Marcikát én megvédem. Kihagyta szinte a teljes 2012-2013as szezont, nincs formában (mitől is lenne?), de a posztján top védő, de az is lehet, hogy a legjobb. Védekezésben még vannak előtte páran, de azt az előre játékkal kompenzálja.védekezésben tragikus (NB1-es szintű) szélsőhátvédekig (főleg Marcelón szoktam sírni, ennyire fogalmatlan VÉDŐT ritkán lát az ember... tudom, jó helyen kezdem el savazni)
De nem ez a hsz-em célja. Hanem a brazil védelem. A nevek alapján csúcs. Alves-Luiz-Silva-Marcelo. Marcelo jelenleg talán a legjobb bhv, Alves 1-2 ezelőtt a legjobb volt, de még ma is bőven top 10 még a gyenge teljesítménye ellenére is. Silva talán top1 kh, de top 5 tuti, és itt van Luiz, aki szintén nem rossz védő. Nem top5, de elég fasza kis playa. Mégis ez a védelem együtt katasztrófális. Lehet, hogy a fő oka ennek maga a tény, hogy ők brazilok, és egy jobban szervezett rendszerben, ahol a csapattársaik fegyelmezettebbek, kevésbé tehetségesek, de stabilabbak ott nem tűnnek ki a hibák, és a brazil védők hibái korrigálva vannak, míg a válogatottban nincs, aki korrigáljon. Vagy csak egyszerűen nincsenek összeszokva. Nem tudom. De ezt a brazil védelmet még meg fogják szopatni párszpor, főleg ha Paulinho meg Oscar lesznek az egyébként sem acélos, de az előbbi kettőnél érezhetően jobb játékos társai.
Jó kis bolt volt, ez tény... De jobb boltot is csinálhatott volna. Mi tuti kiadtunk volna érte 35 körül...18 milláért.....jó boltot csinált wenger az eladásával egyébként.