még onnan is hátrálnak,nagyon úri ember módjára bánnak vele,ő meg lendületből viheti...A védelem megbontós részt mondjuk adom, ott vannak hiányosságaink.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 7., kedd 22:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 7., kedd 14:23
Amennyiért el tudnánk hozni, azért lenne ott nyomás a gólokat tekintve is.CS0ki írta:Én bírnám, ha nálunk lenne. Nem azért mert ő aztűán új szintre helyezi a madridot, hanem mert neki szerintem jóll állna a nem kiemelt, de húzóember szerep. Aki jó egy az egyben (ebben vannak azért gondjaink), a passzjátéka elég fasza. Visziont nem lő annyi gólt, de nálunk ebben nem is lenne annyira nyomás rajta.
Igazából lényegtelen, mert marad úgyis a chelsea-ben. De nem lőttünk volna vele mellé, ha leigazoljuk, amikor eljött a Lille-ből. De máshogy alakult a dolog.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 7., kedd 14:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 7., kedd 12:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 12:22
Ez ma nem megy nekünkwxyz írta:Értem, akkor kicsit félreértettem amit írtál
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 7., kedd 12:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 7., kedd 12:08
Azért kezdetek már túlzásokba esni ezekkel.Realista24 írta:Az ilyen játékosoknak színezni kell a játékot, csinálni a finomságokat, leültetni az embert a tv elé. Ő tízes, ennek megfelelően is játszik szerintem, vannak gólok, sok gólpassz, kulcspassz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 7., kedd 12:04
Sokkal jobb volt középen és a Lilleben sem volt állandóan balszélső. Talán Mata miatt került ki a bal szélre. Amúgy nem mondtam rá, hogy nímand. Jobb volt középen, több volt a lehetősége középen, mint a szélről befelé indulva...BBeno írta:Hazard ott lett elcseszve???? Mar is is szerepelt az emberunk vagy mi?
Eleve hol volt kozepen? Mar a lilleben is balszelso volt. Es ott tort be a koztudatba tehat akkor megsem lehet olyan nimand balszelen.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 7., kedd 12:01
Mounál a tkp védekezésnél betolja magát a két belső középpályás közé,viszont Hazard utál védekezni,erre van neki ugye Oscar.Kerlon írta:Hazard ott lett elcseszve, hogy kirakták a szélre. Középen sokkal hatékonyabb volt, nem értem minek kellett belőle szélsőt nevelni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 7., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 7., kedd 11:55
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 7., kedd 11:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 11:48
miro írta:Realista24 írta: Nem is kell sok gól egy ilyen kaliberű játékosnak. Nálunk is mindenki csöpög Iscótól, pedig nem egy gólvágó.
De nem egy poszt Iscoval,nálam Ő a régi CR poszt,baloldalról indul,befelé cselez,az első hármasba játszik,azért ott illik odaérni,Isco sokkal mélyebben futballozik.
Jó, akkor ha első hármashoz tesszük szigorúan, akkor legyen összehasonlítva Benzemával. Az ilyen játékosoknak színezni kell a játékot, csinálni a finomságokat, leültetni az embert a tv elé. Ő tízes, ennek megfelelően is játszik szerintem, vannak gólok, sok gólpassz, kulcspassz.egy középpályást hasonlítasz össze egy támadóval
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem