Mozi, filmek
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Mozi, filmek
Szóval akkor szerintetek megéri imaxben nézni?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amit még kiemelnék, hogy lényegre törő a film. Nincsenek benne felesleges dolgok, időhúzások. Egyszerűen elkezdődik , megy...megy és vége.
Elfogult vagyok, szóval az én szavaim miatt nekem senki ne üljön be nagy elvárásokkal.
szerk: ja és nem hasonlítom a Batmanhez, de 10/10-et nem fogok adni egy felvezető filmre, az is utólag érett 10-essé . A 2. rész után többet lehet mondani.
Elfogult vagyok, szóval az én szavaim miatt nekem senki ne üljön be nagy elvárásokkal.
szerk: ja és nem hasonlítom a Batmanhez, de 10/10-et nem fogok adni egy felvezető filmre, az is utólag érett 10-essé . A 2. rész után többet lehet mondani.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Acélember
Az a baj, hogy mindenki Sötét Lovagot vár, mert ott van Nolan... nem nem lesz az, aki azt vár, az csalódni fog. El kell felejteni a Batmant, mert ez egy másik film. Tehát, ha a denevért elfejetjük, akkor a Superman szétveri mindenkinek az arcát. Egyedül a forgatókönyvben van némi hiba, de mivel ez egy első rész, így kénytelen voltak információ többletet beletenni, mert csak így lehetett ismertetni a Superman univerzumot. Snyderék nem alapozhattak arra, hogy mindenki ismeri a történetet, így a nulláról kellett kezdeni.
stb stb... NÉZZÉTEK! A CGI parádés. Bosszúállók akciójára mondták sokan, hogy húú mekkora. Na, az ehhez képest lufi pukkanás. Bővebben itt. 9,5/10
Az a baj, hogy mindenki Sötét Lovagot vár, mert ott van Nolan... nem nem lesz az, aki azt vár, az csalódni fog. El kell felejteni a Batmant, mert ez egy másik film. Tehát, ha a denevért elfejetjük, akkor a Superman szétveri mindenkinek az arcát. Egyedül a forgatókönyvben van némi hiba, de mivel ez egy első rész, így kénytelen voltak információ többletet beletenni, mert csak így lehetett ismertetni a Superman univerzumot. Snyderék nem alapozhattak arra, hogy mindenki ismeri a történetet, így a nulláról kellett kezdeni.
stb stb... NÉZZÉTEK! A CGI parádés. Bosszúállók akciójára mondták sokan, hogy húú mekkora. Na, az ehhez képest lufi pukkanás. Bővebben itt. 9,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
trilógia, és a 2. rész már az Igazság Ligáját fogja felvezetni. Utalások persze már ebben is voltakDemes írta:
Ebből amúgy hány részt terveznek, azt lehet tudni? Ez is Batman-féle triológia lesz?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Kerlon írta:Hajnalba megnéztem az Acélembert... Kár volt. Hatalmas nagy csalódás számomra.
Érdekes, érdekes.nmate írta: 9.5/10

Valahogy olyan érzésem van hogy nekem se fog annyira tetszeni. Annyira nem vagyok oda Superman-ért.
Ebből amúgy hány részt terveznek, azt lehet tudni? Ez is Batman-féle triológia lesz?

- Remy
- Kapcsolat:
nmate írta:Man of Steel
Nem tehetek róla. Ez a gyengém. Azért a -0.5, mert a Batman Begins talán jobban fel van építve egy fokkal. De csak ennyi, látványban még az Avengerst is odabassza.
9.5/10
csőcső, ennyi! Te vagy az én emberem! 9,5/10 nálam is. Na, mindjárt írok róla bővebben is. Károgók nézzenek Hófehérkét

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Man of Steel
Nem tehetek róla. Ez a gyengém. Azért a -0.5, mert a Batman Begins talán jobban fel van építve egy fokkal. De csak ennyi, látványban még az Avengerst is odabassza.
9.5/10
9.5/10

Hajnalba megnéztem az Acélembert... Kár volt. Hatalmas nagy csalódás számomra.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy értelmes dolog tetszett a filmben, hogy elhangzik mit jelent a szimbólum a mellkason. Az meg tök gáz volt mikor a katona hívta Supermannek... Miért nem lehetett volna egy gyerektől hallani ezt? Helyenként látványos a film, de nagyon nem az igazi...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
Faust írta:Elhunyt James Gandolfini.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nekem is a harmadik film tetszik legjobban, de ott volt a legjobb egy részes történet is egyben. Na meg volt értelmes rendező. A könyvek közül is szerintem egyedülálló történetként az állja meg a helyét, a többi csak egy kirakós darabka. Főleg az 5-6-7. Ez a filmeken meg is látszik, az 5-6 nagyon silány munka, azoknak a moziba sem szabadott volna bekerülni, mert a történetet kiirtották belőlük, és mindent a látványra tettek fel. A 7-8 filmre már rájött a rendező, hogy a sztori mögötti drámából is meg kellene valamit mutatni, ott pedig 1-2 túlkapás ellenére kicsit javított a dolgon, de ez még így is gyenge. Személy szerint én jobban örültem volna egy kevésbé látványos, de inkább az érzelmekre és a sztorira fókuszáló filmeknek, mint pl.: a 3. rész. Ott is volt látvány, de nem azon volt a hangsúly. Csak hát manapság a látvánnyal több filmet el lehet adni, mint történettel...A harmadik a legjobb
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Puzsér - Szirmai, top10 leggyűlöltebb filmműfaj, 1/5
Gyűlölöm ezt a Puzsért, de amit a végén a toleranciáról mondott, az valami zseniális volt.
Gyűlölöm ezt a Puzsért, de amit a végén a toleranciáról mondott, az valami zseniális volt.
- nmate
Flight
Nos, azt az elején leszögezném, hogy ez nem egy rossz film, remek alapötlettel, de szerintem tele van apró pici zavaró tényezővel.
Egyrészt azzal, hogy a film közepe - és főleg annak hossza - így, hogy a zuhanás körülményeit ismerjük, totális időhúzás. Kb. 2x a szánkba lett rágva ugyan az, mintha mi is drogozva ülnénk le, ezért mondják el kétszer, mert nem értjük. Felesleges. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehetett volna kezdeni azzal, hogy lezuhan egy gép, és szépen sorban kiderülnek a körülmények, flashback szerűen, vagy kihagyni a szájbarágást. De a kettő együtt, nem jó. Ráadásul sok klisé is volt közben, de ezek annyira nem voltak zavaróak, mert ezt kívánta a film.
Másik ilyen: Denzel másodpercenkénti ingadozásai. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor szereli a kis repcsit... szia aranyom, látod mit csinálok? Ezzel tanultam meg vezetni. Amúgy büdös kurva vagy mondtam már? Jaj bocsáss meg, dugjunk... Ezt nem tudom hova tenni.
Ezeket leszámítva remek film és ami fontos végig lekötött, mind a 140 percre. Csak kicsit zavaros néha.
Ja, zenék nagyon ott voltak.
7/10
Nos, azt az elején leszögezném, hogy ez nem egy rossz film, remek alapötlettel, de szerintem tele van apró pici zavaró tényezővel.
Egyrészt azzal, hogy a film közepe - és főleg annak hossza - így, hogy a zuhanás körülményeit ismerjük, totális időhúzás. Kb. 2x a szánkba lett rágva ugyan az, mintha mi is drogozva ülnénk le, ezért mondják el kétszer, mert nem értjük. Felesleges. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehetett volna kezdeni azzal, hogy lezuhan egy gép, és szépen sorban kiderülnek a körülmények, flashback szerűen, vagy kihagyni a szájbarágást. De a kettő együtt, nem jó. Ráadásul sok klisé is volt közben, de ezek annyira nem voltak zavaróak, mert ezt kívánta a film.
Másik ilyen: Denzel másodpercenkénti ingadozásai. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor szereli a kis repcsit... szia aranyom, látod mit csinálok? Ezzel tanultam meg vezetni. Amúgy büdös kurva vagy mondtam már? Jaj bocsáss meg, dugjunk... Ezt nem tudom hova tenni.
Ezeket leszámítva remek film és ami fontos végig lekötött, mind a 140 percre. Csak kicsit zavaros néha.
Ja, zenék nagyon ott voltak.
7/10
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Szégyen a kukás, de hasznos.
- nmate
Utolsó cserkész
Willis viszi a filmet, az első 1 óra felejthető, a vége viszont nagyon-nagyon jó. Volt pár jópofa vérbeli akciófilmes duma is. Amúgy Tonytól ez átlagos, van jobb filmje is.
6.5/10
A holnap markában
Brosnant nem csípem, de ez egy jó Bond film. Izgalmas, megvan a 007-feeling is, viszont a Goldeneyetól elmarad valamivel.
7/10
Willis viszi a filmet, az első 1 óra felejthető, a vége viszont nagyon-nagyon jó. Volt pár jópofa vérbeli akciófilmes duma is. Amúgy Tonytól ez átlagos, van jobb filmje is.
6.5/10
A holnap markában
Brosnant nem csípem, de ez egy jó Bond film. Izgalmas, megvan a 007-feeling is, viszont a Goldeneyetól elmarad valamivel.
7/10
- Eszterke
- Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus
Olvastad a könyvet?Kerlon írta: Nálam kb egy szint a Jack az óriás ölővel, de ennek sokkal nagyobb visszhangja van. Sokkal többet vártam tőle... Ráadásul egy fél story 2 óra 50 percben(!!!)... A trollos részek meg kifejezetten ratyik voltak... Az elején meg asterix és obelix beütése volt... fej.
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.
- Remy
- Kapcsolat:
A rajtaütés
Remek akciófilm, ami tele van olyan elemekkel, amik kellenek a tökéletes szórakozáshoz, de valami mégis hiányzik belőle. Bővebben itt. 7/10
Remek akciófilm, ami tele van olyan elemekkel, amik kellenek a tökéletes szórakozáshoz, de valami mégis hiányzik belőle. Bővebben itt. 7/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Lehet jelentkezni a Filmklub következő körére.

- nmate
A harmadik a legjobb, meg az utolsó kettő még elmegy... könyvhöz viszonyítok, azokat rongyosra olvastam.lui írta:Végeztem a Harry Potter filmekkel.
Azt kell mondjam, hogy nem igazán éri meg végignézni ezt a 8*2 és fél órát.
Első kettő rész még olyan kis kezdetleges, keresték a megfelelő irány, a második már egész tűrhető is lett. Aztán a 4-5-6 az borzadály lett. Pedig a 6. rész könyvek közt talán az egyik legizgalmasabb.
Akkor olyan, mint a Gyűrűk uraKerlon írta:Ráadásul egy fél story 2 óra 50 percben(!!!)

Nálam kb egy szint a Jack az óriás ölővel, de ennek sokkal nagyobb visszhangja van. Sokkal többet vártam tőle... Ráadásul egy fél story 2 óra 50 percben(!!!)... A trollos részek meg kifejezetten ratyik voltak... Az elején meg asterix és obelix beütése volt... fej.Remy írta:Kíváncsiság miatt egy kicsit részleteznéd, hogy miért gyenge?Kerlon írta:Megnéztem a Hobbitot és szerintem nagyon gyenge... Kíváncsi vagyok, hogy a következő rész jó lesz-e...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K