Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 20., csütörtök 19:43

Galacticos írta:
inkább a mi mezünk állt neki szarul.
:D

csak vigyék már könyörgöm!
Kép
Kép
Kép

czier

HozzászólásSzerző: czier » 2013. június 20., csütörtök 19:41

Matt009 írta:Azt nem értem, miért nem próbálkoznak be Heynckesnél? Oké, hogy az öreg lenyilatkozta, hogy pihen 1 évet, de meg lehetne őt győzni...

Azota mar bejelentette, h visszavonul.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 20., csütörtök 19:36

CS0ki írta:
Pedig remek keretük van, pénz van igazolásokra, rengeteg pénzt adnak az edzőnek is, szóval nem értem..
Erről beszéltem itt valakivel pár napja (talán Matt? :hmmm: ) Nekünk azért nincs edzőnk, mert Ancelottira várunk. A PSG viszont már körbejárt európában, tett pár ajánlatot, aztán mindenki beintett nekik a hírek szerint.
Igen velem dumáltál erről. Az év vicce lesz, ha Mancinié lesz végül a pad. Nagyon fogom sajnálni a PSG-t, mert akkor nagyon megszívattuk őket. Most kezdem kicsit értékelni Ancelotti érkezését, mert bár én nem vagyok odáig érte, de a Mancini képviselte vonalnál bőven jobb. És lám sok nagy/ígéretes edző nem volt megszerezhető.

Azt nem értem, miért nem próbálkoznak be Heynckesnél? Oké, hogy az öreg lenyilatkozta, hogy pihen 1 évet, de meg lehetne őt győzni...
Nem áll neki rosszul az Arsenal mez.
Azért Khedirán jobban festene a Barca mez :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 20., csütörtök 19:34

inkább a mi mezünk állt neki szarul.

niden6
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 20., csütörtök 19:21

Nem áll neki rosszul az Arsenal mez.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 20., csütörtök 19:15

numberone1 írta:
morientes írta: Persze...nem is a te véleményed próbálom szétszedni.Csak arra kivántam rávilágítani,hogy sokaknak(és nem neked)van egy olyan sztereotipiaja,hogy ha valaki francia feka vkp,az csak jó lehet.De nem.Ezt mindketten tudjuk.Ez kicsit olyan mint a brazil efektus.Ha valaki brazil,az űberplaya.De ez sem igaz.Sok jó játékost nevel ki mind a francia,mind a brazil foci,csak az a baj,hogy a minőségi szinvonal mintha esett volna az utóbbi években...
A vilag foci minosege esett vissza nem csak francia v a brazil. De meg mindig ezekben a bajnoksagokban van esely gyemantokra lelni.
Látod ez igaz.Csak ugye a francia meg a brazil ügynökök erőltetik üzleti szempontból,nyilván azokat a játékodokat is,akik nem az a minőség...
De inkább úgy bővítenèm a dolgot,hogy europaba főként franciország(a bevándorlók miatt)dél amerika valamint esetleg afrika....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 20., csütörtök 19:13

numberone1 írta:
morientes írta: Persze...nem is a te véleményed próbálom szétszedni.Csak arra kivántam rávilágítani,hogy sokaknak(és nem neked)van egy olyan sztereotipiaja,hogy ha valaki francia feka vkp,az csak jó lehet.De nem.Ezt mindketten tudjuk.Ez kicsit olyan mint a brazil efektus.Ha valaki brazil,az űberplaya.De ez sem igaz.Sok jó játékost nevel ki mind a francia,mind a brazil foci,csak az a baj,hogy a minőségi szinvonal mintha esett volna az utóbbi években...
A vilag foci minosege esett vissza nem csak francia v a brazil. De meg mindig ezekben a bajnoksagokban van esely gyemantokra lelni.
Na ez egy nagyon érdekes kérdés. Sokat gondolkodtam már rajta magam is, hogy a foci minősége vajon visszafejlődött, vagy egyszerűen csak megváltozott. Régen azért mindig több kortárs világsztár volt, igazi legendák, amiknek köszönhetően elképzelhetetlen volt, hogy valaki 3-4-5(?) alkalommal egymás után aranylabdát nyerjen. Most viszont csak két ilyen emberünk van, CR és ugye Messi.
Szerintem az igazság nagyon komplex, sok elemből tevődik össze. Most valamiért kevesebb a szupersztár, de a labdarúgás is fejlődött, gyorsult és igazi taktikai játszmává vált. Manapság már gyakran nem elég ha valaki csak egy poszton képes kiemelkedően teljesíteni. Ráadásul a posztokkal szembeni elvárások is megváltoztak, már nem fér bele, hogy egy csapat olyan VKP-t tartson, aki tényleg csak levédekezi a helyzeteket, megszerzi a lasztit és továbbadja. Ezért maguk a posztok is megváltoznak. Egyesek még el is tűnnek.
Úgy látom, hogy napjainkban a foci egy átalakuláson megy keresztül, aminek hála nagyon nehéz bármiféle örök érvényű megállapítást tennünk.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 20., csütörtök 19:10

mohaola írta:
Nagyon meg vannak állva a hírek de nem csak velünk kapcsolatban. A teljes átigazolási piac stagnál.

Véleményem szerint azért intenek be nekik mert csak 1 évre keresnek edzőt, a hírek legalábbis erről szólnak, mivel jövőre Wengert szeretnék edzőnek.
Pont ezt akartam irni, 1 evre senki nem ir ala. legalabbis nem olyan akinek van neve. A sajto mar megszelloztette Wengert jovore erkezhet oda, ezek utan ne is varjanak oda neves edzot. Talan egy egy Grant forma mint a cselzinel esetleg kitudnak majd nevezni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 20., csütörtök 19:04

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 20., csütörtök 18:58

Anthony írta:
mohaola írta:A hírek szerint a PSG bepróbálkozott Rijkaard-nál is, aki szintén 'nem' el válaszolt, most Manchini-nél próbálkoznak, lassan nem lesz edző aki elvállalná őket.
Pedig remek keretük van, pénz van igazolásokra, rengeteg pénzt adnak az edzőnek is, szóval nem értem..

Nagyon meg vannak állva a hírek de nem csak velünk kapcsolatban. A teljes átigazolási piac stagnál.
Véleményem szerint azért intenek be nekik mert csak 1 évre keresnek edzőt, a hírek legalábbis erről szólnak, mivel jövőre Wengert szeretnék edzőnek.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 20., csütörtök 18:56

Erről beszéltem itt valakivel pár napja (talán Matt? :hmmm: ) Nekünk azért nincs edzőnk, mert Ancelottira várunk. A PSG viszont már körbejárt európában, tett pár ajánlatot, aztán mindenki beintett nekik a hírek szerint.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 20., csütörtök 18:51

mohaola írta:A hírek szerint a PSG bepróbálkozott Rijkaard-nál is, aki szintén 'nem' el válaszolt, most Manchini-nél próbálkoznak, lassan nem lesz edző aki elvállalná őket.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 20., csütörtök 18:49

Morientes draga baratom.... Nem a kepessegekrol volt szo. Azt senki nem rudhatja milyen szintu jatekos valhat beloluk. The azt irtad, nagy az egojuk és mindenbe beleszarnak. Erre reagaltam, és felsoroltam az ujhullamot kepviselokbol parat. Egyiknel sem hallani viselkedesi gondokat, mindegyik oda teszi magat. Hozza allasban eddig nem tudnek olyan feka vkp-t mondani(ismetlem nem tudasban) aki az altalad emlitett "nagy ego, beleszarok magatartast" tanusit (M'Vilan kivul). Mondhatnam Lasst is, de a palyan mindig oda tette magat. Nezd vissza mi az amit megfogaaztal. Arra irtam amit, magatartasrol volt szo nem kepessegekrol. Az utobbi mas teszta, jo ha 20 jatekosbol lesz egy Yaya v Essien, de probalkozni lehet 5-10 millios befektetesek meg nem vagja foldhoz a csapatot.
Persze...nem is a te véleményed próbálom szétszedni.Csak arra kivántam rávilágítani,hogy sokaknak(és nem neked)van egy olyan sztereotipiaja,hogy ha valaki francia feka vkp,az csak jó lehet.De nem.Ezt mindketten tudjuk.Ez kicsit olyan mint a brazil efektus.Ha valaki brazil,az űberplaya.De ez sem igaz.Sok jó játékost nevel ki mind a francia,mind a brazil foci,csak az a baj,hogy a minőségi szinvonal mintha esett volna az utóbbi években...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 20., csütörtök 18:46

A hírek szerint a PSG bepróbálkozott Rijkaard-nál is, aki szintén 'nem' el válaszolt, most Manchini-nél próbálkoznak, lassan nem lesz edző aki elvállalná őket.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 20., csütörtök 18:36

Ha az Arsenalba igazol Higuaín akk 3 spanyol bajnoki cím, 2 szuperkupa győzelem, 1 király kupa győzelem fog szerepelni a pályafutása végéig a sikerek között.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 20., csütörtök 18:24

Egyébként Di Mariaval nincsenek hírek, Isco is a City felé húz, Cavani jön úgy hogy jövőre lehet ha marad a CR-Özil-Di Maria-Cavani/Benz

Vagy ha Di Maria megy de se Isco se Bale akkor pedig Benz megy ki szélre, a cserje Callejon vagy Özil, elől pedig Cavani cseréje Morata.

Bár nagyon nagyon remélem nem lesz ez.
Ráadásul nemcsak az Arsenal és a Juventus van a képben, öt-hat csapat is érdeklődik a játékos iránt
Csak én nem látok Higuban semmit?
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 20., csütörtök 18:12

morientes írta: Na először is....kicsit elfogult vagy number,a gallokkak,de egyáltalán nem szűklátókörű...tehát ne vedd személyeskedésnek kérlek...én is elfogult vagyok velük kicsit,de egész másfajta előjellel persze...na ennyit az off kategóriából...

On:Kondogbi,aki nézte a sevillaba,láthatta mennyi nyögvelnyelős meccse volt szenvedett,sok hibával,elpattogott tőle a labda...
Fofana egy nem túl erős bajnokság,nem túl èlcsapatában játszik,lehet még belőle valami persze,de egyenlőre nem bizonyított semmit...
A newcastle france garnitúrájáról ne is beszèljünk,egész szezonba mintha a válogatottat láttam volna csìkosba....(Riberyn még előfordulhat ez a fajta összeállítás :mrgreen: )

De ami a legfontosabb:maguknak a framcia szurkolóknak is elegük van a sok nagyképű okostóniból....
Nemtom tudjátok e,hogy franciaorszàgban ügynökök,vagy azok emberei vadasszák a tehetségeket,maeseilles kikötőjében,párizs külvárosaiban,vagy lyon utcáin éppen...na most ha valamelyik befut,akkor nem tud mihezkezdeni a hirtelen ràszakadt jóléttel(sose volt előtte semmilye se)aztán kinyílik a csipa,ferrari kell,fürdőskurva kell,meg anyàmkínnya kell,csak éppen edzeni nem akar egyik se,elfogadni a jótanácsot nem akarja egyik se,minden fontodabb lesz hirtelen mint a foci....s mikor ejtik,mert szar,még ő van felháborodva...
Morientes draga baratom.... Nem a kepessegekrol volt szo. Azt senki nem rudhatja milyen szintu jatekos valhat beloluk. The azt irtad, nagy az egojuk és mindenbe beleszarnak. Erre reagaltam, és felsoroltam az ujhullamot kepviselokbol parat. Egyiknel sem hallani viselkedesi gondokat, mindegyik oda teszi magat. Hozza allasban eddig nem tudnek olyan feka vkp-t mondani(ismetlem nem tudasban) aki az altalad emlitett "nagy ego, beleszarok magatartast" tanusit (M'Vilan kivul). Mondhatnam Lasst is, de a palyan mindig oda tette magat. Nezd vissza mi az amit megfogaaztal. Arra irtam amit, magatartasrol volt szo nem kepessegekrol. Az utobbi mas teszta, jo ha 20 jatekosbol lesz egy Yaya v Essien, de probalkozni lehet 5-10 millios befektetesek meg nem vagja foldhoz a csapatot.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 20., csütörtök 18:10

A Times meg lehozta Higuaín hivatalosan az Arsanalé erre higu ügynöke cáfolt is rögtön.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 20., csütörtök 18:04

Mi miatt?
Szerintem főképp Pellegrini miatt.
Nagyon csípi a srácot, elvileg biztosította is róla, hogy nála játszani fog. A konkurencia is kisebb talán, itt Özil az Isten, Kakát nem lehet eltüntetni, Modric is ott van. Széleken Cé, meg DM, vagy ha érkezik, akkor Bale.

Cityben: Milner, Nasri, Silva, Navas a konkurencia, talán 3 helyre. Milner amúgy is játszik mindent, máshol is bevethető, Nasrit ki tudja tenni. Jobbnak tűnik a helyzet ilyen szempontból.

Anyagilag is jobban járhat, Citynél osztják a zsetont gondolom, a Malagának is gond nélkül leteszik a 35 milla kp-t. A Real meg elvileg nem szívesen fizetné ezt ki.

Közben Galacticos is leírta majdnem ugyanezt. :)

szerk.:
Ancelotti áldását adta Moratára és Jesére
Ez kicsit hirtelen olyan volt, mintha valamelyiküknek a faterja lenne, és belement volna az esküvőbe. :mrgreen:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 20., csütörtök 18:03

Galacticos írta:a helyében én is a cityt választanám.
de még szerintem ez nem lefutott. valahogy úgy érzem nálunk fog kikötni. :)
Ha Balet sikerül leigazolni,akkor abba már Isco nem igazán fér bele.Ha nem,akkor sanszos hogy Isco itt köt ki.Nem egy poszt persze,de csak a jobb oldalon van hely...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. június 20., csütörtök 18:05-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: