Galacticos írta:inkább a mi mezünk állt neki szarul.niden6 írta:Nem áll neki rosszul az Arsenal mez.

csak vigyék már könyörgöm!
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 20., csütörtök 19:43
Galacticos írta:inkább a mi mezünk állt neki szarul.niden6 írta:Nem áll neki rosszul az Arsenal mez.
HozzászólásSzerző: czier » 2013. június 20., csütörtök 19:41
Matt009 írta:Azt nem értem, miért nem próbálkoznak be Heynckesnél? Oké, hogy az öreg lenyilatkozta, hogy pihen 1 évet, de meg lehetne őt győzni...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 20., csütörtök 19:36
Igen velem dumáltál erről. Az év vicce lesz, ha Mancinié lesz végül a pad. Nagyon fogom sajnálni a PSG-t, mert akkor nagyon megszívattuk őket. Most kezdem kicsit értékelni Ancelotti érkezését, mert bár én nem vagyok odáig érte, de a Mancini képviselte vonalnál bőven jobb. És lám sok nagy/ígéretes edző nem volt megszerezhető.CS0ki írta:Erről beszéltem itt valakivel pár napja (talán Matt?Pedig remek keretük van, pénz van igazolásokra, rengeteg pénzt adnak az edzőnek is, szóval nem értem..) Nekünk azért nincs edzőnk, mert Ancelottira várunk. A PSG viszont már körbejárt európában, tett pár ajánlatot, aztán mindenki beintett nekik a hírek szerint.
Azért Khedirán jobban festene a Barca mezNem áll neki rosszul az Arsenal mez.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 20., csütörtök 19:34
inkább a mi mezünk állt neki szarul.niden6 írta:Nem áll neki rosszul az Arsenal mez.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 20., csütörtök 19:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 20., csütörtök 19:15
Látod ez igaz.Csak ugye a francia meg a brazil ügynökök erőltetik üzleti szempontból,nyilván azokat a játékodokat is,akik nem az a minőség...numberone1 írta:A vilag foci minosege esett vissza nem csak francia v a brazil. De meg mindig ezekben a bajnoksagokban van esely gyemantokra lelni.morientes írta: Persze...nem is a te véleményed próbálom szétszedni.Csak arra kivántam rávilágítani,hogy sokaknak(és nem neked)van egy olyan sztereotipiaja,hogy ha valaki francia feka vkp,az csak jó lehet.De nem.Ezt mindketten tudjuk.Ez kicsit olyan mint a brazil efektus.Ha valaki brazil,az űberplaya.De ez sem igaz.Sok jó játékost nevel ki mind a francia,mind a brazil foci,csak az a baj,hogy a minőségi szinvonal mintha esett volna az utóbbi években...
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 20., csütörtök 19:13
Na ez egy nagyon érdekes kérdés. Sokat gondolkodtam már rajta magam is, hogy a foci minősége vajon visszafejlődött, vagy egyszerűen csak megváltozott. Régen azért mindig több kortárs világsztár volt, igazi legendák, amiknek köszönhetően elképzelhetetlen volt, hogy valaki 3-4-5(?) alkalommal egymás után aranylabdát nyerjen. Most viszont csak két ilyen emberünk van, CR és ugye Messi.numberone1 írta:A vilag foci minosege esett vissza nem csak francia v a brazil. De meg mindig ezekben a bajnoksagokban van esely gyemantokra lelni.morientes írta: Persze...nem is a te véleményed próbálom szétszedni.Csak arra kivántam rávilágítani,hogy sokaknak(és nem neked)van egy olyan sztereotipiaja,hogy ha valaki francia feka vkp,az csak jó lehet.De nem.Ezt mindketten tudjuk.Ez kicsit olyan mint a brazil efektus.Ha valaki brazil,az űberplaya.De ez sem igaz.Sok jó játékost nevel ki mind a francia,mind a brazil foci,csak az a baj,hogy a minőségi szinvonal mintha esett volna az utóbbi években...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 20., csütörtök 19:10
Pont ezt akartam irni, 1 evre senki nem ir ala. legalabbis nem olyan akinek van neve. A sajto mar megszelloztette Wengert jovore erkezhet oda, ezek utan ne is varjanak oda neves edzot. Talan egy egy Grant forma mint a cselzinel esetleg kitudnak majd nevezni.mohaola írta:
Nagyon meg vannak állva a hírek de nem csak velünk kapcsolatban. A teljes átigazolási piac stagnál.
Véleményem szerint azért intenek be nekik mert csak 1 évre keresnek edzőt, a hírek legalábbis erről szólnak, mivel jövőre Wengert szeretnék edzőnek.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 20., csütörtök 19:04
A vilag foci minosege esett vissza nem csak francia v a brazil. De meg mindig ezekben a bajnoksagokban van esely gyemantokra lelni.morientes írta: Persze...nem is a te véleményed próbálom szétszedni.Csak arra kivántam rávilágítani,hogy sokaknak(és nem neked)van egy olyan sztereotipiaja,hogy ha valaki francia feka vkp,az csak jó lehet.De nem.Ezt mindketten tudjuk.Ez kicsit olyan mint a brazil efektus.Ha valaki brazil,az űberplaya.De ez sem igaz.Sok jó játékost nevel ki mind a francia,mind a brazil foci,csak az a baj,hogy a minőségi szinvonal mintha esett volna az utóbbi években...
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 20., csütörtök 18:58
Véleményem szerint azért intenek be nekik mert csak 1 évre keresnek edzőt, a hírek legalábbis erről szólnak, mivel jövőre Wengert szeretnék edzőnek.Anthony írta:Pedig remek keretük van, pénz van igazolásokra, rengeteg pénzt adnak az edzőnek is, szóval nem értem..mohaola írta:A hírek szerint a PSG bepróbálkozott Rijkaard-nál is, aki szintén 'nem' el válaszolt, most Manchini-nél próbálkoznak, lassan nem lesz edző aki elvállalná őket.
Nagyon meg vannak állva a hírek de nem csak velünk kapcsolatban. A teljes átigazolási piac stagnál.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 20., csütörtök 18:56
Erről beszéltem itt valakivel pár napja (talán Matt?Pedig remek keretük van, pénz van igazolásokra, rengeteg pénzt adnak az edzőnek is, szóval nem értem..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 20., csütörtök 18:51
Pedig remek keretük van, pénz van igazolásokra, rengeteg pénzt adnak az edzőnek is, szóval nem értem..mohaola írta:A hírek szerint a PSG bepróbálkozott Rijkaard-nál is, aki szintén 'nem' el válaszolt, most Manchini-nél próbálkoznak, lassan nem lesz edző aki elvállalná őket.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 20., csütörtök 18:49
Persze...nem is a te véleményed próbálom szétszedni.Csak arra kivántam rávilágítani,hogy sokaknak(és nem neked)van egy olyan sztereotipiaja,hogy ha valaki francia feka vkp,az csak jó lehet.De nem.Ezt mindketten tudjuk.Ez kicsit olyan mint a brazil efektus.Ha valaki brazil,az űberplaya.De ez sem igaz.Sok jó játékost nevel ki mind a francia,mind a brazil foci,csak az a baj,hogy a minőségi szinvonal mintha esett volna az utóbbi években...Morientes draga baratom.... Nem a kepessegekrol volt szo. Azt senki nem rudhatja milyen szintu jatekos valhat beloluk. The azt irtad, nagy az egojuk és mindenbe beleszarnak. Erre reagaltam, és felsoroltam az ujhullamot kepviselokbol parat. Egyiknel sem hallani viselkedesi gondokat, mindegyik oda teszi magat. Hozza allasban eddig nem tudnek olyan feka vkp-t mondani(ismetlem nem tudasban) aki az altalad emlitett "nagy ego, beleszarok magatartast" tanusit (M'Vilan kivul). Mondhatnam Lasst is, de a palyan mindig oda tette magat. Nezd vissza mi az amit megfogaaztal. Arra irtam amit, magatartasrol volt szo nem kepessegekrol. Az utobbi mas teszta, jo ha 20 jatekosbol lesz egy Yaya v Essien, de probalkozni lehet 5-10 millios befektetesek meg nem vagja foldhoz a csapatot.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 20., csütörtök 18:46
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 20., csütörtök 18:36
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 20., csütörtök 18:24
Csak én nem látok Higuban semmit?Ráadásul nemcsak az Arsenal és a Juventus van a képben, öt-hat csapat is érdeklődik a játékos iránt
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 20., csütörtök 18:12
Morientes draga baratom.... Nem a kepessegekrol volt szo. Azt senki nem rudhatja milyen szintu jatekos valhat beloluk. The azt irtad, nagy az egojuk és mindenbe beleszarnak. Erre reagaltam, és felsoroltam az ujhullamot kepviselokbol parat. Egyiknel sem hallani viselkedesi gondokat, mindegyik oda teszi magat. Hozza allasban eddig nem tudnek olyan feka vkp-t mondani(ismetlem nem tudasban) aki az altalad emlitett "nagy ego, beleszarok magatartast" tanusit (M'Vilan kivul). Mondhatnam Lasst is, de a palyan mindig oda tette magat. Nezd vissza mi az amit megfogaaztal. Arra irtam amit, magatartasrol volt szo nem kepessegekrol. Az utobbi mas teszta, jo ha 20 jatekosbol lesz egy Yaya v Essien, de probalkozni lehet 5-10 millios befektetesek meg nem vagja foldhoz a csapatot.morientes írta: Na először is....kicsit elfogult vagy number,a gallokkak,de egyáltalán nem szűklátókörű...tehát ne vedd személyeskedésnek kérlek...én is elfogult vagyok velük kicsit,de egész másfajta előjellel persze...na ennyit az off kategóriából...
On:Kondogbi,aki nézte a sevillaba,láthatta mennyi nyögvelnyelős meccse volt szenvedett,sok hibával,elpattogott tőle a labda...
Fofana egy nem túl erős bajnokság,nem túl èlcsapatában játszik,lehet még belőle valami persze,de egyenlőre nem bizonyított semmit...
A newcastle france garnitúrájáról ne is beszèljünk,egész szezonba mintha a válogatottat láttam volna csìkosba....(Riberyn még előfordulhat ez a fajta összeállítás)
De ami a legfontosabb:maguknak a framcia szurkolóknak is elegük van a sok nagyképű okostóniból....
Nemtom tudjátok e,hogy franciaorszàgban ügynökök,vagy azok emberei vadasszák a tehetségeket,maeseilles kikötőjében,párizs külvárosaiban,vagy lyon utcáin éppen...na most ha valamelyik befut,akkor nem tud mihezkezdeni a hirtelen ràszakadt jóléttel(sose volt előtte semmilye se)aztán kinyílik a csipa,ferrari kell,fürdőskurva kell,meg anyàmkínnya kell,csak éppen edzeni nem akar egyik se,elfogadni a jótanácsot nem akarja egyik se,minden fontodabb lesz hirtelen mint a foci....s mikor ejtik,mert szar,még ő van felháborodva...
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 20., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 20., csütörtök 18:04
Szerintem főképp Pellegrini miatt.Mi miatt?
Ez kicsit hirtelen olyan volt, mintha valamelyiküknek a faterja lenne, és belement volna az esküvőbe.Ancelotti áldását adta Moratára és Jesére
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 20., csütörtök 18:03
Ha Balet sikerül leigazolni,akkor abba már Isco nem igazán fér bele.Ha nem,akkor sanszos hogy Isco itt köt ki.Nem egy poszt persze,de csak a jobb oldalon van hely...Galacticos írta:a helyében én is a cityt választanám.
de még szerintem ez nem lefutott. valahogy úgy érzem nálunk fog kikötni.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem