Én rámentem most, és működött, meg is rendelte, commit to buy után jön majd a pay now gomb, azt nem próbáltam ki, le is mondtam a rendelést.

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 7., kedd 18:07
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 7., kedd 17:40
Erre lenne kérdésem,rámegyek hogy buy it now utána hogy commit to buy és azt írja ki hogy:Anyaka írta:Ez licitálós hirdetés, nem fix áras. Lassan le is jár. Ha meg nem az lenne, akkor van buyer protection paypal-on. Amúgy is azzal kell fizetni.
Persze nem a tízezer forintost kell megvenni.
60-ért ingyen kiviszik:
http://www.ebay.com/itm/Lenovo-S850-3G- ... 2edacec033
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. április 7., kedd 8:42
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 6., hétfő 21:53
Köszönöm,ez tetszik! Szerintem meg is rendelem!Anyaka írta:Ez licitálós hirdetés, nem fix áras. Lassan le is jár. Ha meg nem az lenne, akkor van buyer protection paypal-on. Amúgy is azzal kell fizetni.
Persze nem a tízezer forintost kell megvenni.
60-ért ingyen kiviszik:
http://www.ebay.com/itm/Lenovo-S850-3G- ... 2edacec033
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 6., hétfő 21:41
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 6., hétfő 21:18
Néztem de ilyen 30-40 ezer,nem erős ez így kicsit?(Boltba pedig 70)Anyaka írta:Nő piros körmökkel, mint teszt?![]()
A telefont meg ebay-ről, amazon-ról be lehet szerezni.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 6., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. április 6., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 6., hétfő 20:41
a régit már nem találtam meg de találtam egy újat igaz ez nem mondja hogy ha vége az akksinak akkor kuka a telefon. Csak annyit hogy nem cserélhető az akkumulátora. 9:17-től.Mutass ilyen videót.![]()
Az "unibody" telefont is valahol össze kell illeszteni a kijelzővel. Kézzel szétszedhető, még régen a saját OneX-em is én javítgattam.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 6., hétfő 20:33
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 6., hétfő 20:32
hamesz írta:akkor sorry. Anno még youtube néztem ilyen bemutató/teszt videókat róla és ott mondta a csávó, hogy tönkre megy az akksi akkor mehet a teló is a kukába. :ĐEl Maestro írta:már hogy a fenébe ne lehetne benne akksit cserélni? Az enyém is beépített és volt már akksi csere benne.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 6., hétfő 20:14
akkor sorry. Anno még youtube néztem ilyen bemutató/teszt videókat róla és ott mondta a csávó, hogy tönkre megy az akksi akkor mehet a teló is a kukába. :ĐEl Maestro írta:már hogy a fenébe ne lehetne benne akksit cserélni? Az enyém is beépített és volt már akksi csere benne.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. április 6., hétfő 20:12
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 6., hétfő 20:10
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 6., hétfő 20:08
Sose volt még olyan telóm, de gondolom, hogy valami reset gomb van rajta. De én azokban akkor se bízok. + ha tönkremegy az akksi akkor vége is mert nem cserélhető. Nekem azok a fajták nem jönnek be, de ez csak az én véleményem. Egyébként megnéztem a véleményeket megint a telefonról és elég jókat írnak róla.Ugye nem gondolod, hogy a beépített akkumulátoros telefonoknál fagyás esetén meg kell várni míg lemerül?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 6., hétfő 20:01
Ugye nem gondolod, hogy a beépített akkumulátoros telefonoknál fagyás esetén meg kell várni míg lemerül?hamesz írta:Ha jól emlékszem régebben én is ezt nézegettem és ha nem tévedek azért nem választottam ezt, mert nem levehető a hátulja szóval ha lefagy az akksit nem tudtam volna ki meg berakni. De nem esküdök meg rá, hogy ez volt az. De ha van időd akkor nézz utána szerintem.miro írta:Srácok,akarok Ausztriába telefont rendelni (dual sim miatt),tud valaki olyan oldalt ahol kihozzák ide is,vagy esetleg külföldit?![]()
Amúgy Lenovo S850-re esett a választásom.
Esetleg ha valami vélemény,tapasztalat,akkor azt megköszönöm.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 6., hétfő 19:53
Ha jól emlékszem régebben én is ezt nézegettem és ha nem tévedek azért nem választottam ezt, mert nem levehető a hátulja szóval ha lefagy az akksit nem tudtam volna ki meg berakni. De nem esküdök meg rá, hogy ez volt az. De ha van időd akkor nézz utána szerintem.miro írta:Srácok,akarok Ausztriába telefont rendelni (dual sim miatt),tud valaki olyan oldalt ahol kihozzák ide is,vagy esetleg külföldit?![]()
Amúgy Lenovo S850-re esett a választásom.
Esetleg ha valami vélemény,tapasztalat,akkor azt megköszönöm.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 6., hétfő 19:43
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 6., hétfő 16:16
tárgytalan... találtam egy leírást róla végre.hamesz írta:Találtam nvidia kártyákra valami programot(?) Frame Capture Analysis Tool(FCAT). Az nvidia csinálta elvileg, hogy simábban fusson a játék ne legyenek mikrolaggok stb... Legalábbis nekem haverom ezt mondta. A gond, hogy egyikünk se tudja, hogy mit kell vele csinálni.leszedtem, de semmi telepítő fájl nincsen. Csak dll meg egyéb kiterjesztésű fájlok.
http://www.geforce.co.uk/hardware/technology/fcat
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 6., hétfő 15:52
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem