Konföderációs kupa 2013

Archívum
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 20., csütörtök 17:57

védekezésben tragikus (NB1-es szintű) szélsőhátvédekig (főleg Marcelón szoktam sírni, ennyire fogalmatlan VÉDŐT ritkán lát az ember... tudom, jó helyen kezdem el savazni)
Marcikát én megvédem. Kihagyta szinte a teljes 2012-2013as szezont, nincs formában (mitől is lenne?), de a posztján top védő, de az is lehet, hogy a legjobb. Védekezésben még vannak előtte páran, de azt az előre játékkal kompenzálja.

De nem ez a hsz-em célja. Hanem a brazil védelem. A nevek alapján csúcs. Alves-Luiz-Silva-Marcelo. Marcelo jelenleg talán a legjobb bhv, Alves 1-2 ezelőtt a legjobb volt, de még ma is bőven top 10 még a gyenge teljesítménye ellenére is. Silva talán top1 kh, de top 5 tuti, és itt van Luiz, aki szintén nem rossz védő. Nem top5, de elég fasza kis playa. Mégis ez a védelem együtt katasztrófális. Lehet, hogy a fő oka ennek maga a tény, hogy ők brazilok, és egy jobban szervezett rendszerben, ahol a csapattársaik fegyelmezettebbek, kevésbé tehetségesek, de stabilabbak ott nem tűnnek ki a hibák, és a brazil védők hibái korrigálva vannak, míg a válogatottban nincs, aki korrigáljon. Vagy csak egyszerűen nincsenek összeszokva. Nem tudom. De ezt a brazil védelmet még meg fogják szopatni párszpor, főleg ha Paulinho meg Oscar lesznek az egyébként sem acélos, de az előbbi kettőnél érezhetően jobb játékos társai.
18 milláért.....jó boltot csinált wenger az eladásával egyébként.
Jó kis bolt volt, ez tény... De jobb boltot is csinálhatott volna. Mi tuti kiadtunk volna érte 35 körül... :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 20., csütörtök 17:44

Mer ha Oscar ott lehet (aki amúgy szerintem túlhypeolt.)
Azért erre vigyázni kellene......túlhypeolt....mert neked támadnak egyből hogy hülye vagy hozzá.

:D :D :D :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 20., csütörtök 17:41

Marci77 írta:Ja amúgy Coutinhoval mivan? Miért nem vitte el Scolari? Mer ha Oscar ott lehet (aki amúgy szerintem túlhypeolt.) akkor Coutinhonak is simán ott kéne lennie.
Azért azt halkan jegyzem meg, hogy a Kupa kezdete előtti 7 válogatott meccs mindegyikén Oscart választották meg a meccs legjobbjának. Így a franckák és az angolok ellen is. Nem is véletlenül.

Tegnap gyenge volt, de összességében helye van. Hulk az, aki számomra érthetetlen, hogy mit keres kezdőként a csapatban.

Amúgy Coutinho tényleg beférne a válogatottba.

De a braziloknál az utóbbi időben sok érdekesség van, a középpálya felállításától kezdve a védekezésben tragikus (NB1-es szintű) szélsőhátvédekig (főleg Marcelón szoktam sírni, ennyire fogalmatlan VÉDŐT ritkán lát az ember... tudom, jó helyen kezdem el savazni). Fredet nem kezdem ki, centerbe, kapunak háttal is hatékony játékosnak kevés opciója van a braziloknak. A jelenlegi csatárállományt minősíti, hogy ő kezdő lehet.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 20., csütörtök 17:38

Sokan túlzásokba esnek , ez egyértelmű , de te azt akarod bemagyarázni , hogy a fórumon mindenki túlsztárolja. De körülbelül 5-en vannak az egész fórumon akik Istenként kezelik. A többiek meg inkább lehúzzák , mint hogy a realitás talaján maradnának [/quote

Akkor kösz hogy egyetértesz velem végre.... :D azt nem írtam hogy MINDENKI....azt írtam hogy SOKAN.
Wengernek csak az volt a baja
Pontosabban hogy egy mihaszna,lusta léhűtő........ha CSAK annyi lett volna a baja,akkor nem adja a TOP...CSÚCS VKP-t......18 milláért.....jó boltot csinált wenger az eladásával egyébként.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. június 20., csütörtök 17:33

[/quote]Hát abban az évben Song simán top5 vkp volt. Csakhát a Barca megint hatalmasat igazolt... egy olyan posztra, ahol az egyik legerősebbek egy olyan embert, aki nem illik a felfogásukba...[/quote]

wenger is nyilatkozott hogy mennyire örültek hogy el tudták adni..... :D :D[/quote]

Wengernek csak az volt a baja,hogy Song nem volt mindig jókisfiú. :D Néha-néha elkésett egy edzésről vagy meg sem jelent.Az Arsenalban tényleg nagyon jól tolta.És a Barcában is nagyon jól helyettesíti Busquetset.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 20., csütörtök 17:31

R.M.C.F írta:
És szerintem te is inkább kicsit lehúzod a képességeit , nyilván ezzel próbálod a média seggnyalását kiegyenlíteni.
nem hinném hogy lehúznám a képességeit,de sokan túlzásokba esnek....és hasra esnek miatta. Bocs ha ezért szóltam... :lol:
Sokan túlzásokba esnek , ez egyértelmű , de te azt akarod bemagyarázni , hogy a fórumon mindenki túlsztárolja. De körülbelül 5-en vannak az egész fórumon akik Istenként kezelik. A többiek meg inkább lehúzzák , mint hogy a realitás talaján maradnának :hmmm:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 20., csütörtök 17:02

sucre írta:
Oké....csak ne bánts. akkor top.
Hát abban az évben Song simán top5 vkp volt. Csakhát a Barca megint hatalmasat igazolt... egy olyan posztra, ahol az egyik legerősebbek egy olyan embert, aki nem illik a felfogásukba...

wenger is nyilatkozott hogy mennyire örültek hogy el tudták adni..... :D :D

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. június 20., csütörtök 16:46

Ja amúgy Coutinhoval mivan? Miért nem vitte el Scolari? Mer ha Oscar ott lehet (aki amúgy szerintem túlhypeolt.) akkor Coutinhonak is simán ott kéne lennie.
hype, hype everywhere...
Oscar: 4 gól 5 assist
Coutinho: 3 gól 5 assist feleannyi meccsen.
pedig egy brazil válogatott 4-2-3-1ben Lucas-coutinho-neymar trióval még lehet élvezhető is lenne a brazilok játéka...

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 20., csütörtök 16:41

Ja amúgy Coutinhoval mivan? Miért nem vitte el Scolari? Mer ha Oscar ott lehet (aki amúgy szerintem túlhypeolt.) akkor Coutinhonak is simán ott kéne lennie.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. június 20., csütörtök 16:38

Oké....csak ne bánts. akkor top.
Hát abban az évben Song simán top5 vkp volt. Csakhát a Barca megint hatalmasat igazolt... egy olyan posztra, ahol az egyik legerősebbek egy olyan embert, aki nem illik a felfogásukba...

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 20., csütörtök 16:28

És szerintem te is inkább kicsit lehúzod a képességeit , nyilván ezzel próbálod a média seggnyalását kiegyenlíteni.
nem hinném hogy lehúznám a képességeit,de sokan túlzásokba esnek....és hasra esnek miatta. Bocs ha ezért szóltam... :lol:
Igenis TOP (volt).
Oké....csak ne bánts. :D :D akkor top.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 20., csütörtök 15:58

Santi írta:Denilson
Itt ugye a 2000es évek elejire gondolsz nem az volt Arsenalos(hála az égnek) sz*rra?
R.M.C.F írta:song
Már megint ez? Igenis TOP (volt). Láttad akkor meccsen 5-10x? mert ha igen nem mondtad volna ezt. Az hogy most nem mutat semmit nem csoda,mivel alig játszik akkor is általában védőt. Azt meg lehetett tudni hogy Buszkecc mögött áll a sorban.
kiserik írta:Azt nem értem, hogy ilyen Maggio, Barzagli, Giaccherini mit keresnek a kezdőben? Abate, Astori, Giovinco, Diamanti meg a padon.
Barzagli? egyértelmű hogy kezdő. Az utóbbi két évben stabilan és elég jól futballozott a Juvéban.Az hogy most hibázott egy dolog. Attól még nincs jobb pció helyette. (Esetleg Ogbonnát lehetne megpróbálni. Bonuccinál még jobbnak érzem Barzaglit)
Giovincoval meg idén és tavaly se voltam megelégedve,többet vártam tőle,jogosnak érezném a padot ha lenne jobb opció. De nincs.
Mondjuk Giaccherinit én se értem. Oké bírom a csávót de azért egyáltalán nem olasz kezdő szint. Azon is meglepődtem kb hogy kezdőbe van..

Az esti spanyol-tahiti-t várom nagyon remélem lő gól Tahiti :D

Neymar nagy tehetség,de még csak az.
Ifj. Knézy meg egy balf*sz ezt már régóta tudom.
Apja forog a sírjába miatta. (Bár annyi forgással ha energiát termelnénk megoldhatnánk Budapest világítását...)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 20., csütörtök 15:46

R.M.C.F írta:
Nem...félreértesz....sose mondtam hogy világsztár...hanem hogy az lehet egyszer.
Alakul ez....én nem neked címeztem,hanem azoknak knézyvel az élen és itt is sokan,akik durván túloznak vele kapcsolatban.....vagy lehet ez bárki,ha ez bale(nála lefelé kerekítenek itt szerintem), ha ez modric (nála is lefelé kerekítettek)akkor az.....nekem azzal van bajom ha valakit túlsztárolnak vagy lehúznak durván .......

De ez lehet bárki....nem kell barcásnak lennie hogy felszólaljak....ez lehet realos is...
Az a baj hogy akikkel most vitatkozol senki se írta , hogy Neymar Isten ... Illetve egy ember volt aki azt írta , hogy szarjuk össze magunkat a Neymar-Messi duótól. Azt se írta senki hogy világ verő válogatott a brazil. Viszont beállítod , úgy mint ha itt mindenkinek ez lenne a véleménye.De a fórumon nem sok olyan ember van aki szerint marha jó lenne a brazil válogatott.
Knézynek fogalma nincs a fociról ,bármit mondhat.Arról mi nem tehetünk hogy hülyeségeket beszél. És úgy állítod be mintha mi Knézy véleményét osztanánk ...

És szerintem az se igaz hogy itt Neymarnál felfelé kerekítenek. Mert , ITT nagyon lehúzzák , mióta barcába került. Persze a média túlzásokba esik ,de nem kell azzal foglalkozni , helyén kell kezelni a srácot ,ami itt nem nagyon sikerül :(
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. június 20., csütörtök 14:52

sucre írta:
Megnéztem az Olasz - Japán meccs összefoglalóját, meg felállását. Ez az olasz csapat egy nagy rakás szerencsétlenség Prandellinek hála. Én nem tudom mit akar ez az ember, de ezek az emberek a kezdőben, meg ez a felállás... ha ezt az embert nem verik hamarosan agyon a digók, akkor valami égi hatalom vigyáz rá.
Miért, mit kellene játszania, ha a keret csak erre képes? Kipróbálták Haiti ellen a 4-3-3-at, ott sültek be igazán, Sharaawy-val az élen. Annak az embernek volt egy jó féléve, ahol egymaga vitte a Milant, de ennyi. Nehogymár ne lehessen kihagyni az olasz válogatottból, de gondolom őt hiányolod. Persze lehet, hogy pár év múlva klasszis lesz, de most...
Jó ez a 4-3-2-1, tudják uralni a KP-t rendesen a Pirlo-de Rossi- Montolivo (én helyette Marchisio-t tenném be mondjuk) sorral, Balotelli mögött meg Giovinco is faszántos. A védelemmel viszont nem tudom milehet, 2 meccsen 2 hatalmas egyéni hiba...
Hja a fáraó. Őt hiányolom, mert azt csinálja a Serire A-ben, mint Neymar a bohócligában. Szinte tarthatatlan, és még szeme is van a játékhoz. És ő egymaga megverne minden ellenfelet... Lof.szt!!! :vivo: (Haiti ellen a 60-dik percben állt be, de igazad van, Ő miatta egyenlítettek ki :salute: )
Azt nem értem, hogy ilyen Maggio, Barzagli, Giaccherini mit keresnek a kezdőben? Abate, Astori, Giovinco, Diamanti meg a padon.
Játszhatnának 4312-t vagy 4231-et, mint eddig.
Mindegy is, hisz én csak a fáraót hiányoltam...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 20., csütörtök 14:51

De ez lehet bárki....nem kell barcásnak lennie hogy felszólaljak....ez lehet realos is...
Tudom hogy így van.Ha Bale nem úgy muzsikál,ahogy vártad,elmondod a véleményed.Ha Neymar jó lesz,azt is.Én is így vagyok ezzel.Modricot megkövettem.Balet is megfogom ha itt a Real Madridban,már ha idekerül egyáltalánhozza azt amit elvárok egy sztárigazolálstól...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. június 20., csütörtök 14:50

ha ez bale(nála lefelé kerekítenek itt szerintem)
nála, lefelé? az egész angol média őt sztárolja, így pedig ittis. A kérdés az, hogy mire?! Arra, hogy mostmár nemcsak futóbolond létére rohan fel-le a pályán, mint tette azt egész életében? Vagy arra, hogy megtudja cr-esen lőni a labdát? ugyanmár, nemér ő 70-80-90et, de még 50-et se... egy félév alatt nem lehet bebizonyítani, hogy valaki klasszis-e...
Simán lett akkora hype-ja, mint Neymarnak, csakhát a brazil a Barcába ment, Bale-t meg ide édesgetik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 20., csütörtök 14:39

Nem...félreértesz....sose mondtam hogy világsztár...hanem hogy az lehet egyszer.
Alakul ez....én nem neked címeztem,hanem azoknak knézyvel az élen és itt is sokan,akik durván túloznak vele kapcsolatban.....vagy lehet ez bárki,ha ez bale(nála lefelé kerekítenek itt szerintem), ha ez modric (nála is lefelé kerekítettek)akkor az.....nekem azzal van bajom ha valakit túlsztárolnak vagy lehúznak durván .......

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 20., csütörtök 14:21

R.M.C.F írta:
,hogy hogy lehetünk ekkora hülyék hogy ezt mi nem látjuk...hogy màs a véleményem(ünk)
nem pont erről van szó, mert nyilván sok a félbolond(akinek inge....)....én is van amihez az vagyok,de eszem ágában nem lenne hozzászólni :lol: :lol: , szóval, azokat had nézzem le,akik full istenítik egy vagy két meccs alapján,mert csinált egy remek cselt,amit egyébként a spanyol összefoglalókban láthatsz rendszeresen .....
Tényleg két meccs két gól...ez remek,és nekem semmi bajom ezzel,ez szép...de messze nem isten,meg mi lesz velünk jajj....meg a brazilok ha így játszanak akkor senki sem esélyes.....és hasonló baromságokat kellett tegnap hallgatnom....hát ne haragudj,de had szóljak érte....egyszerűen FÁJ a baromság,ennyi a bajom. a sok túlzás meg pláne.

De én vagyok a hülye.....nem kellett volna....bólogatni a nagy többség után és akkor senki sem tart engem hülyének....akkor bírnak(hurrá).

:shutup:
Ami irritál(és nem neked szól hidd el)az az,hogy még mindig egy felhypolt bohócnak tartjàk a brazil ligából...
A walesi úriembert meg úgy állítják be,hogy egy szerény,nem felkapott brit munkásgxerek,közbe meg az angol,európai média másról se szól hetek óta,csak arról hogy a Madrid vinné Garath Balet 90millioert,de a az angol szövetség meg azt szeretné hogy ő legyen a PL arca...mi ez ha nem kettős mérce...mi ez ha nem csúsztatás...kicsit de ja vu érzésem van...CR7 vs Messi...ugye?
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 20., csütörtök 14:14

Galacticos írta:Enged a nézők akaratának az MTVA
A korábbi tervtől eltérően mégis közvetíti a közmédia a Brazíliában zajló labdarúgó Konföderációs Kupáról a csütörtök esti Spanyolország-Tahiti mérkőzést.
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodájának keddi közleménye szerint a nagy érdeklődésre való tekintettel a meccs a telesport.hu oldalon lesz látható élőben 21 órától.
:ike: :ike: :ike: Streamen meg tuti nem nézem... kár, hogy nem képesek adni a TVben.... :agree:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 20., csütörtök 14:07

Enged a nézők akaratának az MTVA
A korábbi tervtől eltérően mégis közvetíti a közmédia a Brazíliában zajló labdarúgó Konföderációs Kupáról a csütörtök esti Spanyolország-Tahiti mérkőzést.

Vissza: