Igen, sokkal korrektebb szavazás lenne mint a mostani...Toti írta:sztem donteni kell pogba v verratti. en az olasz mellett vagyok. (egy szavazast is megneznek errol, kivancsi vok)
Ui: gyors volt
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 6., hétfő 19:24
Igen, sokkal korrektebb szavazás lenne mint a mostani...Toti írta:sztem donteni kell pogba v verratti. en az olasz mellett vagyok. (egy szavazast is megneznek errol, kivancsi vok)
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 6., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 19:04
HozzászólásSzerző: Marci » 2015. április 6., hétfő 18:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 6., hétfő 14:57
287 meccs.Tibi09 írta:Ronaldo hány meccs alatt jutott 300 gólig? Fontos lenne a hírhez.Bár egyes statisztikák egy 2010-es találatát Pepének tulajdonítják, a Real Madrid hivatalosan is azon az állásponton van, miszerint Cristiano Ronaldo tegnapi ötödik találata volt madridi pályafutása során a 300. gólja a portugál gólgépnek. Ronaldón kívül csupán két másik Real játékosnak sikerült elérnie ezt a számot, Raúl 741 mérkőzésen 323 gólig jutott, Di Stéfano pedig 396 találkozón 308 alkalommal zörgette meg ellenfelei hálóját. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2015. április 6., hétfő 14:51
Ronaldo hány meccs alatt jutott 300 gólig? Fontos lenne a hírhez.Bár egyes statisztikák egy 2010-es találatát Pepének tulajdonítják, a Real Madrid hivatalosan is azon az állásponton van, miszerint Cristiano Ronaldo tegnapi ötödik találata volt madridi pályafutása során a 300. gólja a portugál gólgépnek. Ronaldón kívül csupán két másik Real játékosnak sikerült elérnie ezt a számot, Raúl 741 mérkőzésen 323 gólig jutott, Di Stéfano pedig 396 találkozón 308 alkalommal zörgette meg ellenfelei hálóját. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 13:38
PAFC ellenit néztem, szenvedés volt. Semmi fiatalos, energikus játék nem volt. 16-17 évesektől elvárnám hogy hajtanak mint a mérgezett egér, hogy felfigyeljenek rájuk, főleg amikor jön a Real megfigyelőkkel. Szégyen 'zmeg.tucsoki írta:Nem tudom volt-e már, de ma Puskás Suzuki Kupa döntő: Real Madrid - Budapest Honvéd
A Duna World közvetíti
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 6., hétfő 13:37
Hát kb ennyi.Ez nem a spurs,meg nem is az angol bajnokság,ahol teljesrn eltérő szerkezetben,mentalitással,stílussal,kultúrával játszák a focit..Mike írta:az a bibi, hogy azt amit a spursben hozott, ebben a közegben nem lehet. De ezt már a leigazolása előtt lehetett tudni, egyszerűen nem is értem...wxyz írta:Kiváncsi leszek mi lesz akkor itt, ha esetleg összekapja magát és elkezdi hozni azt amit a Spursben
Realista24 írta:Na, Pérez 95 milliót fog fizetni Agüeroért.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 6., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 5., vasárnap 20:45
Világ vicce lenne. Nagyon remélem, hogy max Pogbáért lesz robbantás, de érte sem adnék 70 felett. Meg persze Reus jöhet Bale helyére. Pérezt valaki felpofozhatná.Realista24 írta:Na, Pérez 95 milliót fog fizetni Agüeroért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 5., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 5., vasárnap 12:50
az a bibi, hogy azt amit a spursben hozott, ebben a közegben nem lehet. De ezt már a leigazolása előtt lehetett tudni, egyszerűen nem is értem...wxyz írta:Kiváncsi leszek mi lesz akkor itt, ha esetleg összekapja magát és elkezdi hozni azt amit a Spursben
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 5., vasárnap 11:57
de még idénmorientes írta:Ujjé,ez az cimbikém,ezért imádkoztam,isten ments hogy eligazolj,sőt,azt szeretném hogy innen vonulj vissza!Az ABC szerint Gareth Bale meghozta a döntését karrierje szempontjából, és nem távozik a Real Madridtól, mert szeretné bizonyítani klasszisát...![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 5., vasárnap 11:47
Ujjé,ez az cimbikém,ezért imádkoztam,isten ments hogy eligazolj,sőt,azt szeretném hogy innen vonulj vissza!Az ABC szerint Gareth Bale meghozta a döntését karrierje szempontjából, és nem távozik a Real Madridtól, mert szeretné bizonyítani klasszisát...
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 5., vasárnap 0:29
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 4., szombat 23:46
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 4., szombat 23:20
Ezt nem csak Gareth tehetné meg. Van más is, aki menthetné még a menthetőt, vele kezdődik a csapatod.matador írta:Emberi klasszisodat bizonyítsd, és lásd be hibáidat, legalább tedd lehetővé, hogy pénzügyileg pluszban zárjuk ezt az újabb brit vargabetűt!Az ABC szerint Gareth Bale meghozta a döntését karrierje szempontjából, és nem távozik a Real Madridtól, mert szeretné bizonyítani klasszisát.
HozzászólásSzerző: matador » 2015. április 4., szombat 23:11
Emberi klasszisodat bizonyítsd, és lásd be hibáidat, legalább tedd lehetővé, hogy pénzügyileg pluszban zárjuk ezt az újabb brit vargabetűt!Az ABC szerint Gareth Bale meghozta a döntését karrierje szempontjából, és nem távozik a Real Madridtól, mert szeretné bizonyítani klasszisát.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 4., szombat 21:25
Bizonyitani a klasszisat... Az a baj hogy ezt pont az elso ket szezonban kellett volna, illetve foleg a masodikban. Ezzel szemben semmit nem lattunk belole iden, sot szarabb mint tavaly. En rendes vagyok, megadom neki a teljes ket szezont, juniusig nem szolok semmit, de a turelem nem vegtelen senkinel... Van meg 2 honapja hogy mutasson valami lehengerlot, aztan reszemrol lejart az ido. Ha addig nem demonstralja hogy mi az a mazsanyi plussz amit a klubnak tud adni, akkor viszlat.Az ABC szerint Gareth Bale meghozta a döntését karrierje szempontjából, és nem távozik a Real Madridtól, mert szeretné bizonyítani klasszisát. Forrás: Madridom.hu
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem