Próbáltam olyan hátteret beállítani ahol kicsit jobban látszik. De nem igazán tudom úgy fotózni hogy látszódjon rendesen. De ezen a képen talán valamennyire látod. Bal oldalt ha figyeled akkor látod. Megy fölfelé aztán jobbra majd a képernyő jobb oldalán le felé de az nincs rajta mert az már tényleg olyan halványan látszik nem fotóztam le. Amúgy jah elvileg nem kéne hogy legyen köze hozzá. De amíg nem kentem rá nem volt ilyen.dannen írta:nem nagyon értem, egy kép jól jönne rólahamesz írta:Újra pasztáztam a procit mert az előző már rá volt száradva nem ért már semmit. Lakcím kártyával óvatosan lekapartam aztán nyomtam a közepére egy kicsit elkentem vékonyan.(a széléig nem kentem ki teljesen csak középtájon) viszont mikor bekapcsolom a gépet a monitoron halványan látszik bal oldalt, ahogy szét kentem. Ez hogy lehetséges? Tuti ez miatt van valami, mert mielőtt szétszedtem nem volt ilyen.ami a monitorodon jelenik meg az nagy részben a videokártyádtól függ, meg persze a monitortól, szóval elsőre elég furcsa jelenség
![]()

http://kepfeltoltes.hu/150415/ez_www.ke ... es.hu_.jpg