A szavazás 2014.09.20. 09:58-kor befejeződött.
Atlético Madrid
9%
Barcelona
24%
Real Madrid
65%
Más
3%
101%

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 14:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 5., vasárnap 13:57
HozzászólásSzerző: Wecker » 2015. április 5., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 5., vasárnap 11:00
Mike írta:ide Pogba vagy Verratti fog jönni, és kész is a kp, tehát én sem hiszem hogy Gündi ide jönne. Max ha Modric távozik, de erre kicsi esélyt látok.
Jó lesz nekünk a Modric-Kroos-Verratti kp
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 5., vasárnap 10:57
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 5., vasárnap 10:54
A kebabos valós alternatíva lenne Modricéknak, míg Illarráék nem azok. Vele lehetne értelmesen rotálni, míg a fenti névsorral nem lehet, mert kevesek. Ésszerű áron hoznám gondolkodás nélkül, vele a keretben nem kellene a Kroos-Modric duót teljesen kifacsarni. Meg lehet, egy Modric-Kroos-Gündogan kp sem lenne agyhalott ötlet, előttük a CR-Benzema-Isco hármassal.miro írta:Azt aláírom,lehet kifogtam pár rossz meccsét,de gyenge volt.torjack írta:
Rossz meccseket nézhettél![]()
Kihagyott egy évet sérülés miatt, ez még meglátszik rajta, de a százas Gündogan bármikor befér ide. A nem százas is bármikor különb, mint Illarra, Khedira, Lucas Silva vagy Casemiro.
A felsorolt nevekből az a baj hogy semelyik nem ide való,vagy Ő is 10 percekre jönne?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 5., vasárnap 10:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 5., vasárnap 10:50
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 5., vasárnap 10:45
Azt aláírom,lehet kifogtam pár rossz meccsét,de gyenge volt.torjack írta:
Rossz meccseket nézhettél![]()
Kihagyott egy évet sérülés miatt, ez még meglátszik rajta, de a százas Gündogan bármikor befér ide. A nem százas is bármikor különb, mint Illarra, Khedira, Lucas Silva vagy Casemiro.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 5., vasárnap 10:44
miro írta:Szerintem semmi esély nincs rá,pár BVB meccset néztem,hát ha Ő ide kerül és játszani fog,akkor az azt jelenti hogy már nagy bajban vagyunk.ziro4vr írta: Komolyan. De felvilágosíthatsz ha van belsős infód.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 5., vasárnap 10:42
És játszott azokon amiket néztél?miro írta:Szerintem semmi esély nincs rá,pár BVB meccset néztem,hát ha Ő ide kerül és játszani fog,akkor az azt jelenti hogy már nagy bajban vagyunk.ziro4vr írta: Komolyan. De felvilágosíthatsz ha van belsős infód.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 5., vasárnap 10:39
Szerintem semmi esély nincs rá,pár BVB meccset néztem,hát ha Ő ide kerül és játszani fog,akkor az azt jelenti hogy már nagy bajban vagyunk.ziro4vr írta: Komolyan. De felvilágosíthatsz ha van belsős infód.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 5., vasárnap 10:34
Komolyan. De felvilágosíthatsz ha van belsős infód.miro írta:Te komolyan azt hiszed hogy a Realba fog egyszer kikötni?ziro4vr írta:
Nem fog amúgy, MU vagy Real, ha nem jön közbe komoly sérülés.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 5., vasárnap 10:33
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 5., vasárnap 10:31
Te komolyan azt hiszed hogy a Realba fog egyszer kikötni?ziro4vr írta:
Nem fog amúgy, MU vagy Real, ha nem jön közbe komoly sérülés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 5., vasárnap 10:27
Ha odamegy, elviszlek egy romantikus vacsira.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 5., vasárnap 9:37
Minek menne abba lúzer csapatba? Mennek vissza a helyükre szépen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 4., szombat 23:06
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 31., kedd 9:07
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 25., szerda 16:18
Meg ilyen játékosai, csapata sem volt az olasznak (de fő az optimizmus).Csak Capellonál nem volt más a bajnokság mellett
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem