OFF
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: OFF
van valakinek ötlete arra, hogy én csináltam valamit 2010-es Wordben MathType használatával, és egy másik személy 2013-asban akarja azt használni, az mit csináljon vele, hogy működjön is?
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Ha vízálló óra akkor problémás lehet, nekem a harmadik óráshoz kellett bevinnem mire elvállalták garanciával, hogy továbbra is vízálló marad. Ha nem az, akkor egy idomított majom is kicseréli.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Órásfüggő, csak az illetékes tud hasznosat mondani, aki ezzel foglalkozik. Két különböző helyen, két különböző órás nem dolgozik ugyanannyiért és ugyanúgy.pátkán írta:
de mivel csak holnap tud óráshoz menni, és itt lehet h valakinek volt már ilyen problémája, lehet még MA "előrébb lesz"..

Szerintem. De lehet, hogy velem van a baj, hogy nem kérdezősködök ilyenről, hanem megvárom a napot, amikor cselekedhetek.

de mivel csak holnap tud óráshoz menni, és itt lehet h valakinek volt már ilyen problémája, lehet még MA "előrébb lesz"..L.Miki írta:Beviszed egy óráshoz és felvilágosít, hogy lehet-e cserélni, és ha igen, mennyiért. Aztán máris előrébb vagy, minthogy tőlünk kérdezed.volt írta:karóra üvegét ki lehet cseréltetni? és mennyiért?
Tegnap elég csúnyán berúgtam és az órám bánta sajnos.
joabulicsak
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Beviszed egy óráshoz és felvilágosít, hogy lehet-e cserélni, és ha igen, mennyiért. Aztán máris előrébb vagy, minthogy tőlünk kérdezed.volt írta:karóra üvegét ki lehet cseréltetni? és mennyiért?
Tegnap elég csúnyán berúgtam és az órám bánta sajnos.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
majd megjelennek a könyvtárak melletti sötét sarkokon a könyvdílerek, akik gyerekeknek adnak olyan könyveket amit amúgy nem kölcsönözhetnének ki

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
http://nol.hu/kultura/gyermek-kezebe-nem-valo-1525701
szerintem el kéne égetni minden olyan balliberális homoszexuális drogos lószart mai gondolkodásra késztetné az embereket.
szerintem el kéne égetni minden olyan balliberális homoszexuális drogos lószart mai gondolkodásra késztetné az embereket.
- realmadridfan
Próbáld ki az acestreamet. Livefootballol.com-on minden meccsünkről van acestreames sky sports stream színvonalas angol kommentátorokkal. 1750-2000 kbps körül vannak, nem is késik perceket, mint a sopcast sokszor.szilamer írta:Valaki nem tudja, hogy mért nem emgy egy sopcast csatorna sem? Illetve inkább azt, hogy hol tudnék olyn jó minőségbe meccset nézni mint régebb sopcasten? Sajnos nekem se Digi tv-m se sport tv-m nincs. Idén kb mg normális minőségben meccset enm néztem a bl meccseken kívűl.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kezdem lassan minden hitemet elveszíteni az emberiségben hát ez azért embertelen mértéke a butaságnak... Nem nincs ilyenmiro írta:http://kepfeltoltes.hu/150403/751436070 ... es.hu_.jpg
Nem tudom hogy itt van-e köztünk,de ez nagyon kemény..![]()
![]()

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Utólag már vannak dolgok amiken változtatnék, de akkor az eddigi adatok mennének a kukába...ez vanAnyaka írta:A kilencedik kérdésnél nem sok lehetőséget adsz.
Márka-megszokás-reklám kb. ugyanazt fedi le.Minőség, megbízhatóság esetleg?

Igen, de így teljes a kép: munkajog portálBéla írta:Hali
Valaki jártas munkajogban. Próbaidőn vagyok papíron, kedden tervezem hogy felmondok. Jól tudom hogy nem kell semmit indokolnom illetve nincs felmondási idő sem. Ja és elég ha email-en küldöm el a felmondásom vagy személyesen kell elküldenem a Hr-es picsát az anyjába. Kicsit zokon vettem hogy ma reggel felhívott hogy hétfőn menjek be este 9re éjszakázni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Hali
Valaki jártas munkajogban. Próbaidőn vagyok papíron, kedden tervezem hogy felmondok. Jól tudom hogy nem kell semmit indokolnom illetve nincs felmondási idő sem. Ja és elég ha email-en küldöm el a felmondásom vagy személyesen kell elküldenem a Hr-es picsát az anyjába. Kicsit zokon vettem hogy ma reggel felhívott hogy hétfőn menjek be este 9re éjszakázni.
2013.05.28
11.45
11.45
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
megvolt nekem is, sok sikert !

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
done. amúgy fb-n vannak ilyen kitöltésekre szakosodott csoportok
csak be kell lépni bedobod a formot és csomóan rákattannak.
csak akkor csináld ha nagyon nincs meg a létszám. kitudja mennyire veszik komolyan. bár elvileg azért csinálták a csoportot mert ők ezeket szívesen töltögetik.

csak akkor csináld ha nagyon nincs meg a létszám. kitudja mennyire veszik komolyan. bár elvileg azért csinálták a csoportot mert ők ezeket szívesen töltögetik.